reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hwj no czesto ciaza wszystko zmienia ja przed 1 mialam tak masakryczne miesiaczki ze szok wylam z bolu i trfaly po 7-8 dni lalo sie i lalo bez najmocniejszych przeciwbolowych niebylo mowy naweto przekreceniu sie na bok a po ciazy 4-dniowe i prawie bezbolesne wiec na + :-) to za miesiac roczek wielka impra a moja pierworodna za miesiac bedzie miec 5 lat o boziu kiedy to zlecialo :-)

no ja sie zastanawiam kiey mi ten rok zleciał :D

reklama
pajkaa co ty z tymi ząbkami ?? tak poważne są zabiegi???

ubytki uzupełniasz???

nie ja implaty robie:) 4 lata temu dzieki jednej dentystce straciłam dolną 6 i 7 i teraz wstawiam implanty czyki naciają dziąsło i do kosci wwiercają śruby tytanowe tz te implanty, na których osadzają potem korony zębów...

hej wieczorowo

ufff zapakowani :rofl2: nawet nie było tak żle nawet wanienka się zmiesciła :laugh2: A mnie wczoraj zawiało i szyja i łopatka boli masakra jakas :-( wódką sobie smarowałam i pieluchą sie owijalam no teraz troszku lepiej , ale zadnej masci :no: mozna :baffled:

erbuś udanego wypoczynku:)
obyś miała rację :) ostatnio ze wsi przywieźliście sobie małą niespodziankę;-) więc może teraz kolej na mnie:)

No dokladnie Lopciu teraz kolej na Cb &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A my nową furkę zakupimy po urlopie juz mi sie dzis nie chciało , zreszta ja taka wykrecona :laugh2:

3majcie sie cieplutkoo :cool2:

no ja sie zastanawiam kiey mi ten rok zleciał :D
no niestety czas leci nieublaganie a przy dzieciach to jak szalony
hej wieczorowo

ufff zapakowani :rofl2: nawet nie było tak żle nawet wanienka się zmiesciła :laugh2: A mnie wczoraj zawiało i szyja i łopatka boli masakra jakas :-( wódką sobie smarowałam i pieluchą sie owijalam no teraz troszku lepiej , ale zadnej masci :no: mozna :baffled:

No dokladnie Lopciu teraz kolej na Cb &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A my nową furkę zakupimy po urlopie juz mi sie dzis nie chciało , zreszta ja taka wykrecona :laugh2:

3majcie sie cieplutkoo :cool2:
udanego wyjazdu :-)

a reszcie kobitek udanego wekendu ja czekam az mlody skonczy drzemke i mykam z corka do lekarza bo w nocy ryczala ze jak pisia to jo boli i piecze dzis niby ciupinke mniej ale wole jej dac lek i to dziadostwo doleczyc zeby potem niebylo problemu ... wiadomo z ukladem moczowym niema zartow tym bardziej ze maz 4 lata temu miesiac lezal w spitalu na nerki :-(

ostatnio ze wsi przywieźliście sobie małą niespodziankę
wink2.gif
więc może teraz kolej na mnie:)
ja też mocno kciuki 3mam lopciu:)))

dziewczynki pozdrawiam cieplutko
widzę dziaciaczki wam rosną jak na drożdżach :-) śliczności
czy ja bede takie miała jeszcze....
:rolleyes:

ja też mocno kciuki 3mam lopciu:)))

dziewczynki pozdrawiam cieplutko
widzę dziaciaczki wam rosną jak na drożdżach :-) śliczności
czy ja bede takie miała jeszcze....
:rolleyes:
bedziesz miała zobaczysz
:) teraz razem Kingo polujemy na dziewczynki żeby było do pary i równoawaga w domciu no nie:):)
( chociaż mi obojętnie co by było w skrytości marzę o synku wiadomo bo to takie mamusine słodziaki:):rofl2:

reklama
zgadzam się
synek mamuśi to synek mamusi.... :tak::wink: ale jak córunia bedzie to też fantastycznie
mi wszystko jedno po takim czasie już.... :happy:

Do góry