reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzidziuś słodziak :tak:

cała gromadka podobna :-D fajowo :tak:

super :tak: trzeba być dobrej myśli, że wyniki spadną jeszcze :tak:

SVENSONKA - fajowa złośnica na fotce wyszła :tak: i pomyśleć, że dopiero byłaś w dwupaku :sorry2:

Jestem :-D Neta nie miałam i strasznie tęskniłam za Wami :-p
NDziś zauważyłam, że... :dry: mam brzuszek :tak: i to nie tak jak na początku, że jak zjadłam to pojawiał się, a potem znikał :sorry2: Teraz skubaniec wylazł i został :-p
przyzwyczajaj sie ze bedzie rosl moj chyba stanal w miejscu...
tak 18 list. idę umówić się na te badanka ze śluzu dzisiaj mam plodne i po co się nastawiać jak wiadomo pudło będzie
niemow chop moze w koncu sie uda albo w koncu z badan cos wyjdzie
Hej moje Kochane Babolki, witam niedzielnie z nudnego łóżka szpitalnego :-:)-(

... dziś na obchodzie był mój gin, od razu mi się pyszczek śmiał jak go zobaczyłam :tak:jesteśmy już po ktg a na jutro mam znowu badania mocz,morfologia i biochemia i zobaczymy czy wyniki dalej spadają (czytaj mam nadzieję)

... zaraz przyjedzie mój R Kochany w odwiedziny i chyba go do wieczora nie wypuszczę :happy2: możecie sobie wyobrazić jak za nim tęsknię :zawstydzona/y: a On taki dzielny i spina się w domku żeby wszystko przygotować na nasze ewentualne wcześniejsze przybycie :happy2:

... Olkale ... ja też czytałam o missiiss ale ona miała o połowę prawie niższe bo aspat chyba miała 400 a ja miałam 880, niemniej jednak napawa mnie to troszkę optymizmem :tak: no i ona miała jakieś kroplówki na bicie przez tydzień a u nas tylko leki żadnych dożylnych :-( może wtedy wcześniej by mi to dziadostwo zbili:sorry2:

we wtorek będą już 2 tygodnie spędzone w szpitalu :baffled::baffled: w życiu tyle nie przebywałam w takim miejscu, pomijając fakt że bez Roberta najdłużej wytrzymałam 3 dni :zawstydzona/y::-( ehh co zrobić :sorry2:

... Robin, Asiulka L ... życzę udanego cyklu i trzymam za Was &&&&&&&&&& ... za resztę staraczek też oczywiście i za te co w krzakach pozapominały o nas też :tak:

Pozdrawiam
widzisz jaki kochany stara sie zebys wrocila na gotowe
dzidzia niech sobie jeszcze siedzi i sił nabiera, a ty powolutku szykuj się do obcałuskowania od nas wszystkich małej :tak: co ma być to będzie :tak: a będzie dobrze :tak:

oj tam... :sorry2: nic nie wiadomo :-p wiadomo by było jakby był post :tak: nie postuj tylko myk do łóżka ;-)

Robin; asiucha-L - tulam :tak: następny cykl będzie lepszy i owocny ;-)

A ja w końcu zaczęłam haftować krzyżykowo ;-) Mąż marudził, marudził i w końcu porządki sobie zrobiłam, wygrzebałam z dna szafy swoje materiały i będę dokańczać Papieża J.P.II :tak: Przeglądłam parę prac starych i aż miło się zrobiło :-p
Jak będę mieć chwilkę to pocykam foto i rzucę :-)
ja tez haftuje wilki dla znajomych ale ostatnio mam lenia...
... i jestem ...

ale mi R humorek poprawił ... przywiózł mi ciuchy i poszliśmy na 1,5 h spaceru dookoła szpitala :tak: pogoda piękna i śmiał się ze mnie żebym tak nie łykała powietrza bo po 2 tygodniach w szpitalu to mogę się zachłysnąć świeżym powietrzem;-):-D dowcipas ;-)...poza tym remont oficjalnie już zakończony i ściany pomalowane :tak: wybieraliśmy kolory z katalogu w szpitalu ale efekt zajefajny :tak: dziś widziałam zdjęcia bo R porobił żebym zobaczyła ... bidulek wczoraj do 1 w nocy sprzątał :sorry2: jestem z niego bardzo dumna, teraz zostaje tylko skręcić mebelki Blanki i poprać jej ciuszki no i można powiedzieć że jesteśmy gotowi na jej przyjście :happy2::happy2: bardzo mnie to martwiło, że jeszcze nie jest wszystko gotowe a tu lada dzień coś może się wydarzyć, ale teraz już mogę odetchnąć z ulgą :tak:

... dziś dowiedziałam się że moja koleżanka z pracy, która miała termin na grudzień urodziła córeczkę:tak: też troszkę wcześniej jakieś 3-4 tygodnie i mała miała 3200 i 54 cm:happy: to całkiem nieźle :tak:

... z niecierpliwością czekam na wyniki jutrzejszych badań czy aspat i alat znowu się obniżają :blink:

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie moje Kochane i dziękujemy wszystkim a ciepłe słowa ... bardzo podnoszą na duchu ;-):tak:
no widzisz wiec dzien mozna zaliczyc do udanych a blaneczka tez bedzie spora jak u kolezanki wszystko bedzie ok

reklama
hej kochane ciekawa jestem jak moje posty (?) dzis napisałam do administratora prośbę... my dziś dzień na poszukiwaniu dywanu i ustawianiu pokoiku spędziliśmy... jak będzie efekt końcowy to fotkę zrobie ;) kupiłam firnki i taki baldachim nad łózeczko... i nic tylko czekac na Natke :) Robin ja wcale nie taki ranny ptaszek... ale co mam zrobic,ze spać nie mogę :( trochę posiedziaąmw ecie rano i jeszcze 2 h pospałam ;) Batonik w końcu jesteś ;) no tzn. byłaś cały czas, ale taka przygaszona :( masz racje suwaczek leci nieubłaganie... zaczynasz 33 tc, obyście dziewuchy dotrwały jak najdłużej... z niecierpliwością czekam na info o wynikach... wiadomo, ze &&&& zacisnięte :)

chyba jeszcze nikt nie odebrał mojej wiadomosci :( musze sie zalogować na innym kompie i zobaczyc czy też taka jatka z postami bedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
na razie nie mam na jutro zleconych badań:no: muszę jutro powiedzieć mojemu lekarzowi prowadzącemu bo na pewno nie będę czekała do czwartku to za długi okres a niech tfu, tfu rosną to co wtedy :wściekła/y:

... Lopciu na pewno Blaneczka aż tyle nie będzie ważyła, no ale miejmy nadzieję że będzie blisko lub 2kg, ja ogólnie teraz schudłam w szpitalu 3kg ale to pewnie stres pomieszany z regularnymi małymi posiłkami ;-) choć brzuch zdecydowanie wybił się do przodu i już jest pokaźny:-p w końcu to już rozpoczęty 8 m-c :rofl2::rofl2:

Witam jak zawsze późnym wieczorkiem!

tak 18 list. idę umówić się na te badanka ze śluzu dzisiaj mam plodne i po co się nastawiać jak wiadomo pudło będzie

Lopop nie myśl że to płodne tylko szalej. Ja męcze się z @.

Ja już w pracy, naszczescie tylko dzisiaj, a jutro znowu prawie 3 dni wolne (prawie. bo w srodę nocka).

Nowy dzień i nowe nadzieje... Asiulka L no to tym razem, razem walczymy:)&&&&&&

Robin a twoje cykle mają ile dni?
Widzę że też masz 3 dni wolnego jak ja ale zmiany krótsze bo ja cały weekend w pracy 48 h a potem dopiero w czwartek idę.

Robin; asiucha-L - tulam :tak: następny cykl będzie lepszy i owocny ;-)

A ja w końcu zaczęłam haftować krzyżykowo ;-) Mąż marudził, marudził i w końcu porządki sobie zrobiłam, wygrzebałam z dna szafy swoje materiały i będę dokańczać Papieża J.P.II :tak: Przeglądłam parę prac starych i aż miło się zrobiło :-p
Jak będę mieć chwilkę to pocykam foto i rzucę :-)

Ja też ostatnio myślałam o haftowaniu, nawet w internecie znalazłam ładne kanwy ale jakoś zebrać się nie mogę a w pracy często nudno więc mogłabym spożytkować ten czas jakoś.

... i jestem ...

ale mi R humorek poprawił ... przywiózł mi ciuchy i poszliśmy na 1,5 h spaceru dookoła szpitala :tak: pogoda piękna i śmiał się ze mnie żebym tak nie łykała powietrza bo po 2 tygodniach w szpitalu to mogę się zachłysnąć świeżym powietrzem;-):-D dowcipas ;-)...poza tym remont oficjalnie już zakończony i ściany pomalowane :tak: wybieraliśmy kolory z katalogu w szpitalu ale efekt zajefajny :tak: dziś widziałam zdjęcia bo R porobił żebym zobaczyła ... bidulek wczoraj do 1 w nocy sprzątał :sorry2: jestem z niego bardzo dumna, teraz zostaje tylko skręcić mebelki Blanki i poprać jej ciuszki no i można powiedzieć że jesteśmy gotowi na jej przyjście :happy2::happy2: bardzo mnie to martwiło, że jeszcze nie jest wszystko gotowe a tu lada dzień coś może się wydarzyć, ale teraz już mogę odetchnąć z ulgą :tak:

... z niecierpliwością czekam na wyniki jutrzejszych badań czy aspat i alat znowu się obniżają :blink:

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie moje Kochane i dziękujemy wszystkim a ciepłe słowa ... bardzo podnoszą na duchu ;-):tak:

Batonik bądź dzielna, widzisz jakiego masz kochanego facecika i jak się stara dla swoi kobiet ;-)

Czesc laseczki u mnie nic nowego karmienie przewijanie i siedzenie w domu nudy jak cholera

Oddałam bym za te twoje nudy wszystko!

Strasznie się wkurzyłam, M odwiózł dziś Młodego (swojego syna) do jego matki, umówił się z nią na 16.00 a jej w domu nie było, telefonu nie odbierała, 40 minut czekał w samochodzie pod blokiem aż ona wkońcu wróciła oczywiście nawalona jak meserszmit i jeszcze pyskowało że M jej się czepia. Zanim M wpakował Małego spowrotem do samochodu zdąrzyła się jeszcze pochwalić że była wczoraj na dyskotece bo rozrywka jej się należy skoro ma wolne i nie musi "zajmować" się dzieckiem. M zawiózł Juniora do babci, mówił że chyba zawsze będzie go już tam woził bo jak ją spotyka to ma ochotę ją udusić i brak mu po prostu słów.

Świetna mamuśka Asiucha... nie ma co... i z taka nieodpowiedzialną kobietą zostaw dziecko :no::wściekła/y:

Batonik jutro normalny tydzień pracy wiec Twój gin powinien być w pracy, mecz go o badania :tak:

Piszę z komputera stacjonarnego... chyba dobrze wszystko dział :rofl2: mój laptop :crazy::sorry2:

Hej !
Widzę ze dospać nie możecie :)
Asiula omg co za babsztyl , biedny ten syncio m musi na to wszystko patrzec ach :(

Olkale wsio ok :) no kochana torba spakowana

Sevensonka helloll , jeszcze troszku i na spacerki zaczniesz wychodzic to inaczej czas bedzie leciał :)

Batonik buziollleeeeeee :)

ja tez haftuje wilki dla znajomych ale ostatnio mam lenia...

:-) foto wrzuć :tak: ja lubię oglądać prace w trakcie i po :tak:

Ja też ostatnio myślałam o haftowaniu, nawet w internecie znalazłam ładne kanwy ale jakoś zebrać się nie mogę a w pracy często nudno więc mogłabym spożytkować ten czas jakoś.

Strasznie się wkurzyłam, M odwiózł dziś Młodego (swojego syna) do jego matki, umówił się z nią na 16.00 a jej w domu nie było, telefonu nie odbierała, 40 minut czekał w samochodzie pod blokiem aż ona wkońcu wróciła oczywiście nawalona jak meserszmit i jeszcze pyskowało że M jej się czepia. Zanim M wpakował Małego spowrotem do samochodu zdąrzyła się jeszcze pochwalić że była wczoraj na dyskotece bo rozrywka jej się należy skoro ma wolne i nie musi "zajmować" się dzieckiem. M zawiózł Juniora do babci, mówił że chyba zawsze będzie go już tam woził bo jak ją spotyka to ma ochotę ją udusić i brak mu po prostu słów.

:-) o hafcie nie myśl tylko się zabierz :tak: ja myślałam z 3 tygodnie, aż w końcu się ruszyłam i zaczęłam ;-) a jak już się zacznie to ciężko się odkleić :-p ale jakoś staram się nie przeginać i na zmianę z tv, książką i innymi sprawami krzyżykuję :tak: zacznij od czegoś małego :tak: szybko pójdzie i radość ogromna :tak:
:crazy: a co do byłej to wredna macha :no: ja nie wiem jak tak można dziecko zostawić :no: ja na waszym miejscu to nagadałabym bym jej, że jak sprawa będzie się powtarzać (chodzi o alkohol) to będę dzwonić na policję (żeby spisali), dziecko spowrotem do was i sama będzie musiała je odebrać, a jak trzeba będzie to do sądu ograniczyć jej prawa rodzicielskie i sama będzie miała tylko wizyty :dry: może to by nią wstrząsło i by się zastanowiła co robi dziecku :dry:

Witam z rana :-D Dzień zaczęłam od bułeczki z mleczkiem :-D Niuńce mojej mleczka się chciało :-p od wczoraj wieczorem już marzyłam o mleku, a rano to prawie biegłam ugotować je :-p a i język se poparzyłam, bo tak się nie mogłam doczekać :-p
Idę się myć, a potem jakieś foto hafciku wrzucę ;-)

To moje pierwsze mini hafciki :-D

Załączniki

• DSC04459.jpg
    DSC04459.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC04468.jpg
    DSC04468.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC04466.jpg
    DSC04466.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC04461.jpg