witam z rana... 5 h snu i wyspana... hormonki działają
tak popieram słowa batonika... pobawić sie nie zaszkodzi... moze bez nastawienia cos sie wykluje oby tak było trzymam kciuki za badania &&&&&
to ciekawe jest nie? żyjesz, funkcjonujesz i nawet nie jesteś świadoma,ze coś jest nie tak ze zdrowiem... tulam Cię mocno, bo wiadomo wątroba poważna sprawa... co do współczynników to kilka razy przytaczałam Miissiiss, ona też miała wysokie (coś koło Twoich) i spadły bardzo, bardzo... niestety znów jest w szpitalu, bo skurcze dostała, ale nie związane z wątrobą... Najwazniejsza jest Blanka i liczy się to by mogła jak najdłuzej w brzuszku dojrzewać... trzymam kciuki za Was dziewczynyHej Olkale
fajnie że impreza udana, co do mojego rozwiązania to nie jest jednoznacznie powiedziane że 36-37 tc po prostu lekarz powiedział, że jeśli się uda, ale może też to być za np 2 tygodnie, ogólnie chodzi o to, że wysokie wskaźniki mówią, że problem z metabolizmem wątroba miała przed ciążą, tylko że ja nic o tym nie wiedziałam, dodatkowo mam obciążony wywiad bo mój tato miał marskość wątroby i jego siostra też a lekarz powiedział, że przy takich wysokich współczynnikach nie ma co liczyć że uda się je zbić do normy bo za dużo wątroba dostanie w kość
Bardzo mi przykro dziewczyny tulam Was mocno i nieustannie życze, by niebawem ( czytaj następny cykl) udało sie ....Olkala no to pięknie, lada chwila będzie dzieciątko na świecie, trzymam kciuki.
Robin strasznie mi przykro, trzymam kciuki może w nowym cyklu, widzę że mamy podobnie bo do mnie właśnie dziś @ dotarła.
tak 18 list. idę umówić się na te badanka ze śluzu dzisiaj mam plodne i po co się nastawiać jak wiadomo pudło będzie
tak popieram słowa batonika... pobawić sie nie zaszkodzi... moze bez nastawienia cos sie wykluje oby tak było trzymam kciuki za badania &&&&&