no sa tylko 3 rzeczy ktore potrafia ja na troche zaja czyli malowanie,puzzle i klocki no ale ile wkolko mozna robic to samo przyznam szczerze ze juz sie niemoge doczekac tej wizyty ciekawa jestem co mi powiedza i co doradzakurcze naprawdę masz ciężko nie dziwię się że jesteś u kresu sił
poproś porozmawiaj dobrze z psychologami - wiesz na pewno jest to w jakimś stopniu taka ruchliwość związana z ADHD ale wyrasta się czasem z tego
na szczęście też można to leczyć farmakologicznie jeden plus że jest chętna i się szybko uczy bo potem można czymś dziecko zająć
będzie dobrze musi być
ja nieuzywalam ale znajome uzywaly i polecaly zanim pojechalam do szpitala ale zapytaj w aptece to ci powiedza wszystko co i jak :-)czyli długo będzie się goić... jakoś trzeba wytrzymać
współczuję tego ganiania za córcią musisz mieć anielską cierpliwość i racja - koniecznie zasięgnij porady
a tantum rosa to tylko zewnętrznie używałaś?? bo wiem, że można wewnętrznie tylko nie wiem czy przy połogu też...
wycałowana
i widać, że pasują do siebie ;-)
Ja dziś szok przeżyłam
Coś mi te odchody poporodowe "jechały" i dziś była położna środowikowa. Sprawdziła, a ja od 2 tygodni nosiłam tam tampon jak szyli mnie na porodówce to nie wyciągneli
teraz muszę uważnie się obserwować i jak coś nie teges to do szpitala
żeby tylko wszystko już było ok
a ja juz po dniu mamy w przedszkolu niewiem czemu ale jakos mnie juz niebawia takie swieta czyli dzien mamy dzien dziecka, walentynki(tego juz nieobchodze), wielkanoc i boze narodzenie zaczynam je traktowac jako obowiazek a nie przyjemnosc :-( wogole dzis mam gorszy dzien no ale byle do jutra napewno jutro bedzie lepiej dzieki za mile slowa dziewczyny zobaczymy co czas przyniesie