reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

|Mysza wyjdź z krzaczków
wiem że nie lufrujesz po mieście z synkiem bo macie za duże stężenie dwutlenku wegla w powietrzu i nas Kr jest smog
Scully napisz coś!!!!

reklama
Hej,

Podczytuje Was, ale jakoś czasu na pisanie nie za wiele;)

U nas wszystko dobrze. Karimek już za 2 dni skończy 2 miesiące ( ach, jak ten czas leci). Mój synuś to taki mały płaczek, choć już teraz jest dużo lepiej. Teraz jesteśmy na etapie nauki samodzielnego zasypiania w łóżeczku. Póki co wychodzi nam to tylko w nocy, choć nadal zdarzają się protesty w postaci histerii. No, ale w dzień to łóżeczko już w ogóle parzy. Najlepiej śpi się w leżaczku, albo na spacerku.;)

A o to mój synuś
Zobacz załącznik 410748

Pozdrawiam i życzę miłego wieczora;)

zabko niekoniecznie zonacz po sezonie zresztą są różne dzielnice i woadomo może taniej

wpisz też szczawnica i tam zobacz:) daj znać jak poszło to podeślę jeszcze inne
no musze przyznac ze znalazlam 3 domki w zakopanem w dobrej cenie bo poza zakopanem to ceny baaardzo podobne a nawet czasem wyzsze a jakby doliczyc dojazdy do zakopanego busami to pewnie to samo by wyszlo , dzis od rana do obiadu wisialam na telefonie i obdzwanialam wszystkie oferty ktore wczoraj poszukalam ihihih no i 3 sa nawet nawet :-) wyslalam linki do babci i ma obejrzec i zdecydowac ktory domek wybiera wiec czekam na werdykt ;-):-) a potem bede rezewowac bo puki co terminy wolne ;-) wiec niema co czekac az ktos sie wklei

Hej,

Podczytuje Was, ale jakoś czasu na pisanie nie za wiele;)

U nas wszystko dobrze. Karimek już za 2 dni skończy 2 miesiące ( ach, jak ten czas leci). Mój synuś to taki mały płaczek, choć już teraz jest dużo lepiej. Teraz jesteśmy na etapie nauki samodzielnego zasypiania w łóżeczku. Póki co wychodzi nam to tylko w nocy, choć nadal zdarzają się protesty w postaci histerii. No, ale w dzień to łóżeczko już w ogóle parzy. Najlepiej śpi się w leżaczku, albo na spacerku.;)

A o to mój synuś
Zobacz załącznik 410748

Pozdrawiam i życzę miłego wieczora;)
hejo ale sliczny boze kobieto ja nawet niewiedzialam ze ty juz urodzilas :szok: boze jak ten czas leci myslalam ze z brzuchem jeszcze chodzisz

no musze przyznac ze znalazlam 3 domki w zakopanem w dobrej cenie bo poza zakopanem to ceny baaardzo podobne a nawet czasem wyzsze a jakby doliczyc dojazdy do zakopanego busami to pewnie to samo by wyszlo , dzis od rana do obiadu wisialam na telefonie i obdzwanialam wszystkie oferty ktore wczoraj poszukalam ihihih no i 3 sa nawet nawet :-) wyslalam linki do babci i ma obejrzec i zdecydowac ktory domek wybiera wiec czekam na werdykt ;-):-) a potem bede rezewowac bo puki co terminy wolne ;-) wiec niema co czekac az ktos sie wklei

hejo ale sliczny boze kobieto ja nawet niewiedzialam ze ty juz urodzilas :szok: boze jak ten czas leci myslalam ze z brzuchem jeszcze chodzisz

Do zakopanego na sylwestra och ale bym sobie pojechala i odpoczela od dnia codziennego.
Juz nie moge sie stycznia doczekac mala do przedszkola ja zaczne szukac jakies pracy albo na jakis kurs do szkoly sie zapisze. Niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda hahahah
Swieta ida co kupujecie malucha??? jakies tipsy??? co na sylwestra robicie???

helołłłłłłł

Ale pustoooooo :szok:
Młodzież drzemie wiec korzystam z okazji i buszuje po necie ;-)
Nanusia Śliczności :tak:

Miłego wieczoru

Witam wieczorowo

... hi hi pusto jak ... nie wiem co ... ja również korzystam z Blankowej drzemki i buszuje po necie w poszukiwaniu zaproszeń na roczek ;-)

P.S. poznajecie ??? to moja malutka Kluseczka, która już za 24 dni skończy pierwszy rok życia :szok: a R się dziś śmiał i pytał czy idę od stycznia do pracy hi hi hi żartowniś ;-):laugh2:

DSCN7040.jpg
DSCN7054.jpg

Do zakopanego na sylwestra och ale bym sobie pojechala i odpoczela od dnia codziennego.
Juz nie moge sie stycznia doczekac mala do przedszkola ja zaczne szukac jakies pracy albo na jakis kurs do szkoly sie zapisze. Niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda hahahah
Swieta ida co kupujecie malucha??? jakies tipsy??? co na sylwestra robicie???
ja malemu i corce szwagierki( jest miesiac mlodsza od antosia ) kupilam takie domki DOMEK EDUKACYJNY DŹWIĘK SORTER KLOCKI somap TYCHY (1941004066) - Aukcje internetowe Allegro jak doszly i rozpakowalam to jestem bardzo zadowolona :) a corce po wyplacie kupimy takie cos pod choinke rozowe oczywiscie ;-) KUCHNIA Z PIECEM, AKCESORIAMI ŚWIATŁEM I ODGŁOSAMI (1950394404) - Aukcje internetowe Allegro
Witam wieczorowo

... hi hi pusto jak ... nie wiem co ... ja również korzystam z Blankowej drzemki i buszuje po necie w poszukiwaniu zaproszeń na roczek ;-)

P.S. poznajecie ??? to moja malutka Kluseczka, która już za 24 dni skończy pierwszy rok życia :szok: a R się dziś śmiał i pytał czy idę od stycznia do pracy hi hi hi żartowniś ;-):laugh2:
ale slicznie jej w tych kuckach :-)

Ale ci czas leci superowo juz 17 tydzien brzuszek kochaniutki napewno
jak sie czujesz?
no leci kochana, chociaz czasami wlecze mi sie niemilosrenie:confused2: Oby szczesliwie dotrwac do konca:)

Witam wieczorowo

Cudenko!!!!!:-) nic tylko calowac i sciskac:tak:

reklama
Do góry