a co w czwartek wizyta u gina? usg? to czekamy z zacisnietymi kciukami na foteczke malego czlowieczka ;-)Ojjj gwarnoooo Dzis przytulanko z kibelkiem zaliczyłam
No i zaczynam przebierac nogami przed czwartkiem
Erbus brawo za kulinarne podboje ;-)
Hej Batoniku:*
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Witam się z cofką!
Suzi rozumiem że to przebieranie nogami z niedoczekania... Trzymam mocno kciuki za wizytę &&& i czekam na piękne fotki dzidziolka.
Żabko no właśnie za każdym razem Szymkowi jakoś inaczej te zębolki wychodzą, raz dziąsła napuchnięte, a te dwójki górne to nie wiem kiedy wyszły.
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę!
Napiszę jeszcze że u nas wszystko ok, Szymuś jest taki cudowny że nawet brakuje mi słów żeby to opisać...i straszny maminy synuś się zrobił więc mama dumna jak paw chodzi z rozłożonym ogonem :-) choć na dłuższą metę to męczące.
W mig łapie nowe umiejętności - rewelacyjny jest w pokazywaniu "jak robią gęsi"...
no i to tyle, bo mogłabym tutaj pisać i pisać o tym moim cukiereczku kochanym.
Suzi rozumiem że to przebieranie nogami z niedoczekania... Trzymam mocno kciuki za wizytę &&& i czekam na piękne fotki dzidziolka.
Żabko no właśnie za każdym razem Szymkowi jakoś inaczej te zębolki wychodzą, raz dziąsła napuchnięte, a te dwójki górne to nie wiem kiedy wyszły.
Napiszę jeszcze że u nas wszystko ok, Szymuś jest taki cudowny że nawet brakuje mi słów żeby to opisać...i straszny maminy synuś się zrobił więc mama dumna jak paw chodzi z rozłożonym ogonem :-) choć na dłuższą metę to męczące.
W mig łapie nowe umiejętności - rewelacyjny jest w pokazywaniu "jak robią gęsi"...
no ja nadal czekam same wyjda jak im sie zachce uparciuchy te zeby jakby niemogly wyjsc wszystkie odrazu corce tez druga jedynka na dole sie rusza i tak juz ponad 2 tygodnie i niekwapi sie do wyjscia a pierwsza to w 1 dzien sie mega ruszala i mala ja wytarmosila a juz zaczynaja sie ruszac dolne dwojki gorne narazie trzymaja sie mocno wiec obserwuje zebolki moim obu urwiskom :-)Witam się z cofką!
kobietki zlitujcie sie co tu taka cisza 2 dni zero postow niedlugo trzeba bedzie zrobic pogrzeb watkowi bo craz mnie sie tu dzieje ale juz wylazic z krzakow !!!trzeba ozywic watek bo nam podumiera....
Scully
mamusia :)
Cze kobietki
Babcia dzidzię zabrała i szybko weszłam poczytać co u Was
Gabi strasznie dużo uwagi potrzebuje i mamusia skacze koło niej, że hej... wszystko by się uśmiechnęła tym swoim bezzębnym uśmiechem ;-)
Foto rzucę następnym razem, bo nie mam aktualnych na laptopku
Pozdrawiam gorąco (mamy już grzanie w mieszkanku ) i życzę udanego weekendu :-)
P.S. Mamy już zrobiony taty pomnik -śliczny (ale trzeba było pilnować jak robią, bo olewali se)...
Gabi strasznie dużo uwagi potrzebuje i mamusia skacze koło niej, że hej... wszystko by się uśmiechnęła tym swoim bezzębnym uśmiechem ;-)
P.S. Mamy już zrobiony taty pomnik -śliczny (ale trzeba było pilnować jak robią, bo olewali se)...
Ostatnia edycja:
ojej rorus niedlugo bedzie mial pol roczku kurcze ja to zlecialo...Helołłłłłłłłłłłłłl
A no cisza ehh
Ja zaglądałam codziennie , ale jakos weny brak czyzby jesienna ......mnie dopadała
I meldujemy ze u nas wsio ok
Pozdr
no to ladnie masz racje "fachowcow" trzeba pilnowac bo pozniej trzeba za nimi latac zeby poprawiliCze kobietki
ja juz czekam na fotki malutkiej :-)
hej
te z czytam tylko weny do pisania brak
mojemu synkowi tez szybko wypadły i jedynki i dwójki
teraz ma 8 lat a rosną już nowe czwórki nie wiem czy to dobrze czy źle najwyraźniej natura wie sama a kiedyś stomatolog mówił mi że dzieciom wypadają wtedy gdy ma ono 10 lat więc pewnie to sprawa indywidualna
teraz ma 8 lat a rosną już nowe czwórki nie wiem czy to dobrze czy źle najwyraźniej natura wie sama a kiedyś stomatolog mówił mi że dzieciom wypadają wtedy gdy ma ono 10 lat więc pewnie to sprawa indywidualna
no pierwsze zeby niby wypadaja miedzy 6 a 8 rokiem zycia a mojej juz ale mysle ze to przez to ze szybko jej wyszly bo jak miala 4 miesiace to juz miala 4 zeby a potem ile miesiecy tyle zebiow miala...ale skoro zaczely wypadac to znaczy ze juz na nie pora i koniec :-)hej
a ja ostatnio mega newyspana bo maly mi zaczyna wstawac coraz szybciej i niepatrzy na to ze jeszcze ciemno :-( jak wstawal o 6 to jeszcze bylo ok ale teraz cofdziennie wstaje 10-15 minut szybciej niz poprzedniego i tak codziennie coraz szybiej dzis wstal o 4:40 i ani myslal isc spac dalej az sie boje o ktorej jutro wstanie ...niedlugo pewnie dojdziemy do 4 albo nawet i 3 az sie boje ale moze to przez prawa gorna jedynke bo sie zaczerwienilo w tym miejscu dziaselko wiec pewnie zebol
reklama
witam się z @
głowa boli starsznie
zimno na zewnątrz
a ja dzisiaj wróciłam z kursu z Bydzi już mam dosyć tego ( czyt. pogody i @)
pozdrawiam
zabka mój miał 3 miesiące jak mu wyszły ząbki ( ja też tyle miałam jak byłam mała
głowa boli starsznie
zimno na zewnątrz
a ja dzisiaj wróciłam z kursu z Bydzi już mam dosyć tego ( czyt. pogody i @)
pozdrawiam
zabka mój miał 3 miesiące jak mu wyszły ząbki ( ja też tyle miałam jak byłam mała
Podziel się: