reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej wszystkim
nie piszę tak często jakbym chciała ale siostry synek który ma 1 rok 5 miesięcy jest w szpitalu ma jakieś powikłania po szczepionce i już od środy tam siedzi:( także jeżdżę tam z obiadkiem i siostra wcina go odpoczywa a ja rozpuszczam szkraba
och już by mógł wyjść do domku
scully udanych zakupków
erbuś pewnie jeszcze troszkę i juz nie będzie lecieć:)
zabko na pewno ją kochasz mocno tylko jesteś nią zmęczona i to bardzo i masz małą depresję po prostu bo spędzasz dzień ciągle tak samo
&&&

ROBIN OCH ZASUWA DO PRZODU TEN SUWACZEK ŻE HEJ:)&&&&

reklama
elollll w sobotni wieczor

Witaj Robin

Lopciu co Ty po szczepieniu :szok::baffled: Zdrówka dla maluszka

A my dzis po raz pierwszy z małym lofrowaliśmy po sklepach :tak:generalnie nie lubie po nich lazic ale mamusia musiala kupic sobie spodnie:laugh2: i troszku starsze dziecie okupic :tak: a i mlodemu przy okazji sie tez skapnelo :tak:

Dobrej nocki

Ps Przypomniały mi się czasy kiedy to trzeba było po 10 stron nadrabiac :rofl2: a teraz cisza :-(

:-)Witamy i meldujemy się po urlopowo ;-)

... było super, tylko że krótko, czas nam zleciał jak szalony :zawstydzona/y::-( pogoda super, dzieciaczki się ładnie zgrały i chłopaki też ;-):tak::-D ja już tęsknie za uśmiechniętą buzią mojego zięciulka :zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie Babolki cieplutko bo dziś za oknem upał ;-):tak: zaraz wyruszamy z Blanią i tatusiem na działeczkę posiedzieć ;-):tak:

Buziaki :-p

I ja się witam pourlopowo... oj ciężki jest powrót do rzeczywistości!

Tak, tak...było wspaniale! Tylko że zdecydowanie za krótko. I tak się od wczoraj zastanawiam kto wymyślił że jedziemy tylko na tydzień ;-)

Towarzystwo mieliśmy wyśmienite :-) po prostu idealne! Pogoda świetna, miejsce cudne...

No i możecie mi pozazdrościć, bo widziałam cudną Blaneczkę...a tam widziałam, nosiłam, przytulałam, całowałam. Jest cudowna i przepiękna! A jaka grzeczniutka.

Tylko mi Szymka wszyscy rozpieścili i wczoraj już pokazywał pazurki i awanturował się jak nie był w centrum uwagi.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Zmykam się szykować, bo jak się Szymus obudzi to idziemy porajdować.

Heloł!

Batonik urlop się skończył...gdzie kawa ?!?

Lopciu o c chodzi z tymi powikłaniami u Was w rodzinie po szczepieniu ? Po jakiej to szczepionce ?
Pytam bo sporo się naczytałam powikłaniach po tej szczepionce na ospe, świnke i różyczkę i zastanawiam się czy to też po tej.
Mam nadzieje że dzieciątko szybko dojdzie do siebie.
No i szkoda że mała wstręciuch przylazła. Mogłą przyleź do mnie, bo coś się spóźnia i już się zaczynam delikatnie denerwować.

Scully jak Gabrysia ?

Miłego dnia!

Hej

No właśnie Batonik gdzie kawka :confused: pewnie od rana lofruje :-D

Ach Lopciu :-(

My juz po porannych lofrach :tak: :-) teraz trzeba poczekac az sloneczko troszku mniej bedzie grzało . U nas wsio ok mamy sie swietnie :tak: i pozdrawiamy wszystkie cioteczki :-)

:-)Jestem jestem co już na mnie psy wieszacie :-D:-D

... wiecie jak to jest jak chłop w domku ;-) od rana dwa razy więcej roboty :-D:-D jeszcze się nie wygrzebaliśmy a chciałam jechać po nowe firanki dla Blanki no i może w końcu zmobilizuje R do powieszenia szyny w kuchni, choć sama nie wiem czy chcę firanki czy roletki :zawstydzona/y::-(

... a cofka zaprasza, zapraszam - nauczyłam się od Myszy pić cofkę a'la latte tylko że z inki i teraz się delektuję więc zapraszam :)

... Blania śmiga w samym bodziaku i w nocy też tak spała bo u nas straszna gorączka :shocked2: a najlepsze było to, że dziś spała z nami od 4 i byłam do niej odwrócona plecami a ona mnie łapka po włosach skubała hi hi hi troszkę ciągnęła ale ogólnie nie chciałam jej psuć zabawy :-D:-D

... Lopciu :-( cóż nie poddajemy się i czekamy dalej razem z Tobą, może ten cykl będzie owocny :sorry2: rozumiem że teraz jedziecie bez wspomagaczy :confused: a bierzesz pod uwagę kolejną IUI :confused:

... Erbuś helloł Mamita ;-) też chciałam wybrać się z Blanią od rana na spacer, ale jakoś się nie zebraliśmy :zawstydzona/y: a teraz poczekamy i wyjdziemy jak Blania wstanie bo właśnie zasnęła więc pewnie po 14 koło 15 :tak: to już bynajmniej nie będzie takiego słonka ;-) Roro wcina cycuszka ładnie :confused: co przygotowali z siostrzyczką na dzień mamy :confused:

... Myszorek ... niestety urlop się skończył i nic nie smakuje już tak samo :-p muszę Wam powiedzieć dziewuszki, że Mysza gotowała pyszne dania :-p mój R był zachwycony :cool2: no i brakuje mi tego, że codziennie siedzieliśmy do 2 w nocy :tak:;-) choć teraz znowu wracamy do nocnego GG :-D:-D

... Scully ... dopiero doczytałam o tym nieszczęsnym tamponie - masakra jakaś co za konowały przecież to się mogło skończyć bardzo źle :wściekła/y: Buziaki dla Gabi ni i jest cudniasta ;-):tak:

... Żabko ... to zwyczajne przemęczenie nadmiarem obowiązków :sorry: a nie możesz gdzieś wyjechać :confused: choćby na weekend, to na prawdę bardzo ważne żebyś naładowała swoje akumulatorki :tak:

Pozdrawiamy bardzo gorąco :-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki
batonik niestety niemam takiej mozliwosci kiedys moglam jechac za wisle do szwagierki ale teraz mieszka w angli a po za tym i tak jakbym gdzies jechala to dzieci musialabym zabrac ze soba wiec bylby to rzaden odpoczynek...
puki co samopoczucie takie same ale z nadzieja czekam na poniedzialek.. dzis mialam isc z maly na 3 szczepienie ale niestety od wczoraj wieczora mi goraczkuje po 38,0 38,5 i 38,8 i dzis juz nawet po czopku bylo tak ze zamiast spadac to roslo co godzine o 1 lub 2 kreski :-( na 13 ide do lekarza zobaczymy co mi powie bo puki co szczepienie przelozone moze uda mi sie go chociaz zwazyc
milego dnia kobietki

Do góry