reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Weszłam korzystając że chłopaki jeszcze śpią...a tu takie cudne wieści.

Pajkaa cudownie! Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!

A wszystkim pozostałym życzę miłego dnia!

I ja się witam sobotnio!

Kinga zdrówka dla Filipka. Mam nadzieje że szybko minie choróbsko.

Żabko po roku robi się przypominające pneumokoki (Czyli ok 300zł) plus jak ktoś chce można szczepic dodatkowo odplatnie na ospę ( nie wiem jaka cena), więc jak oni szczepili na pneumokoki wczesniej to teraz też muszę dać kolejna dawkę.

Lopciu przesylka chyba priorytetem nadana...i to z jakąć opcją dostarczenia w święta, bo w momencie przylazała.
Bardzo bym chciala żeby już do Ciebie nie wracała.

Batonik a coś Ty myslala...oczywiscie ze Blania za nami tęskni. Chyba się jej nie dziwisz ?!? :-D

Koniec tego siedzenia, muszę wykorzystać czas że Szymek śpi i też trochę poleniuchować z książką.

Milego dnia!
aaa niewiedzialam spoko ale napewno od pozostalych gosci dostana sporo kasy tesciowa juz zapowiedziala ze prezentow nierobi tylko kase da wnukom na urodziny moj maz puki co zaproponowal sredrny lancuszek z medalikiem albo krzyzykiem wiec moze takie cos kupimy i do tego obrazek z aniolem
witam
Kingo zdrówka dla Filipka

a u mnie najbardziej aktywny czas i mam jakiś stan zapalny :-( zawsze coś

z tą anginą fatalnie... Filip zwrócił mi obiad chociaż zjadł malutko. szkoda dzieciaka.. ale gorączka zwalczona. zobaczymy jak nocka.

lopciu trzymaj się rybka, tulę
bidulek niesz szybko leki zadzialaja i niech szybko wraca do zdrowia
Witam Was kochane

długo mnie nie było, ale już Svensonka mnie wyniuchala na staraczkach po raz drugi:) no i po 5 cyklach nam się udało

także kochane nie traćcie nadziei :)
zaciskam za Was kciuki:)

o korcze ale niespodzianka to odwiedzaj nas czesciej i jak dawniej zasypoj fotkami z usg i brzuszka ;-)

korcze wiec moze moj dzisiejszy sen byl o pajce :eek: boziu snilo mi sie dzis ze maz przyniusl mi 2 testy ciazowe ze mam sobie zrobic a ja do niego ze po co ze przeciez okresu niemam przez zastrzyki i ze jak je biore to ze w ciazy na 100% niejestem ale dla spokoju zrobilam i na obu wyszly 2 tluste krechy potem ja kupilam jakies 2 i tez wyszly 2 kreski ale juz nie takie mocne i potem rozbilam aparatem fotke zeby wam wkleictu na watek i zapyytac co o tym sadzicie a potem ryczalam ze ja przeciez niemoge miec teraz 3 dziobie nieporadzimy ze mialam isc do pracy i zarabiac i wreszcie sie od tesciow wyprowadzic a tu ciaza i ze jej niechce a potem ryczalam ze niemoge miec teraz dziecka ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze zaszlam w ciaze

boze co za poplatany sen i przyznam szczerze ze pierwsza moja mysl po przebudzeniu byla taka zeby isc do apteki po test ciazowy i go zrobic :baffled::eek::szok: ale po wejsciu na watek ciut sie uspokoilam bo to moze oznaczalo wiesci o ciazy pajki :tak::sorry::sorry:

lopop nie ma sie co bać. ciesz się że bedziesz wiedziała na czym stoisz odnosnie tej tarczycy.
daj znać jak coś.

:happy:

Fiol jak nie ma gorączki jest git ale jak go rozbiera to jest juz masakra...:/ marudzi, wiadomo jak to dziecko. Sama jak mam gorączke to fatalnie sie czuje. żeby tą gorączke zbić całkowicie to już bedzie coś.. narazie walczymy dalej.
A jutro mam robote :|

jutro idę do ginka
jak będę już miała wyniki tarczycy to mu pokażę
i mam cykora :eek: właściwie to nie wiem czego
trzymam kciuki za dobre wyniki ja sobie chce po wyplacie zrobic tez tarczyce i przeswietlenie pluc wogole ma takie postanowienie noworoczne zeby sobie porobic wszystkie badania tak dal siebie i spokoju bo zawsze chcialam isc i porobic wszystko pokolei ale zawsze cos wypadalo
daj znac jak bedziesz juz po :-)
lopop nie ma sie co bać. ciesz się że bedziesz wiedziała na czym stoisz odnosnie tej tarczycy.
daj znać jak coś.

:happy:

Fiol jak nie ma gorączki jest git ale jak go rozbiera to jest juz masakra...:/ marudzi, wiadomo jak to dziecko. Sama jak mam gorączke to fatalnie sie czuje. żeby tą gorączke zbić całkowicie to już bedzie coś.. narazie walczymy dalej.
A jutro mam robote :|

a moze sproboj chlodne oklady u nas pomogly jak maly mial wtedy ta masakryczna 40 stopniowa goraczke i przyznam szczerze ze sama bylam w szoku ze dzialaly mimo ze syropy niedawaly rady

witam was wieczornie mezus wkoncu do pracy pojechal dzieci spia i mam moja kochana wieczorna cisze i co najwazniejsze wkoncu usne i bede spac normalnie bo jak maz w domu to cala noc obok lezy i w kompie grzebbie a ja nielubie usypiac przy jasnym i do tego szum wiatraczka od kompa uuuuuu... przyzwyczajona jestem do ciszy przy zasypianiu :-p

reklama
Do góry