reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego synka;)

Lopop,byłam zarejestrowana u dwóch ginów w Toruniu, jeden na NFZ a drugi prywatnie, jednak dzien przed pierwszą wizytą stwierdziłam,że ja chcę jechać do Szubina, bo ufam Sztencowi i chciałabym żeby póki co został moim dr.. Tak więc zapisałam się na 7.12;)

A co do mojego synusia, to on taki mieszany, cięzko określić do kogo bardziej podobny. jak się urodziła wszyscy mówili ,że to czysta ja, a teraz już bardziej tata.

Batonik
, Blanka jest cudna.

Lopop,byłam zarejestrowana u dwóch ginów w Toruniu, jeden na NFZ a drugi prywatnie, jednak dzien przed pierwszą wizytą stwierdziłam,że ja chcę jechać do Szubina, bo ufam Sztencowi i chciałabym żeby póki co został moim dr.. Tak więc zapisałam się na 7.12;)

A co do mojego synusia, to on taki mieszany, cięzko określić do kogo bardziej podobny. jak się urodziła wszyscy mówili ,że to czysta ja, a teraz już bardziej tata.

Batonik
, Blanka jest cudna.
a oczki???
tak mi sie podobaja dzieciaczki wiesz kiedyś ci pisałam bo moja koleżanka też ma męża z Libii i córcia ma cerę tatusia i włoski a oczki śliczne niebieskie za mamą kombinacja super

Nanusia Kamilek - chłopak pierwsza liga, cycuś mamusi ;-) miło by było nie mijać się na spacerach bo chyba już dwa razy miałyśmy okazję się minąć bez słowa :zawstydzona/y::-(

P.S. Lopciu możesz podać namiary na tego gina w Szubinie - Sztenca, bo chciałabym dać koleżance, która też wyczerpała już chyba wszelkie możliwe środki :[ może on ją pokieruje dobrze

HURRRRRRRAAAAAAAA zamówiłam zaproszenia na roczek, w brew pozorom to nie taka łatwa sprawa :/ tyle tego wypisywania, czcionek, obrazków, etc że głowa mała, ale już mam to za sobą ;) oczywiście jedno ze zdjęć wczoraj wstawionych będzie motywem przewodnim :)

Ostatnia edycja:
upsss sorki jakoś tak mi utkwiło Kamilek:zawstydzona/y:, chyba znalazłam sobie polski odpowiednik, tak to jest czlowiek ma podwójne oczy a i tak ślepy jak kret:zawstydzona/y: przestań że dziwnie zacząć, następnym razem już nie odpuszczę ;-):tak::-p:laugh2:

P.S. jutro rocznica jak wyszłam ze szpitala na przepustkę :) a potem poszłam w grudniu 13.12 i za 5 dni urodziła się Blanka ehhh na wspominki mnie wzięło ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Batonik
, Blanka jest cudna.
bo dzieci do roczku zmieniaja sie co chwile ;-)
Nanusia Kamilek - chłopak pierwsza liga, cycuś mamusi ;-) miło by było nie mijać się na spacerach bo chyba już dwa razy miałyśmy okazję się minąć bez słowa :zawstydzona/y::-(

P.S. Lopciu możesz podać namiary na tego gina w Szubinie - Sztenca, bo chciałabym dać koleżance, która też wyczerpała już chyba wszelkie możliwe środki :[ może on ją pokieruje dobrze

HURRRRRRRAAAAAAAA zamówiłam zaproszenia na roczek, w brew pozorom to nie taka łatwa sprawa :/ tyle tego wypisywania, czcionek, obrazków, etc że głowa mała, ale już mam to za sobą ;) oczywiście jedno ze zdjęć wczoraj wstawionych będzie motywem przewodnim :)
super jak juz dojda to sie pochwal :-)
a oczki???
tak mi sie podobaja dzieciaczki wiesz kiedyś ci pisałam bo moja koleżanka też ma męża z Libii i córcia ma cerę tatusia i włoski a oczki śliczne niebieskie za mamą kombinacja super
lopciu zarezerwowalam juz domek :-) huraaaaa
Domek Zakopane

Do góry