cierp cialo jak chcialo hhihihi kochana ciesz sie mdlosciami one znacza ze wsio okWitam Was kochane
Ojjj u mnie samopoczucie b. kiepskie dzis;/ Strasznie kreci mi sie w glowie
Lopciu mnie sie bardzoooo dluzy :-( Bardzo intensywnie oczekuje 13go tygodnia
Buziaki kochane :-):*
no moja tesciowa w zeszlym roku szalala ze sloikami i ogorki mamy w kazdej postaci po zydowsku, z carry, cukinia ala ananas ogorki z czosnkeiem i czili a tym roku robi jablka z galaretka do sloikow pycha taka korowa muza zielona czerwona zolta zalezy jaka galaretke doda :-)GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Synek -śliczności :-)
Witam! :-) Extra fotki Mama laska ;-) a dzidzia śliczności
Aktualnie robię słoiki na zimę więc nie mam kiedy wpaść i popisać Pomidorki, ogórki, papryka, jabłuszka, malinki -słoiczki są jeszcze reszta jabłuszek i będzie OK ;-)
Gabi rośnie ładnie Już wprowadzam jej nowe posiłki ze słoiczków wcina że hej potrzebuje dużo uwagi i ciągle się cieszy (a mamusia jak ten głupek skacze, tańczy, wygłupia się by zobaczyć ten uśmieszek )
Przerwy nie posiadam prawie wogóle czasem jak babcia (czyt. moja mama) dzidzię zabierze lub tatuś zabawi, ale wtedy mamusia (ja) zawsze znajdzie coś do roboty oprócz tego jeszcze działka
pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzidzie całuski od cioci ;-)
hmmm... moja szwagierka na poaczatku ciazy wcinala kiszona kapuche a potem co popadlo w szczegolnosci slodkosci i jest Julcia :-) a ja to wszystko co cytrynowe i maaaase warzyw :-) ah tesknie za czasem ciazy uh... ;-)
Kinga a co z @? ?
Scully proszę o zdjęcie córeczki
A ja wcinam kiszona kapustę i duże ilości bigosu.Mdłości troche przeszły ale w pachwinach trochę ciągnie i brzuszek pobolewa.juz nie mogę sie doczekać 2 trymestru co będę troszku spokojniejsza o dzidzię.
pozdrawiam i miłego weekendu