reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Lopop

... to w takim razie ja też trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&& i za wyniki badań;-):tak: a z tym nakręcaniem się to pamiętaj lepiej się pozytywnie rozczarować ;-) ogólnie wszystko zmierza ku dobremu :tak: mam nadzieję, że teraz na Ciebie przyszła kolej :tak: a jak nie w tym cyklu to w następnym, ważne że są postępy ;-) a wiara czyni cuda pamiętaj ... jak to miała Tośka w opisie ... dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ;-):tak: musi się udać :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej Lopop

... to w takim razie ja też trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&& i za wyniki badań;-):tak: a z tym nakręcaniem się to pamiętaj lepiej się pozytywnie rozczarować ;-) ogólnie wszystko zmierza ku dobremu :tak: mam nadzieję, że teraz na Ciebie przyszła kolej :tak: a jak nie w tym cyklu to w następnym, ważne że są postępy ;-) a wiara czyni cuda pamiętaj ... jak to miała Tośka w opisie ... dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ;-):tak: musi się udać :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję kochana za słowa otuchy:):)
jutro w domku??? czy już dzisiaj wypuścili?

och lopciu oby się spełniło :) ... wiesz my z Natka &&&&&&&& :)
jasne, ze lepiej się pozytywnie rozczarować, ale z drugiej stron po takich wiesciach jak sobie nadziei nie zrobić... nieraz lepiej jest tak, że bez planowania boboseksów itd. łatwiej o maluszka niż kalkulować :)
oby było dobrze :)

widzę, że coś mi się naprawiło z BB :-D
Batonik super wieści :tak:.. szkoda, ze tylko na przepustkę :-( no ale ja moze za duzo wymagam ;-)ciesze się, ze zobaczysz swoje wyremontowane mieszkanko i pokoik Blaneczki... inspekcja ;-):-)żartuję oczywiście, miłego pobytu w domciu...

Żabka spora 41 to rzeczywiście nie ma super wyboru, ja noszę 40, no cóż takie uroki i nieraz parzę na te małe rozmiary zgrabniutkie ech ;-)

Ąsiucha co racja to racja z ząbkami... ja tez poleczyłam najgorsze przed ciaza, w ciąży byłam 4 razy u dentysty i mam spokój na pół roku... usłyszałam, ze jak odchowam to mam przyjść... na grudniówkach jest dziewczyna, która ma jakiś bardzo zaniedbany ząb, do chirurgicznego lczenie i nie chcą jej zrobić z uwagi na przedwczesny poród :no: także dobrze robisz myśląc zawczasu o tym :tak:

Scully oby maluch rozłożył sie na usg ;-) ja też sie przyłączam do pogrozenia pacem na przemęczanie sie

Erba to sporo Twoja córcia warzyła pod 4kg :szok: no już teraz tez sie nastawiam na podobną wage... co do wiezi tata-córka to juz J. mówiłam,z e go córeczka wokół paluszka owinie:tak::-)

a u mnie bez wiekszych zmian... brzuszek cały czas wiekszy, albo małą mi sie mocniej napina, waga bez zmian 77 od poczatku tyg, tak na marginesie dziwne jest to , ze ja stoję w miejscu z kg, a Natka rosnie :-p ...
samopoczucie dobre mimo wieści, ze autko musimy wstawić na warsztat i co najmniej 1000 zł Nas to wyniesie, a moze duzo wiecej :sorry2:
No tez sie zawsze wsciekam ze najladniejze i najtansze buty z promoci sa w rozmiarach 37-39
hej kochane
batonik super wiadomości nadal mocno trzymam za spadające wyniki:)&&&&
olkale super:):)
scully namów maleństwo na pokaz:)- ja kupiłam dla małej ciuszki nowe z siostrą i wysłałam:)
erba myślisz że taki drugi bąbelek rośnie chodzi o wagę?
zabka byłaś ostatnio u Zuzi??
Aśka jak samopoczucie no oprócz zęba?
svensonka ale nienajedzona Vaneska:)
Mysza ale ten czas leci już taki duży Szymonek:)
no wczorak chciałam wam napisać ale nie miałam łącza z netem
byłam wczoraj u ginki i pani mnie zaskakuje i wyciąga test na chlamydię i ureoplasmę i mówi robimy a ja byłam tak zdziwiona że nawet tyle kasy nie miałam (ale zapłacę przy odbiorze wyników:)) i wysłała te wyniki kurierem a wymaz na bakterię tlenowe i beztlenowe zaniosła mama moja do szpitala na mikrobiologię- zobaczymy co wyjdzie ???

a zapomniałam napisać że ginka mówiła że widzi ciałko żółte i niedawno była owu - ja duże oczy bo wczoraj był 17dc jajniki już nie bolały od 12dc żadnych upławów, endo duże 11mm więc pani doktor między wierszami mówi może ... się uda a ja sobie tak w duchu myślę że bobosexiku nie było prawie na owu:-( a już tyle miałam okazji piękny na zajście i się nie udało a prawie teraz się ma udać:angry::angry::angry::angry::angry::angry: raczej nie wierzę że się ma udać
juz dlugo u niej niebylam :-( zawsze jak sie do nich wybiralismy to zawz cos wypado i niemielismy kay na paliwo a oni miezkaja prwie 50 km od ns w lesie maz mi ciagle obiecoje ze ojedziemy a wychodzi zupelnie inaczej...ale kontakt z nimi mam caly czas
hej babeczi pusto tu dzisiaj a i pogoda do niczego a ja dzis laze zla jak osa wszystko mnie wnerwia i nic mi dzis nieidzie niech ten dsien sie juz konczy

Hej babeczki, pogoda pod psem, więc może znajdą się chętne na długie, ciekawe rozmowy o niczym!!!

Pozdrawiam cieplutko!!! Wychodzcie spod kołderek i kocyków i popiszmy....

Lopciu &&&&&&&&& z całego serducha
Batonik cieszę się razem z Toba:):) i nieustannie &&&&&

Ostatnia edycja:
ellooo sobotnio :)

hej kochane
batonik super wiadomości nadal mocno trzymam za spadające wyniki:)&&&&
olkale super:):)
scully namów maleństwo na pokaz:)- ja kupiłam dla małej ciuszki nowe z siostrą i wysłałam:)
erba myślisz że taki drugi bąbelek rośnie chodzi o wagę?
zabka byłaś ostatnio u Zuzi??
Aśka jak samopoczucie no oprócz zęba?
svensonka ale nienajedzona Vaneska:)
Mysza ale ten czas leci już taki duży Szymonek:)
no wczorak chciałam wam napisać ale nie miałam łącza z netem
byłam wczoraj u ginki i pani mnie zaskakuje i wyciąga test na chlamydię i ureoplasmę i mówi robimy a ja byłam tak zdziwiona że nawet tyle kasy nie miałam (ale zapłacę przy odbiorze wyników:)) i wysłała te wyniki kurierem a wymaz na bakterię tlenowe i beztlenowe zaniosła mama moja do szpitala na mikrobiologię- zobaczymy co wyjdzie ???

a zapomniałam napisać że ginka mówiła że widzi ciałko żółte i niedawno była owu - ja duże oczy bo wczoraj był 17dc jajniki już nie bolały od 12dc żadnych upławów, endo duże 11mm więc pani doktor między wierszami mówi może ... się uda a ja sobie tak w duchu myślę że bobosexiku nie było prawie na owu:-( a już tyle miałam okazji piękny na zajście i się nie udało a prawie teraz się ma udać:angry::angry::angry::angry::angry::angry: raczej nie wierzę że się ma udać

Pamiętasz co ja pisałam i proszę jaka niespodzianka , tkaze kochana &&&&&&&&&&& mocno zaciskamy za Twoją
A co do wagi bąbla to pewnie bedzie duzy chłop :) nie zdziwię sie jak przy nastpnej wizycie bedzie podchodził pod 400 gram , a gdzie tu do kwietnia , ale co tam damy radę najwyzej beda ciac .

A ja dziś kiepski dzionek mam ach chyba ta pogoda
do miłego

HHHHHHHUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... nawet nie wiecie jak się cieszę na ten jutrzejszy dzień :-):-):-)

trzymam dalej kciuki za spadek wyników do normy :tak::tak::tak: daj znać jak mąż się wywiązał z remonciku pokoiku ;-)

Scully zakwasy zakwasami a pomyslalas w jakiej kondycji jest domek maluszka , teraz wypoczywaj duzo a nie tam jakies prace Oj ty

Scully oby maluch rozłożył sie na usg ;-) ja też sie przyłączam do pogrozenia pacem na przemęczanie sie

jestem już grzeczna :tak: choć zakwasy jeszcze męczą :sorry2:

superowo :tak: napewno się ucieszą :tak: ja chcę paczkę uzupełnić jedzonkiem w każdej postaci :tak: suchy prowiant, konserwy, puszki, torebki... żeby mogli schować i jedzonko na dłużej starczyło :tak:
trzymam mocno kciuki :tak: jak to było 5 dni przed owu i 3 dni po owu -dni płodne ;-) zawsze szansa jest jeśli minimum raz w tym czasie się trafiło :tak: a wystarczy jeden mały spryciarz ;-) trzymam, trzymam :tak:

Witam się i ja sobotnio

... już po przepustce, było super tylko krótko, spłakałam się jak dzika jak Robert mnie odstawiał do szpitala :-:)zawstydzona/y: nawet On stwierdził, że nie sądził, że będzie tak ciężko się rozstać :-(

... wrażeń zapewnił nam dostatek :tak: wczoraj wieczorem wziął się za skręcanie mebelków Blanki, żeby zrobić nam niespodziankę ;-):tak: wszystko jest boskie ... tylko chciałabym móc tam zostać i nacieszyć dłużej wszystkim oko i móc zasnąć przy R, dokupiliśmy dziś resztę wyprawki i mamy wszystko, R pozwolił zaszaleć ;-), jeszcze tylko pościel zamówimy na necie :tak::tak: ... a Blanka chyba też zachwycona, bo buszowała w brzuszku cały dzionek :tak: szczególnie jak R mówił :tak: chyba też się za nim stęskniła :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

... ogólnie liczę a to, że do końca przyszłego tygodnia wyniki będą już na tyle dobre, że wypiszą nas do domku :sorry2: bo inaczej chyba wyjdę na własną prośbę :zawstydzona/y:

Pozdrawiam

Witajcie:)
Ja chciałbym jeszcze w tym roku zajsc chociaz ciezko bedzie zostały mi dwa cykle :) ten który trwa teraz i nastepny ale wierze w cuda.

reklama
agnessss wierz może prawie się uda

batonik akumulatorki naładowane super jeszcze raz życzę niskich wyników
scully ja słoiczki też wysłałam:)
DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE SŁOWA ZOBACZYMY CO BĘDZIE

postanowiliśmy z M troszkę zapomnieć o troskach i za tydzień wybieramy się na wyspę tropikalną do Berlina i z tym fatalnym dniem to macie rację bo chciałam pobrać kasę z bankomatu i kartę mi wciąło:(:( no cóż przy okazji w poniedziałek odbiorę wyniki ze szpitala i do banku polecę

Do góry