witam sie wieczorowo
Czytam co tam naskrobałyście i uciekam a to na spacerek a to obiadek zrobic , a to pranko generalnie wymyslam sobie zajecia . A czuje sie dobrze dziekuje czasem cisnienie mnie dorwie ale nie daje sie Brzuszek mi ostatnio wywaliło takze podejrzewam ze za chwile to bede miala piekny zderzak
A jak tam po wizycie ?????
Jaki śliczny przystojniaczek !!! cudny jeszcze raz gratki i wszystkiego naj nja dla Was
Scully supcio ze wsio ok Zobaczysz jak ta kuleczka zacznie teraz rosnąć
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i ,,krzaczorki" tez pozdrawiam
wiem, ze najgorsze przede mną pilnuję teraz samrowania... podobno jakgorzej jest jak brzucho opada...
Co do wagi dziecka to przekonałam się o tym na ostatniej wizycie... wszystko zależy jak lekarz złapie elipsę brzuszka...dr najpierw wyliczyła 1800 g, potem 1900, a wkońcu 2200g... wiec różnica prawie pół kg
i ja trzymam &&&& za tesciki i za powodzenie na siłowni
Erba co u Ciebie...zagladasz tyko na chwilunie i nic nie piszesz jak sie czujesz?
Czytam co tam naskrobałyście i uciekam a to na spacerek a to obiadek zrobic , a to pranko generalnie wymyslam sobie zajecia . A czuje sie dobrze dziekuje czasem cisnienie mnie dorwie ale nie daje sie Brzuszek mi ostatnio wywaliło takze podejrzewam ze za chwile to bede miala piekny zderzak
A jak tam po wizycie ?????
To pozazdrościc Wam kochane ze tak mało przybieracie( z corcia 16 ) ja coprawda jak narazie to 2 kg na plusie choc okaze sie w piatek bo zawsze waze sie przed wizyta i jestem ciekawa ile , choc chodze w dalszym ciagu we wszystkich moich rzeczach takze nie jest zle I jem 3 razy dziennie takze jakis napadow glodu nie mam ( jak narazie )kochana ja też tak miałam co godzinkę jadłam w dzień a w nocy co trzy sie budziłam i musiałam coś zjeść bo bym padłam z głodu
a przytyłam w ciąży tylko 6 kg scully więc to przytycie zależy od każdej kobiety cech indywidualnie bo ja to "żarłam" jak koń w ciąży
Witamy się z Szymulką z domu :-)
Jaki śliczny przystojniaczek !!! cudny jeszcze raz gratki i wszystkiego naj nja dla Was
Scully supcio ze wsio ok Zobaczysz jak ta kuleczka zacznie teraz rosnąć
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i ,,krzaczorki" tez pozdrawiam