reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się z cofką!

Suzi rozumiem że to przebieranie nogami z niedoczekania... Trzymam mocno kciuki za wizytę &&& i czekam na piękne fotki dzidziolka.

Żabko no właśnie za każdym razem Szymkowi jakoś inaczej te zębolki wychodzą, raz dziąsła napuchnięte, a te dwójki górne to nie wiem kiedy wyszły.

Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę!

Napiszę jeszcze że u nas wszystko ok, Szymuś jest taki cudowny że nawet brakuje mi słów żeby to opisać...i straszny maminy synuś się zrobił więc mama dumna jak paw chodzi z rozłożonym ogonem :-) choć na dłuższą metę to męczące.
W mig łapie nowe umiejętności - rewelacyjny jest w pokazywaniu "jak robią gęsi"...
no i to tyle, bo mogłabym tutaj pisać i pisać o tym moim cukiereczku kochanym.

Witam się z cofką!

Suzi rozumiem że to przebieranie nogami z niedoczekania... Trzymam mocno kciuki za wizytę &&& i czekam na piękne fotki dzidziolka.

Żabko no właśnie za każdym razem Szymkowi jakoś inaczej te zębolki wychodzą, raz dziąsła napuchnięte, a te dwójki górne to nie wiem kiedy wyszły.

Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę!

Napiszę jeszcze że u nas wszystko ok, Szymuś jest taki cudowny że nawet brakuje mi słów żeby to opisać...i straszny maminy synuś się zrobił więc mama dumna jak paw chodzi z rozłożonym ogonem :-) choć na dłuższą metę to męczące.
W mig łapie nowe umiejętności - rewelacyjny jest w pokazywaniu "jak robią gęsi"...
no i to tyle, bo mogłabym tutaj pisać i pisać o tym moim cukiereczku kochanym.
no ja nadal czekam same wyjda jak im sie zachce uparciuchy te zeby jakby niemogly wyjsc wszystkie odrazu corce tez druga jedynka na dole sie rusza i tak juz ponad 2 tygodnie i niekwapi sie do wyjscia a pierwsza to w 1 dzien sie mega ruszala i mala ja wytarmosila :-D a juz zaczynaja sie ruszac dolne dwojki gorne narazie trzymaja sie mocno wiec obserwuje zebolki moim obu urwiskom :-)

kobietki zlitujcie sie co tu taka cisza 2 dni zero postow :szok: niedlugo trzeba bedzie zrobic pogrzeb watkowi bo craz mnie sie tu dzieje :zawstydzona/y: ale juz wylazic z krzakow !!!trzeba ozywic watek bo nam podumiera....:baffled:

Helołłłłłłłłłłłłłl

A no cisza ehh
Ja zaglądałam codziennie , ale jakos weny brak czyzby jesienna ......mnie dopadała :baffled:
I meldujemy ze u nas wsio ok
Pozdr

Cze kobietki :-D

Babcia dzidzię zabrała i szybko weszłam poczytać co u Was :-D

Gabi strasznie dużo uwagi potrzebuje i mamusia skacze koło niej, że hej... :tak: wszystko by się uśmiechnęła tym swoim bezzębnym uśmiechem ;-)

Foto rzucę następnym razem, bo nie mam aktualnych na laptopku :sorry2:

Pozdrawiam gorąco (mamy już grzanie w mieszkanku :-p) i życzę udanego weekendu :-)

P.S. Mamy już zrobiony taty pomnik -śliczny (ale trzeba było pilnować jak robią, bo olewali se)...

Ostatnia edycja:
Helołłłłłłłłłłłłłl

A no cisza ehh
Ja zaglądałam codziennie , ale jakos weny brak czyzby jesienna ......mnie dopadała :baffled:
I meldujemy ze u nas wsio ok
Pozdr
ojej rorus niedlugo bedzie mial pol roczku kurcze ja to zlecialo...
Cze kobietki :-D

Babcia dzidzię zabrała i szybko weszłam poczytać co u Was :-D

Gabi strasznie dużo uwagi potrzebuje i mamusia skacze koło niej, że hej... :tak: wszystko by się uśmiechnęła tym swoim bezzębnym uśmiechem ;-)

Foto rzucę następnym razem, bo nie mam aktualnych na laptopku :sorry2:

Pozdrawiam gorąco (mamy już grzanie w mieszkanku :-p) i życzę udanego weekendu :-)

P.S. Mamy już zrobiony taty pomnik -śliczny (ale trzeba było pilnować jak robią, bo olewali se)...
no to ladnie masz racje "fachowcow" trzeba pilnowac bo pozniej trzeba za nimi latac zeby poprawili
ja juz czekam na fotki malutkiej :-)

hej
te z czytam tylko weny do pisania brak
mojemu synkowi tez szybko wypadły i jedynki i dwójki
teraz ma 8 lat a rosną już nowe czwórki nie wiem czy to dobrze czy źle najwyraźniej natura wie sama a kiedyś stomatolog mówił mi że dzieciom wypadają wtedy gdy ma ono 10 lat:szok: więc pewnie to sprawa indywidualna

hej
te z czytam tylko weny do pisania brak
mojemu synkowi tez szybko wypadły i jedynki i dwójki
teraz ma 8 lat a rosną już nowe czwórki nie wiem czy to dobrze czy źle najwyraźniej natura wie sama a kiedyś stomatolog mówił mi że dzieciom wypadają wtedy gdy ma ono 10 lat:szok: więc pewnie to sprawa indywidualna
no pierwsze zeby niby wypadaja miedzy 6 a 8 rokiem zycia a mojej juz ale mysle ze to przez to ze szybko jej wyszly bo jak miala 4 miesiace to juz miala 4 zeby a potem ile miesiecy tyle zebiow miala...ale skoro zaczely wypadac to znaczy ze juz na nie pora i koniec :-)

a ja ostatnio mega newyspana bo maly mi zaczyna wstawac coraz szybciej i niepatrzy na to ze jeszcze ciemno :-( jak wstawal o 6 to jeszcze bylo ok ale teraz cofdziennie wstaje 10-15 minut szybciej niz poprzedniego i tak codziennie coraz szybiej dzis wstal o 4:40 i ani myslal isc spac dalej az sie boje o ktorej jutro wstanie ...niedlugo pewnie dojdziemy do 4 albo nawet i 3 az sie boje ale moze to przez prawa gorna jedynke bo sie zaczerwienilo w tym miejscu dziaselko wiec pewnie zebol

Elołłłłłłłll

U nas pogoda do d...yyyyyyyyy , raz pada raz słońce swieci zimnoo brrrr , a ja sie czuje jakby mnie czołg przejechał czyzby mnie cos brałoooo :baffled:

Pozdrowionka dziewczyny i te w krzaczkach tezzzzz :-p

reklama
witam się z @
głowa boli starsznie
zimno na zewnątrz
a ja dzisiaj wróciłam z kursu z Bydzi już mam dosyć tego ( czyt. pogody i @:-p)
pozdrawiam

zabka mój miał 3 miesiące jak mu wyszły ząbki ( ja też tyle miałam jak byłam mała:)

Do góry