reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

...witam i ja ...

...my już po ktg choć nie było rewelacji bo mała miała focha i nie specjalnie chciało jej się fikać akurat :-( ... badanie biochemiczne zrobią dopiero pod koniec tygodnia bo będzie miarodajne :sorry2: wkurzyłam się jak nie wiem:wściekła/y: cały tydzień czekania po to żeby łaskawie dowiedzieć się czy transaminazy spadają czy nie :wściekła/y: a jak rosną to co:baffled: co to w ogóle za kontrola jest raz na tydzień:angry: nowy tydzień się zaczyna a ja oczywiście podminowana jak 150 :crazy: chociaż usg mi robili :blink: i poza tym, że wszystkie przepływy w normie i że mała waży 1660g to nic specjalnego się nie dowiedziałam :-( a i ułożenie poprzeczne główkowe jak na razie :sorry2:

... bez sensu o wszystko ... przecież mogłabym śmiało przyjeżdżać z domku codziennie rano na zapis ktg i leki brać 3xdziennie w domku i w piątek zrobić biochemie :-( to po co ja tu muszę kwitnąć :-(... przepraszam że Wam marudzę ale brak mi słów na to wszystko ... poza tym żeby wydobyć info od lekarza to trzeba mieć świętą cierpliwość po prostu a niby masz prawo do informacji :dry: tylko że wypowiedź jak dla mnie jest mało satysfakcjonująca :crazy: chyba że jestem przewrażliwiona :baffled::baffled: ale chyba nie ja jedna :zawstydzona/y:

Pozdrowionka ... ehhh ciężko się ten tydzień zaczyna :baffled:

Hej Olkalle ;)

Scully piękne te Twoje dzieła ;)

Ostatnia edycja:
reklama
:dry: Jan Paweł II - tylko nie mogę znaleść foto i na pewno nie widzicie jak to wygląda :dry: W sumie wydziubałam część czoła :sorry2: Kartek z wzorem jest 16, a ja jestem na 2 (z tym, że brakuje mi 3 kolorów muliny) :sorry2:

Załączniki

• DSC04470.jpg
    DSC04470.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC04469.jpg
    DSC04469.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 18
wcale sie nie dziwie podminowania Twojego Batonik... służba zdrowia, niby kasy nie mają... a jaki jest koszt Twojego pobytu w szpitalu szok... pewnie,ze spokojnie mogłabyś być w domu skoro Twój pobyt ma polegać na czekaniu do piątku :( ja bym chyba poszła na rozmowie z lekarzem... nie ma sie co ich bać (możne powiedz mu o ekonomii Twojego pobytu) to może wtedy łaskawie powie po co trzyma Ciebie w szpitalu (bo możne jest jakieś zagrożenie, a nie mówi) ? Co do informacji to ostatnio na regionalnej widziałam program (prowadzili go lekarze z Twojego oddziału) i tak pięknie mówiono w nim o prawie pacjentki ciążowej i rodzącej do informacji... no ale teoria teorią, a życie życiem....

scully przepiekne:)
svensonka zamień się ze nami my byśmy chciały sie ponudzić tak w chatce:):) pozytywnie zazdroszczę a na spacerek kiedy wyjdziecie?
olkale hej
batonik rzeczywiście ten nowy tydzień taki wkurzający ja też chodzę podminowana już
oj to nie dobrze że schudłaś ale druga strona medalu to taka że wyjdziesz ze szpitala jako zgrabna laska:):)
wiesz też nie rozumiem czemu nie możesz dojeżdżać do szpitala np. na 2 godzinki przecież wiadomo jaki to stres tak leżeć:(

To moje pierwsze mini hafciki :-D

Sliczniutke podziwiam za cierpliwosc!!!

scully przepiekne:)
svensonka zamień się ze nami my byśmy chciały sie ponudzić tak w chatce:):) pozytywnie zazdroszczę a na spacerek kiedy wyjdziecie?
olkale hej
batonik rzeczywiście ten nowy tydzień taki wkurzający ja też chodzę podminowana już
oj to nie dobrze że schudłaś ale druga strona medalu to taka że wyjdziesz ze szpitala jako zgrabna laska:):)
wiesz też nie rozumiem czemu nie możesz dojeżdżać do szpitala np. na 2 godzinki przecież wiadomo jaki to stres tak leżeć:(

na spacerku bylismy juz 2 razy po trochu bo u mnie juz niestety zima i snieg wiec za cieplo nie jest

Witam jak zawsze późnym wieczorkiem!

Lopop nie myśl że to płodne tylko szalej. Ja męcze się z @.

Robin a twoje cykle mają ile dni?
Widzę że też masz 3 dni wolnego jak ja ale zmiany krótsze bo ja cały weekend w pracy 48 h a potem dopiero w czwartek idę.

Ja też ostatnio myślałam o haftowaniu, nawet w internecie znalazłam ładne kanwy ale jakoś zebrać się nie mogę a w pracy często nudno więc mogłabym spożytkować ten czas jakoś.

Batonik bądź dzielna, widzisz jakiego masz kochanego facecika i jak się stara dla swoi kobiet ;-)

Oddałam bym za te twoje nudy wszystko!

Strasznie się wkurzyłam, M odwiózł dziś Młodego (swojego syna) do jego matki, umówił się z nią na 16.00 a jej w domu nie było, telefonu nie odbierała, 40 minut czekał w samochodzie pod blokiem aż ona wkońcu wróciła oczywiście nawalona jak meserszmit i jeszcze pyskowało że M jej się czepia. Zanim M wpakował Małego spowrotem do samochodu zdąrzyła się jeszcze pochwalić że była wczoraj na dyskotece bo rozrywka jej się należy skoro ma wolne i nie musi "zajmować" się dzieckiem. M zawiózł Juniora do babci, mówił że chyba zawsze będzie go już tam woził bo jak ją spotyka to ma ochotę ją udusić i brak mu po prostu słów.

Co za wyrodna matka jak ona potrafi robic takie zeczy wlasnemu synowi.
W glowie sie zywcem nie mesci na swiecie tyle kobiet chce miec dzieci a ta normalnie kpi sobie z zycia.
Biedny syn wspolczuje mu matki dobrze ze chociaz ma was.....

Hej !
Widzę ze dospać nie możecie :)
Asiula omg co za babsztyl , biedny ten syncio m musi na to wszystko patrzec ach :(

Olkale wsio ok :) no kochana torba spakowana

Sevensonka helloll , jeszcze troszku i na spacerki zaczniesz wychodzic to inaczej czas bedzie leciał :)

Batonik buziollleeeeeee :)

Dzie bylismy w koncu w urzedzie zmienic adres na nowy hahah po miesiacu bo nie mielismy czasu, spisalismi imie wkoncu tylko jedno dalismy zeby za duzo mala w papierach nie musiala wypelniac jak bedzie starsza hahah no i moj mezul zrobil wkoncu dowod osobisty bo mu ukradli 3 lata temu i nie mial ach caly dzien lal deszcz zimno ciemno i kicha i tak do marca koszmar

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wcale sie nie dziwie podminowania Twojego Batonik... służba zdrowia, niby kasy nie mają... a jaki jest koszt Twojego pobytu w szpitalu szok... pewnie,ze spokojnie mogłabyś być w domu skoro Twój pobyt ma polegać na czekaniu do piątku :( ja bym chyba poszła na rozmowie z lekarzem... nie ma sie co ich bać (możne powiedz mu o ekonomii Twojego pobytu) to może wtedy łaskawie powie po co trzyma Ciebie w szpitalu (bo możne jest jakieś zagrożenie, a nie mówi) ? Co do informacji to ostatnio na regionalnej widziałam program (prowadzili go lekarze z Twojego oddziału) i tak pięknie mówiono w nim o prawie pacjentki ciążowej i rodzącej do informacji... no ale teoria teorią, a życie życiem....

wiesz czasem w szpitalu przetrzymują, by więcej kaski z NFZ wyciągnąć :tak: mają pacjenta to mają pieniążki, a wtedy mogą cosik nowego do szpitala kupić :tak:
pozatym Batonik polecam zapytać o przepustkę (lewą) :tak: będziesz jako pacjentka, a odpoczniesz w domku ;-)

na spacerku bylismy juz 2 razy po trochu bo u mnie juz niestety zima i snieg wiec za cieplo nie jest

u nas dziś słońce było :tak: ale już powoli czekam na śnieg ;-) nie lubię zimna, ale z okna fajnie popatrzeć na tę biel :sorry2:

Witam jak zawsze późnym wieczorkiem!

Lopop nie myśl że to płodne tylko szalej. Ja męcze się z @.

Robin a twoje cykle mają ile dni?
Widzę że też masz 3 dni wolnego jak ja ale zmiany krótsze bo ja cały weekend w pracy 48 h a potem dopiero w czwartek idę.

Ja też ostatnio myślałam o haftowaniu, nawet w internecie znalazłam ładne kanwy ale jakoś zebrać się nie mogę a w pracy często nudno więc mogłabym spożytkować ten czas jakoś.

Batonik bądź dzielna, widzisz jakiego masz kochanego facecika i jak się stara dla swoi kobiet ;-)

Oddałam bym za te twoje nudy wszystko!

Strasznie się wkurzyłam, M odwiózł dziś Młodego (swojego syna) do jego matki, umówił się z nią na 16.00 a jej w domu nie było, telefonu nie odbierała, 40 minut czekał w samochodzie pod blokiem aż ona wkońcu wróciła oczywiście nawalona jak meserszmit i jeszcze pyskowało że M jej się czepia. Zanim M wpakował Małego spowrotem do samochodu zdąrzyła się jeszcze pochwalić że była wczoraj na dyskotece bo rozrywka jej się należy skoro ma wolne i nie musi "zajmować" się dzieckiem. M zawiózł Juniora do babci, mówił że chyba zawsze będzie go już tam woził bo jak ją spotyka to ma ochotę ją udusić i brak mu po prostu słów.
No niezla jest a jak tak sie zachowoje to mozna jej debrac prawa rodzicelskie i odebrac jej malego ja bym tak zrobila bo szkoda dziecka i jego zycia
:-) foto wrzuć :tak: ja lubię oglądać prace w trakcie i po :tak:

:-) o hafcie nie myśl tylko się zabierz :tak: ja myślałam z 3 tygodnie, aż w końcu się ruszyłam i zaczęłam ;-) a jak już się zacznie to ciężko się odkleić :-p ale jakoś staram się nie przeginać i na zmianę z tv, książką i innymi sprawami krzyżykuję :tak: zacznij od czegoś małego :tak: szybko pójdzie i radość ogromna :tak:
:crazy: a co do byłej to wredna macha :no: ja nie wiem jak tak można dziecko zostawić :no: ja na waszym miejscu to nagadałabym bym jej, że jak sprawa będzie się powtarzać (chodzi o alkohol) to będę dzwonić na policję (żeby spisali), dziecko spowrotem do was i sama będzie musiała je odebrać, a jak trzeba będzie to do sądu ograniczyć jej prawa rodzicielskie i sama będzie miała tylko wizyty :dry: może to by nią wstrząsło i by się zastanowiła co robi dziecku :dry:

Witam z rana :-D Dzień zaczęłam od bułeczki z mleczkiem :-D Niuńce mojej mleczka się chciało :-p od wczoraj wieczorem już marzyłam o mleku, a rano to prawie biegłam ugotować je :-p a i język se poparzyłam, bo tak się nie mogłam doczekać :-p
Idę się myć, a potem jakieś foto hafciku wrzucę ;-)
jak niezapomne to zrobie fotke i wrzuce
To moje pierwsze mini hafciki :-D
Sliczne
...witam i ja ...

...my już po ktg choć nie było rewelacji bo mała miała focha i nie specjalnie chciało jej się fikać akurat :-( ... badanie biochemiczne zrobią dopiero pod koniec tygodnia bo będzie miarodajne :sorry2: wkurzyłam się jak nie wiem:wściekła/y: cały tydzień czekania po to żeby łaskawie dowiedzieć się czy transaminazy spadają czy nie :wściekła/y: a jak rosną to co:baffled: co to w ogóle za kontrola jest raz na tydzień:angry: nowy tydzień się zaczyna a ja oczywiście podminowana jak 150 :crazy: chociaż usg mi robili :blink: i poza tym, że wszystkie przepływy w normie i że mała waży 1660g to nic specjalnego się nie dowiedziałam :-( a i ułożenie poprzeczne główkowe jak na razie :sorry2:

... bez sensu o wszystko ... przecież mogłabym śmiało przyjeżdżać z domku codziennie rano na zapis ktg i leki brać 3xdziennie w domku i w piątek zrobić biochemie :-( to po co ja tu muszę kwitnąć :-(... przepraszam że Wam marudzę ale brak mi słów na to wszystko ... poza tym żeby wydobyć info od lekarza to trzeba mieć świętą cierpliwość po prostu a niby masz prawo do informacji :dry: tylko że wypowiedź jak dla mnie jest mało satysfakcjonująca :crazy: chyba że jestem przewrażliwiona :baffled::baffled: ale chyba nie ja jedna :zawstydzona/y:

Pozdrowionka ... ehhh ciężko się ten tydzień zaczyna :baffled:

Hej Olkalle ;)

Scully piękne te Twoje dzieła ;)
a moze pogadaj z ginem moze zgodzi sie na dojezdzanie na badania i branie lekow w domu a ty w domu culabys sie lepiej
Dzie bylismy w koncu w urzedzie zmienic adres na nowy hahah po miesiacu bo nie mielismy czasu, spisalismi imie wkoncu tylko jedno dalismy zeby za duzo mala w papierach nie musiala wypelniac jak bedzie starsza hahah no i moj mezul zrobil wkoncu dowod osobisty bo mu ukradli 3 lata temu i nie mial ach caly dzien lal deszcz zimno ciemno i kicha i tak do marca koszmar
no to mialas aktywny dzien a dziwie sie jak twoj maz cokolwiek zalatwial bez dowodu ale dobrze ze juz ma

bry wieczorowo

Sculyyy piekie :) A co tam słychac bylas na wizycie w ostatnim czasie ?

Batonik nie smecisz ja Cie akurat rozumiem tez nie lubie szpitali tej samotnosci , pogadaj z gin co by cie na przepustke wypuscili . Buziaki trzymaj sie kochana

Sevensonka o to fakt aura nie najlepsza , ale u nas tez nie zaciekawie choc wczoraj bylo jak wiosną :)

Miłego wieczoru

pozdro dla Wszystkich :)

Hej laseczki moje Kochane

... no chyba jutro się zapytam o tą przepustkę :sorry2: choć z drugiej strony się boję :baffled: może pogadam z nim chociaż, że jak w piątek będą dobre wyniki spadające to żebym na weekend wyszła :sorry2: od razu bym się lepiej poczuła :blink:jakbym się przytuliła do mojego Dziubka:zawstydzona/y:

reklama
Do góry