800g to sporo
no to na ciebie czekały buciki
już mi się przypomniało, że pisałaś o synciu mąż tak gada, że dziewczynka, że sama zaczynam w to wierzyć ;-)
jutro ważny dzień trzymam kciuki
ja kiedyś zaczynałam od gotowych kanw, a teraz kupuję czyste i liczę ze wzoru
dobrze, że ma babcie kochaną to dużo dla dziecka, że ma w tygodniu oparcie
lecz, lecz ząbki -to ważne
rośnie sobie zdrowo
zobaczymy, ale naciskać nie będę, bo mi się gin w sobie zamknie i co wtedy? ;-) a dziś się dowiedziałam, że mój gin jest ordynatorem położnictwa w szpitalu strasznie się cieszę
Dziś z mężem kładliśmy panele u mojej mamy w największym pokoju w połowie mi plecy siadły i myślałam, że padnę w całym życiu nie zrobiłam tyle przysiadów co przez ten jeden dzień dzidzię to na pewno wykończyłam i miała dość, bo co kucałam to brzuszek gniotłam pod koniec to już ledwie żyłam a jak przyszłam do domu to padłam na łóżko i pod koc się schowałam teraz was odwiedziłam i już idę spać łóżeczko mnie woła (a całe moje, bo mąż do pracy na nockę)
Zapytaj ginka kto tam zamieszkał , jak ma dobry sprzęt to bedzie widział i pewnie jest dobry skoro jest ordynatorem , a moze juz coś tam wie Mowisz ze m cos tam przewiduje
A ty kochana nie przesadzaj Ty masz się oszczedzać !!!!! nie wolno takich rzeczy robić zaraz dostaniesz po dupci normalnie
Dobrej nocy !