reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

800g :sorry: to sporo :tak:

no to na ciebie czekały buciki :tak:

już mi się przypomniało, że pisałaś o synciu :tak: mąż tak gada, że dziewczynka, że sama zaczynam w to wierzyć ;-)

jutro ważny dzień :tak: trzymam kciuki :tak:

ja kiedyś zaczynałam od gotowych kanw, a teraz kupuję czyste i liczę ze wzoru :tak:
dobrze, że ma babcie kochaną :tak: to dużo dla dziecka, że ma w tygodniu oparcie :tak:
lecz, lecz ząbki -to ważne :tak:

rośnie sobie zdrowo :tak:

zobaczymy, ale naciskać nie będę, bo mi się gin w sobie zamknie i co wtedy? ;-) a dziś się dowiedziałam, że mój gin jest ordynatorem położnictwa w szpitalu :-D strasznie się cieszę :-D

Dziś z mężem kładliśmy panele u mojej mamy w największym pokoju :sorry: w połowie mi plecy siadły i myślałam, że padnę :-p w całym życiu nie zrobiłam tyle przysiadów co przez ten jeden dzień :-p dzidzię to na pewno wykończyłam i miała dość, bo co kucałam to brzuszek gniotłam :dry: pod koniec to już ledwie żyłam :-p a jak przyszłam do domu to padłam na łóżko i pod koc się schowałam:-p teraz was odwiedziłam i już idę spać :tak: łóżeczko mnie woła (a całe moje, bo mąż do pracy na nockę) :-D

Zapytaj ginka kto tam zamieszkał , jak ma dobry sprzęt to bedzie widział i pewnie jest dobry skoro jest ordynatorem , a moze juz coś tam wie :) Mowisz ze m cos tam przewiduje :)
A ty kochana nie przesadzaj Ty masz się oszczedzać !!!!! nie wolno takich rzeczy robić zaraz dostaniesz po dupci normalnie
Dobrej nocy !

reklama
No wlasnie ta kasa wrrr a nie mowił tobie dentysta ze moze przez jakis czas pobolewać, moze to nic powaznego .Jak mi robił to mnie uprzedzil ze moze cos takiego być :)
no pogoda jest dobijajaca normalnie ale byle do wiosny :)

Erba on mówił tylko o dziąsłach bo jak robił zęby to zaciski mi zakładał i mówił że nogą trochę dziąsła boleć. W sumie to jedyny ząb z tych 4 leczony wcześniej kanałowo więc może trochę boleć tylko robiłam je w poniedziałek a boli dopiero od dzisiaj.
Poczekam do poniedziałku jak nic się nie zmieni to pójdę na wizytę.

800g :sorry: to sporo :tak:

ja kiedyś zaczynałam od gotowych kanw, a teraz kupuję czyste i liczę ze wzoru :tak:
dobrze, że ma babcie kochaną :tak: to dużo dla dziecka, że ma w tygodniu oparcie :tak:
lecz, lecz ząbki -to ważne :tak:

Dziś z mężem kładliśmy panele u mojej mamy w największym pokoju :sorry: w połowie mi plecy siadły i myślałam, że padnę :-p w całym życiu nie zrobiłam tyle przysiadów co przez ten jeden dzień :-p dzidzię to na pewno wykończyłam i miała dość, bo co kucałam to brzuszek gniotłam :dry: pod koniec to już ledwie żyłam :-p a jak przyszłam do domu to padłam na łóżko i pod koc się schowałam:-p teraz was odwiedziłam i już idę spać :tak: łóżeczko mnie woła (a całe moje, bo mąż do pracy na nockę) :-D

Scully Dziecino ty się oszczędzaj, nie wolno się tak przemęczać, odpoczywaj teraz dużo.

Zmykam dobranoc.

Hej Kochane :sorry2:

... ale mam stressss ... eeeeeeeeehhhhhhhhhh

.. już po obchodzie, po porannym pobraniu wyników i po ktg, także wszelkie atrakcje na dzień dzisiejszy wyczerpałam ;-) teraz tylko pozostało cierpliwie czekać do 12 aż będą wyniki i się okaże czy są lepsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y: na pewno są ... muszą być lepsze

... dziś się ważyłam ... :szok: ... myślałam że mnie zaskoczy waga, ale ... od 9 tygodni nie przytyłam ani grama :szok: za to czuję, że schodzi mi z ramion i cycków :tak::tak: a brzuszek wypina się do przodu :tak:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;)

Zapytaj ginka kto tam zamieszkał , jak ma dobry sprzęt to bedzie widział i pewnie jest dobry skoro jest ordynatorem , a moze juz coś tam wie :) Mowisz ze m cos tam przewiduje :)
A ty kochana nie przesadzaj Ty masz się oszczedzać !!!!! nie wolno takich rzeczy robić zaraz dostaniesz po dupci normalnie
Dobrej nocy !

niestety sprzęt to chyba z Epoki Lodowcowej przetrwał :sorry2: jakby dzidzia nóżki rozłożyła to byłoby cudnie ;-) jak będę miała w końcu usg to ją poproszę, żeby pokazała mamusi co tam ma :tak:

Scully Dziecino ty się oszczędzaj, nie wolno się tak przemęczać, odpoczywaj teraz dużo.

już jestem grzeczna :tak:

.. już po obchodzie, po porannym pobraniu wyników i po ktg, także wszelkie atrakcje na dzień dzisiejszy wyczerpałam ;-) teraz tylko pozostało cierpliwie czekać do 12 aż będą wyniki i się okaże czy są lepsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y: na pewno są ... muszą być lepsze
... dziś się ważyłam ... :szok: ... myślałam że mnie zaskoczy waga, ale ... od 9 tygodni nie przytyłam ani grama :szok: za to czuję, że schodzi mi z ramion i cycków :tak::tak: a brzuszek wypina się do przodu :tak: ;)

mocno trzymam kciukaski :tak:

Doigrałam się :sorry2: mam zakwasy na całych mięśniach nóg i pupci :-D jak siedzę to tak żeby się nie ruszać :-D
Prawie 12:00 :-p co tu na obiadek zrobić :confused:

:-):-)SĄ, SĄ, SĄ WYNIKI :-)

... dziękuję Wam za &&&&&&&&&&&&&&& bo bardzo pomogły, choć i tak będę ich potrzebowała żeby nadal spadały :tak: w ciągu 7 dni transaminazy spadły z 700 coś i 300 coś na 370 i 150 :tak::tak: cieszę się ogromnie bo w związku z tym idziemy jutro na przepustkę ;-) co prawda tylko na dzień bo wieczorem już musimy być z powrotem, ale jak tak będzie dalej to być może jeszcze tydzień w szpitalu i będą w normie i wtedy na jakiś czas pójdziemy do domku tak mówił pan doktor :tak::tak:

HHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... nawet nie wiecie jak się cieszę na ten jutrzejszy dzień :-):-):-)

Hej laseczki

... dziękuję Wam za &&&&&&&&&&&&&&& bo bardzo pomogły, choć i tak będę ich potrzebowała żeby nadal spadały :tak: w ciągu 7 dni transaminazy spadły z 700 coś i 300 coś na 370 i 150 :tak::tak: cieszę się ogromnie bo w związku z tym idziemy jutro na przepustkę ;-) co prawda tylko na dzień bo wieczorem już musimy być z powrotem, ale jak tak będzie dalej to być może jeszcze tydzień w szpitalu i będą w normie i wtedy na jakiś czas pójdziemy do domku tak mówił pan doktor :tak::tak:

HHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... nawet nie wiecie jak się cieszę na ten jutrzejszy dzień :-):-):-)
No widzisz super , to my dalej trymamy &&&&&&&&&&& za spadajace wyniki co by blaneczka sobie jeszcze pomieszkała u mamusi . Ja rownież sie ciesze razem z Tobą

Scully zakwasy zakwasami a pomyslalas w jakiej kondycji jest domek maluszka , teraz wypoczywaj duzo a nie tam jakies prace Oj ty .

Asiula ja jak mialam kanalowke to mi powiedzial ze moge odczuwac przez jakis czas bol , fakt zobacz jak nie przejdzie to sigaj do niego i niech poprawia

A ja dziś odpalilam furkę i pojechałam na lofry :) poogladałam sobie furki dla bąbla bo chyba kupię nową :) i normalnie zawrot glowy

Trzymajcie się pozdrawiam Was wszystkie
buziaki

hej babeczki :)
dziś nie chciało mi się do kompa usiaść... po popudniu pospałam mimo, że całą noc też...

Mysza czas szybko leci... zobacz ile Szymek ma już na suwaczku :) już niedługo, obstawiamy z J., ze w przyszłym tyg Natka będzie już z Nami :) tata mówi, ze już mu wszystko córcia powiedziała :) :D :D...

Svensonka u Nas zima też już ma przyjść, w przyszłym tyg ma padać śnieg :) fajnie, ze Vanessa przybiera... laktacja unormowała sie u Ciebie?

Asicha wiem co czujesz... kasa wydana na dentystę niby daję satysfakcję, ze coś dla siebie, ale z drugiej złość, ze jakby kasa wyrzucona ;) tym bardziej hurtowo robione zeby :O

Żabka widzi butki miały być dla Ciebie :) jaki rozmiar buta nosisz, że tak mało jest w Twoim rozmiarze?

Erbus no ładnie synek świeci klejnotami :D

Scully... popoś lekarza na usg by spróbował z płcią... no, ze wiadomo, ze w czesnei, ale niech spróbuje ;)

Batonik trzymaj sie... mam nadzieje, ze jutro z domku do Nas napiszesz :)
41 czasem udaje sie wbic w 40 ale rzadko u nas najczesciej maja buty do rozmiaru 39
Hej Kochane :sorry2:

... ale mam stressss ... eeeeeeeeehhhhhhhhhh

... dziś się ważyłam ... :szok: ... myślałam że mnie zaskoczy waga, ale ... od 9 tygodni nie przytyłam ani grama :szok: za to czuję, że schodzi mi z ramion i cycków :tak::tak: a brzuszek wypina się do przodu :tak:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;)
Na szpitalnym jedzeniu ciezko przytyc

no widzisz ibleneczka dzieki temu moze posiedziec dzo dluzej w brzuszku i rosnwc i nabierac sil
ja sie witam i zmykam bo maz dzis zabiera tablet na noc do pracy wiec bede dzis bez neta pa do jutra

widzę, że coś mi się naprawiło z BB :-D
Batonik super wieści :tak:.. szkoda, ze tylko na przepustkę :-( no ale ja moze za duzo wymagam ;-)ciesze się, ze zobaczysz swoje wyremontowane mieszkanko i pokoik Blaneczki... inspekcja ;-):-)żartuję oczywiście, miłego pobytu w domciu...

Żabka spora 41 to rzeczywiście nie ma super wyboru, ja noszę 40, no cóż takie uroki i nieraz parzę na te małe rozmiary zgrabniutkie ech ;-)

Ąsiucha co racja to racja z ząbkami... ja tez poleczyłam najgorsze przed ciaza, w ciąży byłam 4 razy u dentysty i mam spokój na pół roku... usłyszałam, ze jak odchowam to mam przyjść... na grudniówkach jest dziewczyna, która ma jakiś bardzo zaniedbany ząb, do chirurgicznego lczenie i nie chcą jej zrobić z uwagi na przedwczesny poród :no: także dobrze robisz myśląc zawczasu o tym :tak:

Scully oby maluch rozłożył sie na usg ;-) ja też sie przyłączam do pogrozenia pacem na przemęczanie sie

Erba to sporo Twoja córcia warzyła pod 4kg :szok: no już teraz tez sie nastawiam na podobną wage... co do wiezi tata-córka to juz J. mówiłam,z e go córeczka wokół paluszka owinie:tak::-)

a u mnie bez wiekszych zmian... brzuszek cały czas wiekszy, albo małą mi sie mocniej napina, waga bez zmian 77 od poczatku tyg, tak na marginesie dziwne jest to , ze ja stoję w miejscu z kg, a Natka rosnie :-p ...
samopoczucie dobre mimo wieści, ze autko musimy wstawić na warsztat i co najmniej 1000 zł Nas to wyniesie, a moze duzo wiecej :sorry2:

widzę, że coś mi się naprawiło z BB :-D
Batonik super wieści :tak:.. szkoda, ze tylko na przepustkę :-( no ale ja moze za duzo wymagam ;-)ciesze się, ze zobaczysz swoje wyremontowane mieszkanko i pokoik Blaneczki... inspekcja ;-):-)żartuję oczywiście, miłego pobytu w domciu...

... Hej Olkale ... jak dla mnie po prawie 3 tygodniach pobytu w szpitalu to wystarczy nawet ten jeden dzień ;-) niemniej jednak mam nadzieję, że jak mi wyniki spadną to wypuszczą mnie do domku i nie będzie potrzeby hospitalizacji, tak coś przebąkiwał lekarz, wtedy np będę jeździła codziennie na zapisy ktg do szpitala i raz w tygodniu powtarzała wyniki badań mam nadzieję, że jeszcze przyszły tydzień do piątku i wyniki się unormują a moja Królewna nie będzie musiała opuszczać wcześniej swojego domku :tak:;-) ... jest dużo lepiej niż na początku bo było ponad 800 i ponad 400 a teraz zostało coś ponad 300 z 800 i 150 z 400 :-) a leki biorę 9 dni :tak::tak:

... co do auta to nie wesoło ... bo teraz szczególnie jest zbędny taki wydatek :baffled:

a z wagą to u mnie tak samo, mała przybiera (bynajmniej tak mówi lekarz ;-)) a ja od ok8 tygodni ani grama choć brzuszek coraz większy :-p

reklama
hej kochane
batonik super wiadomości nadal mocno trzymam za spadające wyniki:)&&&&
olkale super:):)
scully namów maleństwo na pokaz:)- ja kupiłam dla małej ciuszki nowe z siostrą i wysłałam:)
erba myślisz że taki drugi bąbelek rośnie chodzi o wagę?
zabka byłaś ostatnio u Zuzi??
Aśka jak samopoczucie no oprócz zęba?
svensonka ale nienajedzona Vaneska:)
Mysza ale ten czas leci już taki duży Szymonek:)
no wczorak chciałam wam napisać ale nie miałam łącza z netem
byłam wczoraj u ginki i pani mnie zaskakuje i wyciąga test na chlamydię i ureoplasmę i mówi robimy a ja byłam tak zdziwiona że nawet tyle kasy nie miałam (ale zapłacę przy odbiorze wyników:)) i wysłała te wyniki kurierem a wymaz na bakterię tlenowe i beztlenowe zaniosła mama moja do szpitala na mikrobiologię- zobaczymy co wyjdzie ???

a zapomniałam napisać że ginka mówiła że widzi ciałko żółte i niedawno była owu - ja duże oczy bo wczoraj był 17dc jajniki już nie bolały od 12dc żadnych upławów, endo duże 11mm więc pani doktor między wierszami mówi może ... się uda a ja sobie tak w duchu myślę że bobosexiku nie było prawie na owu:-( a już tyle miałam okazji piękny na zajście i się nie udało a prawie teraz się ma udać:angry::angry::angry::angry::angry::angry: raczej nie wierzę że się ma udać

Ostatnia edycja:
Do góry