reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Kochane.. ja tak skoro świt dzisiaj, bo właśnie szykuję sie do drogi... Jadę zaraz do Gdańska na te egzaminy, o których trułam tyle... wpadłam poprosić Was o kciuki na szczescie :)
a ja kochane wyjatkowo do was wlecialam o tej porze bo jestem u taty ale niestety z niezbyt mila wizyta bo dzis moj tata poszedl do lekarza zrobic sobie ktg dla kontroli bo ostatnio skarzyl sie na bole serca i po ktg z osrodka zdrowia zaraz zabrali go do szpitala :-( i przyszlam wziac taty rzeczy zeby mu jutro zawiesc mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo moj tata ma dopiero 44 lata
Żabko bądź dobrej mysli... tato Twój jest młody wiec organizm silny... dawaj znać co u niego i z nim i za badzo się nie denerwuj słonko, bo to Antosiowi jeszcze moze zaszkodzić...

Izuś ja się troszkę zaczynam denerwować, ale moze wytrwam jakos te 4 dni!!!
Robin jesteśmy z Toba i też czekamy z niecierpliwoscią na wynik testu &&&&&& wiesz przeciez, jak zawsze ;)
pzresyłam fluidki od Natki ^^^^^^!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:::::::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Buziaki... musi się w końcu udać...

reklama
Witamy się sobotnio!

Erba cudnie! Gratuluję synusia :-)

Olkale kciukasy &&& zaciśnięte!

Żabko zdrówka dla Taty !

Pozdrawiamy Was serdecznie!

Dzień doberek

Witaj Myszko i Szymonku , supcio ze wsio ok i w domku jetescie . Wszystkiego dobrego dla Was :-)

Sevensonka wielkie gratki , Vanesko witaj :) rośnij zdrowo wszystkiego naj naj dla mamusi i corusi :-)

A my po wizycie wsio ok ,ale musimy na siebie uwazac bo te bole brzucha to napinajaca sie macica takze duzoo lezec , Bąbel waży pow 200:szok: i bedzie SYNUŚ tak sie dzis rozlozyl i chwalil sie tymi swoimi brylancikami :-)

Pozdrawiamy Was serdecznie
wiedziałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D jednak mam nosa super R. bardzo się cieszę wypoczywaj i oszczędzaj się:happy2::happy2:

Mysza witamy już w domciu super że wsio ok teraz niech Szymek rośnie jak na drożdżach:)

Svensonka fajnie Vaneska juz na świecie:-)

Olkale powodzenia&&&&- pochwal się wynikiem

no dziewczyny zła wiadomość na wyniki te czeka się do 14 dni roboczych - to niestety sobie jeszcze poczekam z ok 1,5 tygodnia:szok::szok::szok::szok::szok:

a ja kochane wyjatkowo do was wlecialam o tej porze bo jestem u taty ale niestety z niezbyt mila wizyta bo dzis moj tata poszedl do lekarza zrobic sobie ktg dla kontroli bo ostatnio skarzyl sie na bole serca i po ktg z osrodka zdrowia zaraz zabrali go do szpitala :-( i przyszlam wziac taty rzeczy zeby mu jutro zawiesc mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo moj tata ma dopiero 44 lata
pozdrawiam was wszystkie

dobrze, że poszedł :tak: teraz będzie pod kontrolą fachowców :tak: zdrówka mu życzę :tak:

ja się troszkę zaczynam denerwować, ale moze wytrwam jakos te 4 dni!!!
Pozdrawiam Wszystkie cieplutko!!!

trzymam kciukaski :tak: mocno!!!!!!!!!!!! :tak: jakieś objawy nietypowe?? :-p

Hej Kochane.. ja tak skoro świt dzisiaj, bo właśnie szykuję sie do drogi... Jadę zaraz do Gdańska na te egzaminy, o których trułam tyle... wpadłam poprosić Was o kciuki na szczescie :)

trzymam :tak: uda się!!!!! :tak:

no dziewczyny zła wiadomość na wyniki te czeka się do 14 dni roboczych - to niestety sobie jeszcze poczekam z ok 1,5 tygodnia:szok::szok::szok::szok::szok:

no to teraz chociaż spokojnie poczekamy :tak: bez nerwów :tak: długo, ale chociaż wiadomo termin :tak:

Hej wpadłam was nadrobić bo mnie dawno nie było a pewnie coś się tu działo.

Teraz wpadam tu z senstymentu bo jak narazie u mnie staranek nie ma, nie wiem nawet czy będą, cóż takie życie.
Zaraz poczytam co tam u was.

Witam sie sobotnio

Batonik na week w szpitalu została :-(
Badania wszystkie ok... ale KTG małej wykazało,ze ma podwyższone tętno i lekarze chcą poobserwować...

pozdrowienia przekazałam ;-)

Batonik wszystko bedzie si &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczynki, no proszę ile wieści dzisiaj!!! Przede wszystkim świeżo upieczonej Mamusi Gratulacje!!!

Batonik &&&&&

Erbuś super, że synek!!!

Żabko, dobrze, ze Tata trafił do szpitala teraz niż za późno napewno go podleczą! Tulam mocno

Izuś ja się troszkę zaczynam denerwować, ale moze wytrwam jakos te 4 dni!!!

Pozdrawiam Wszystkie cieplutko!!!
Myszko oczywiscie dużo radości dla Ciebie z Synciem w domku:):)

Buziaki kochana i trzymamy mocno z bąblem &&&&&&&&&&&&

Żabko bądź dobrej mysli... tato Twój jest młody wiec organizm silny... dawaj znać co u niego i z nim i za badzo się nie denerwuj słonko, bo to Antosiowi jeszcze moze zaszkodzić...

Robin jesteśmy z Toba i też czekamy z niecierpliwoscią na wynik testu &&&&&& wiesz przeciez, jak zawsze ;)
pzresyłam fluidki od Natki ^^^^^^!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:::::::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Buziaki... musi się w końcu udać...
Mocno zaciśniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze . Daj znać jak poszło
Witamy się sobotnio!

Erba cudnie! Gratuluję synusia :-)

Olkale kciukasy &&& zaciśnięte!

Żabko zdrówka dla Taty !

Pozdrawiamy Was serdecznie!
Myszko Szymulka śliczny :)
wiedziałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D jednak mam nosa super R. bardzo się cieszę wypoczywaj i oszczędzaj się:happy2::happy2:

Mysza witamy już w domciu super że wsio ok teraz niech Szymek rośnie jak na drożdżach:)

Svensonka fajnie Vaneska juz na świecie:-)

Olkale powodzenia&&&&- pochwal się wynikiem

No kochana wiedziałaś :) to ty nasza taka kochana ,, czarownica " oczywiście w dobrym slowa znaczeniu
To czekanie jest najgorsze , ale nie martw się wszystko będzie dobrze :)
Zabko wszystko bedzie ok, z jednej strony dobrze ze cos tam zauwazyli tatko sie podleczy i bedzie dobrze
Asiulka kochana nawet tak nie myśl
Kochane przesyłamy Wam fluidki wszystkim i dla ,, krzaczastych " rowniez odezwijcie sie czasem dziewczyny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dzionka

witam się

Ja jak widać za 4 miesiace dołączę legalnie to mam starających się o drugie dzidzi:)

Wow Pajka ty już z drugim będziesz w drodzę a u mnie pusto nadal będzie.

musze Wam powiedzieć,ze chcę sobie zrobic prezencik ;-) umówiłam sie w czwartek na zageszczenie rzęs...już nie moge se doczekać jaki to będzie efekt...takie "holiłudzkie" oko 24/h ...;-):-D

Wiem że już masz te rzęski, ja strasznie chciałam sobie zrobić ale bałam siębo raz miała moja menager, efektu nie widziałam bo zdjęła je szybko gdyż dostała uczulenia więc widziałam ją z mega napuchniętymi powiekami. Raz też jak byłam na pazurkach u kosmetyczki to przyszłą dziewczyna która miała rzęse przyklejoną źle bo jakoś przykleiła jej się do powieki i strasznie ją to bolało i przeszkadzało i całe oko jej spuchło no i stwierdziłam że chyba sobie takie rzęski odpuszczę.
A jaką ty to metodą robiłaś to ma jakąś nazwę?

Jak to mówią "oni nie sa rodzinni"!!!
A moja teściowa ma założenie, ze jak pójdzie do koleżanki na kawę to potem ona będzie musiała zaprosić wiec nie ma koleżanek!!!
A obiad będzie miała na 4 dni ten co by jej goście w jeden dzień zjedli!!!

Wow ale masz teściową, co za oszczędność!

rozumiem Ciebei w 100 % o ja niedawno wróciłam przeciez na studnia, bo ambicja mi nie dawała spokoju, ze "tylko licencjat mam" i co z tego... teraz zastanawiam sie po co? czy mi sie przyda to w zyciu? kasy wydam full, przez 1,5 roku 12000 zł...a praca w zawodzie za 1500 zł ..
nie załuj mozesz sie inaczej rozwijać... nie zdobywać papierki...popracuj nad soba, nad poczuciem własnej wartości, asertywnoscia... na studia przyjdzie jeszcze czas :)

Ja zrobiłam licencjata, w Bydzi zresztą, miałam przerwę i wóciłam na magisterkę ale przerwałam, szczerze to kasowo nie wyrabiałam bo raz że szkoła płątna, dwa że mimo iż studia zaoczne i zjazdy 2, 3 razy w miesiącu to na jeden zjazd wydawałam kupę kasy i zwyczajnie mnie nie stać. Pracuję w zawodzie i wiem że magisterka nic mi nie da bo akurat mój szef bardziej na umiejętności i odświadczenie patrzy niż na tytuły, byli u nas już tacy co po magisterkach a w pracy dwie lewe ręce.
Mam też swoją działalność gospodarczą a do tego to mi nawet licencjat nie był potrzebny, szczerze to to czego nauczyłam się na studiach to niewiele mi w pracy pomaga mimo że ten sam kierunek.

:-D:-D:-D to tak ja ja dziś na dłuzej wytuszowałam sobie rzęsy ;-) zafundowałam sobie przedłuzanie... mój maż jak mnie zobaczył to mówi, ze robia wrażenie :tak: naszczęście nie wygladają ja sztuczne:-D

I jak te rzęski?

Dzień doberek

A my po wizycie wsio ok ,ale musimy na siebie uwazac bo te bole brzucha to napinajaca sie macica takze duzoo lezec , Bąbel waży pow 200:szok: i bedzie SYNUŚ tak sie dzis rozlozyl i chwalil sie tymi swoimi brylancikami :-)

Pozdrawiamy Was serdecznie

Erba gratuluję chłopczyka! Imię wybrane?

Robin trzymam kciuku za teścik.

Żabka fajnie że masz wymarzony wózio. Z tatą na pewno będzie ok, teraz ta pogoda taka kiepska to człowiek też nie czuje się najlepiej.

Svensonka moje gratulacje, jak się ogarniesz to napisz co u ciebie i pochwal się swoją małą księżniczką.

Batonik na week w szpitalu została :-(
Badania wszystkie ok... ale KTG małej wykazało,ze ma podwyższone tętno i lekarze chcą poobserwować...

pozdrowienia przekazałam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O jakie super wieści! Cudnie że Vanessa już po tej stronie brzuszka!

Svensonka GRATULUJĘ!!! Niech mała rośnie zdrowo!

Laseczki dziekuje za wszystko
eska urodzila sie 5.11.2010
godzina 8:08 ha ha porod trwal od 4 rano bole masakryczne mialam znieczulenie w kregoslup ale wszystko ok
3510 zywej wagi i 51cm skurkobana wlosy jak elvis prototyp synka
je i je jak opentana cala noc nie spalam
wlasnie wrocilismy ze szpitala
mam jakies 30 min puki znow mnie nie pozre ahhah cycochy napiete jak baranie jaja a mala tylko koncowke sse
kregoslup mi odpada cala dolna czesc tez.......
dam zdjecie jak zgram na kompa caluje

reklama
Do góry