moja babcia mówi że trzeba coś dzwignąć albo zdjąć i założyć z okna firanki - a co tam zdejmin je i załóż jeszcze raz może pomoże????Nie mam pojecia
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
moja babcia mówi że trzeba coś dzwignąć albo zdjąć i założyć z okna firanki - a co tam zdejmin je i załóż jeszcze raz może pomoże????
dzwigalam bo bylam po zakupy w sklepie i nic
a ręce w górę????dzwigalam bo bylam po zakupy w sklepie i nic
moja koleżanka ruszyła bo pomogła mamie przenieść stół
Hej, dziewczynki już pewnie śpicie więc życzę słodkich snów!!! Svensonka mam nadzieję, ze właśnie w tym momencie jak piszę u Ciebie ruszyła ostra akcja porodowa&&& po za tym myślałam, ze jak mnie dwa dni nie będzie to Ty już będziesz Vaneskę przytulała. Może Ty ja po prostu z całej siły popros!!!
R
RiSiA
Gość
witam sie
Batonik trzymam kciuki
Mycha trzymam kciuki za Szymma będzie dobrze
Svensonka a Ty nadal w dwupaku??
ja przygotowuje sie na chrzciny wiec czasu mało
Batonik trzymam kciuki
Mycha trzymam kciuki za Szymma będzie dobrze
Svensonka a Ty nadal w dwupaku??
Scully
mamusia :)
to dość późno, mi mówii,ze mozna spróbować ok 18-20tc... a osobiscie pierwszy raz usyszłąm o corci w 13 czy 14tc (na połówkowym) rozłożyła sie i bułka widoczna była jak nic... ale wtedy to nie było jeszcze nic pewnego
też mi się zdaje, że długo ale może on taki termin najpóźniejszy podał że jak wcześniej nie będzie pewien to do 28 tc będzie mieć czas
Kobitki ja juz na zesach chodze normalnie od 3 dni po nocach nie spie jutro jak pojde do poloznej to chyba sie rozrycze i nagadam jej ze nie mam juz sily na nic ilez mozna czekac??
wyrozrywa mnie jak taki z niej klocek ze chodzic nie moge..............
moja kuzynka mieszka w domku jednorodzinnym i po schodach ganiała pół nocy pomogło
kiedy chrzciny?? fotkę w ubranku nam wrzuć
Dobry wieczór!
Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)
Pozdrawiam Was wszystkie!
dobrze, że tak szybko pomogło
no udalo sie i jestem bardzo szczesliwa a jak zwykle z pomoca ruszyla moja mama :-) i babcia i dzieki nim mam ten wozek znaczy sie dopiero jutro po niego jade :-)co do wózka to skałąda sie super prosto... po ściagnięciu kółek wydaje sie nieduży stelaż... najlepiej isć do sklepu i obejrzeć na żywo
osobiście an chorobę to też polecam rosołek albo jarzyę, pomidorowa moze podrazniać gardło... chyba,ze mamcia smaka będzie miała na kwasidełko, bo w pomidorach jest wit. C
bardzo się ciesze, ze udało się z tym wózkiem... nieraz sobie myslałm o tej Naszej rozmowie sprzed kilku dni o wózku ... super zabka
no tak listopad minie, a grudzień to ju tuz, tuż... dobrze zalanowałas wydatki
daj znac po wizycie :-)Witam sie wieczorowo
Olkale najważniejsze za Natka zdrowa a pewnie jeszcze troszku jej przybędzie
Dziewczyny furki zajefajne dla dzieciaczków
Pozdrowienia dla Batonika i Blaneczki , ale sie dziewczyna nasłucha omg
Oj biedny Szymulek zdrowka zyczymy
Lopciu jak to wynikow nie ma , co oni sobie jaja robią , mogli powiedziec ze dlugo sie czeka , a dzwoniłaś do nich ??
No wlasnie szkoda ze tak daleko mieszkasz , wpadlabys na jakas kawke i ciacho ale kto wie moze bedzemy mialy okazje sie spotkać
A my jutro wizytkę mamy
buziollleeeeeeee baboleeeee
no ja zm mala strasznie tylam a teraz na poczatku nic nietylam a teraz powolutku i ciaza zupelnie inna i bedzie synek :-) wiec trzymam kciukiWiesz co juz sama nie wiem tak mowia ale czy to prawda hmmm ???
Ale kiedys pewna kolezanka z bb mi powiedziala ze synus innym utrafiła wiec i moze u mnie
ja tez uciekam ide poczytac do poklikania
ale synus dał czadu heheh
super trzymajcie sieDobry wieczór!
Meldujemy się z domku. Dzisiaj nas wypisali bo bilirubina spadła bardzo fajnie już po kilku godzinach naświetlania. :-)
Pozdrawiam Was wszystkie!
A UJA MUSZE WAM OGLOSIC RADOSNA NOWINE VANESSA POSTANOWILA WRESZCIE USZCZESLIWIC MAMUSIE I URODZILA SIE DZIS O 8:08 :-)
dokladniejszych danych takich jak waga ii wzrost jeszcze nieznam ale juz pisalam do svensonki i jak odpocznie i mi napisze to dam wam znac :-)
reklama
Podziel się: