cześć Babeczki wczoraj pobawiliśmy sie do 23.30... miło było, dobrze się czułam... nie wiedzieliśmy sie z częscia rodziny od kilku lat, a co wiecej wróciłam w dwupacku mam problemy z forum... jak widac po moich postach po edycji zlewają siew jedną całość...kompletnie nieczytelne... Dzisiaj przed południem wybraliśmy sie zakończyk kwestie sofy i zdecydowaliśmy się w końcu za 2 tyg powinna byc... trochę nadszarpnie nasze fundusze,ale co tam... jakoś damy radę byliśmy też w Leroy Merlin i kupiłam firanki do pokoiku Natalki wesołe zyrafy w źółtym kolorze i obejrzeliśmy dywaniki dziecięce... także wymierzymy pokój i jeszcze w przyszłym tyg jakiś kupimy... Chyba cierpię na syndrom wicia gniazdka, bo wcześniej jakoś nie myślałam o tym by mały pokoik przemienić w dziecięcy... a teraz oboje z J. tak Nas wzięło Żabka przed tatą Twoim jeszcze wiele lat... byle uważał na siebie... tak to już jest,ze starzejemy sie i nieraz życie i bliskich doceniamy w sytuacjach jak mozemy je lub ich stacić... Batonik 37 tc to tyle ile ja mam teraz,a jestem juz w pogotowiu jak sie uda do tego czasu to prawie donoszona ciaża... będziemy miały dziewczyny z jednego roku no i też bedziesz grudniówka...tzn. ja będe grudniówka - listopadówka pewnie,ze szkoda, ze CC bo zawsze co naturka to naturka... byle jednak Balneczka cała i zdrowa pojawiła sie na świecie Oliwka .. śliczny maluszek ... no cała trójka prezentuje sie slicznie jak sobie radzisz jako mama 3 dzieciaków? ciekawe jak mój post bedzie wygladał jak sie wlei?
wygląda cudownie nieczytelnie... nie wiem o c chodzi...
wygląda cudownie nieczytelnie... nie wiem o c chodzi...
Ostatnio edytowane przez moderatora: