reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jestem i jak zwykle mam problem kobietki nigdy w zyciu niebylam na roczku a moj meszu jest chrzesnym u swojej siostry co prawda mala ma roczek dopiero 19 lutego ale ja juz zaczynam szukac czegos co by jej kupic na roczek bo ja prezentow nielubie kupowac na ostatnia minute tylko predzej i tak zabawka odpada bo ma ich troche a miejsca maja malo, taki 3-kolowy rowerek jezdzik odpada bo mieszkaja na wsi w lasach i tam same piachy wiec niepraktyczne i tak sobie mysle zeby kupic cos takiego zeby byla pamiatka na cale zycie myslalam o lancuszku z medalikiem i grawerem ale na zloty niestety nas niestac :-( czy moze byc srebro? czy niewypada i powinno byc zloto? a moze cos innego proponujecie?

a co myslicie o obbrazie jeden mi sie szczegolnie podoba do pokoju dzeciecego taki aniol z dziecmi idacy czy jakos tak jako dodatek do prezentu chyba taki ladny kupie :-) co myslicie?

Ostatnia edycja:
ten obrazek ładny się wydaje i bardzo odpowiedni. Mój Filip dostał Anioła z z porcelany i teraz do niego się modli :) śliczny jest... też polecam można na allegro dostać różne są.

ten obrazek ładny się wydaje i bardzo odpowiedni. Mój Filip dostał Anioła z z porcelany i teraz do niego się modli :) śliczny jest... też polecam można na allegro dostać różne są.
przed chwileczka znalazlam to i napewno mojemu szkrabowi to kupie z 1 wierszem z 1 obrazka jak to przeczytalam to sie rozplakalam tak mi sie spodobalo
ŚB: ANIOŁ STRÓŻ DEDYKACJA PAMIĄTKA CHRZTU GWIAZDKA (1985956762) - Aukcje internetowe Allegro

a dla malej na dodatek do prezentu to myslalam o podobrnym do tego

[url]http://allegro.pl/aniol-stroz-chrzest-sw-komunia-sw-obraz-pamiatka-i2026465098.html

[/URL]

dzieki dziewczyny mowilam dzis o ty mezowi ze bysmy mogli kupic cos srebrnego z grawerem i obrazek aniola stroza :-) ale pewnie jak zawsze to ja podejme decyzje a on tylko zaplaci ;-)

co tam u was ciekawego slychac?u mnie tak sobie jutro jade na rtg zeba i do kuzyna przy okazji (chrzesnego antosia) wiec niebedzie mnie prawie caly dzien w domu nawet sie ciesze bo dosc mam tego kiszenia sie z dziecmi w domu a tak bedziemy mieli wycieczke i goscine przyjemne z pozytecznym w jeden dzien :tak:

Helloł BB-ciotki :-p witam się w końcu z Wami w 2012 roku po dłuższej nieobecności ;-)

Lopciu,Kinga zaciskami &&&&&& za staranka w nowym roku ;-):tak:

Żabko ... co do prezentu to ja osobiście uważam, że srebro nie jest odpowiednie na chrzest, choć to pewnie rzecz gustu, Blania dostała na chrzest od ojca chrzestnego piękny złoty łańcuszek z krzyżykiem, ale jest to zamrożony prezent ponieważ i tak nie będzie go nosiła, pewnie pierwszy raz założy na I Komunię Świętą :sorry: więc równie dobrze mogła dostać taki na Komunię :eek: choć pamiątka jest piękna :-) a może coś takiego PAMIĄTKA NA CHRZEST, Anioł, Aniołek +GRAWER (2023410819) - Aukcje internetowe Allegro cena też dosyc przystępna ;-)

... a u nas wszystko gra ;-) Blanka na widok gości z KRK zaczęła stawiać pierwsze kroczki i dziś już odważnie puszcza się i robi nawet 10-15 kroków potem bęc na dupkę :-D Szymulek przesłodki aniołek błekitnooki z kręconymi włoskami - boski zięciu :-p przez pierwsze dwa dni bąble dogadywały się, że aż miło było patrzeć, potem hmm... Blania była nieco kapryśna:zawstydzona/y: zwalam wszystko na zębolki bo idą nam dolne dwójki, dziś już było kiepsko z jedzeniem i piciem mleczka:-( Szymonek przespał pięknie Sylwestrową Noc, choć hałasu było co nie miara za oknem, a Blania imprezowiczka podziwiała fajerwerki z parapetu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ogólnie czas zleciał bardzo szybko :-( powiedziałabym nawet, że za szybko :-:)-( jutro mielismy iść na szczepienie, ale Blania załapała katarek więc muszę przełożyć, a dodzwonić się dziś nie mogłam oczywiście :angry:

... pozdrawiamy serdecznie :* ...

elołłłłłłłłłłl

Żabciu mysle ze obrazek z Aniołkiem super rzecz , pamiątka na całe zycie :) i wierszyki piękne łzy same leciały
I gosciu moze dopisac ze to z okazji roczku od chrzestnego

Batonik no helołłłłłłłłłłłł

Kinia Lopciu mocno zaciśnięte

U nas wsio ok :) spimy do 10 -11 :szok: lofrujemy na całego bo piękna wiosna tej zimy :laugh2:Dziś młodemu dałam parówkę z indyka oczywiscie Instytut Matki i... przybija piatke wcinał ze hoho i nawet nie mial odruchu dlawienia , wie co dobre
Jutro ide na rehab wiec ewnie znowu bede 2 dni do bani
Pozdrawiam Was cieplutko buziaczki

reklama
hejka
Ja z kawką i lece zaraz do pracki.
za tydzień Filip ma bal karnawalowy i bedzie misja szukanie fajnego stroju..Fiol ma wybrane bo albo pirat albo kościotrup, dinozaur, człowiek pająk i koniec. innego nie chce. :sorry2:

Miłego dnia wam życzę
chcę już koniec@!!!!!!

buziole dla was i dzieciaczków:)
mykam

erba ciesze się że u was okej! :-) mały ładnie je tylko sie cieszyć!
batonik gratuluję pierwszych kroczków Blaneczki :)))) cudownie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry