Trzymam kciuki za usg a tata jest juz w domu a jak bylam z nim odebrac wyis to lkarz moil ze mial ogromne szczescie ze trafil do szpitaa bo mil 99% zatoroane zyly i tylko 1% przepustowosci i po zawale juz przechodzonym i ze gdyby bnitrafil do szpitala i niemial przepchanych zyl to by nic niewiedzial i zylby co jajwyzej 4 miesiace a vtak ma sprezynki w zylach to jeszcze pozyje i musi kontroowac cukrzycehej ja na chwie, bo na usg ide... tzrymajcie kciuki, zeby natka podrosła... Od wczoraj źle sie czuje, stawia mi sie brzuch, własciwie przeleżałam całe popołudnie mała wczoraj była bardzo aktywna... mozę dzis roi mi badanie oprócz usg, to sie czegoś blizej dowiem. Nastawiałam sie,ze moze w nocy sie coś zacznie loptop moze owu była wcześniej? erba, scully trzymam kciuki za wyniki, co 4 tyg też by mi sie dłużyło... batonik trzymam kciuki za wyniki... żabka jak tata? nic ostatnio nie pisałas...
do piatku juz zleci a otem do niedzieli i od niedzieli bdziemy uz w 34 tygorniu i blanczka bedzie juz wiekszaWitam Babolki Kochane w ten szaro bury dzionek
... u nas już po atrakcjach dni, tzn po obchodzie i zapisie ktg teraz nie pozostaje nic innego jak tylko przespać resztę tego wspaniałego dnia ale pocieszam się tym, że to już dziś środa i jeszcze tylko jutro musi zlecieć a w piątek będę wiedział czy są lepsze wyniki czekam na to jak na zbawienie mam nadzieję tylko, że za mocno się nie nakręcam, żeby potem nie było rozczarowania
... Olkale trzymam z Blanką mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za usg i za szybki poród
P.S. i zazdroszczę opisu pod suwaczkiem
... Lopop, powiem Tobie że ja gdybym miała patrzeć na śluz to chyba nie powinnam być w ciąży bo w kwietniu panowała u mnie susza a raz tylko podczas wielu miesięcy obserwacji miałam piękny ciągnący i w ogóle bajka
Buziaki Lizaki z nudnego szpitala
ja niemoge ogadac wieczorem horrorow sama bo potem mi sie snia...to co? masz foto? no ja mam zwolnienia chorob. jak na razie na 21 dni wypisywane więc co 3 tyg chodzę niestety usg nie mam, bo nie ma w gabinecie
super widzę, że czas fryzjerów na wątku :-) ja to byłam ostatnio z 2-3 lata temu
ja paczuszkę robię na grudzień i chcę paczki pod choinkę zapakować w środku szaleństwo zakupowe przede mną ;-)
co do śluzu to ja też odpuściłam bo potrafiłam mieć z tydzień przed owu, w owu sucho i z mokro znów tydzień po owu nie sugeruj się tym za bardzo i atakuj męża ;-)
trzymam kciuki daj znać co słychać u maleństwa ;-)
jeszcze 2 dni zleci jakoś książkę sobie dobrą poczytaj ;-) na mnie działa - wciągnęłam się w jedną taką: thriller medyczny "Biała śmierć" Ken'a McClure'a (polecam) dziś trzeci dzień będę ją mykać, a już jestem na 151 stronie z 246 fajowa -mogą spokojnie film nakręcić w kolejce czekają następne książki w tym 2 grubaśne ponad 600 str, ale po ostatniej nudnej książce (przeczytałam, bo ciekawiło mnie zakończenie -okazało się denne) chciałam coś krótkiego ;-) i strzał w 10, książkę pochłaniam mąż ostatnio siada koło mnie (on jest nie czytający), patrzy jak wertuję literki i mówi "ale ty biedna jesteś, tak męczysz się" normalnie się ze mnie nabija
U mnie też lipna pogoda w sam raz na horror w tv mówili (nie wiem na którym kanale), że środy będą z horrorem i wiem, że już dziś o 22:35 ma być 1 horrorek do 23:00 jestem sama (bo mąż do pracy), a sama boję się w nocy oglądać, ale on zaraz jak się film zacznie to wróci więc może się skuszę
hej kochane u mnie tez pogoda do d...y ale am moje buty hura mezus mi kaske wylozyl bo wie jak ciezko dostac dla mnie buty wiec jestem dzis bardso zadowoona ale bprzez cta pogode bardzo zmeczona i spiaca a niedlugo wroci corka i nieda mi dpoczac wiec bde cekac do wieczorw na sen ale ostatnio oraz czesciej popoludniu chce mi sie spac...