reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kurcze szkoda ze taki kawał drogi

rzeczywiście mało przytyłaś erba a jutro usg ???

Nio jutro usg ona ma w gabinecie wiec co wizytkę podgladamy Bąbla :) mam nadzieje ze wsio ok i ladnie rośnie i jestem ciekawa czy dowiemy sie kto tam mieszka
No wiesz jak narazie to malo ale boje sie ze potem waga zacznie lecec , ale jestem w szoku ze tak malo jem bo 3 posilki wzglednie 4 ale to juz musi byc a z mloda to co 2 godziny pozeralam :) ale co tam

reklama
Nio jutro usg ona ma w gabinecie wiec co wizytkę podgladamy Bąbla :) mam nadzieje ze wsio ok i ladnie rośnie i jestem ciekawa czy dowiemy sie kto tam mieszka
No wiesz jak narazie to malo ale boje sie ze potem waga zacznie lecec , ale jestem w szoku ze tak malo jem bo 3 posilki wzglednie 4 ale to juz musi byc a z mloda to co 2 godziny pozeralam :) ale co tam
czyli jednak ciąża inna czyżby na synka????
Skad siedzi dalej i mi rozpych brzuch kupilam jej dzis rajtuski na przecenie
przemów jej do rozumu wreszcie że nie ma mamusi tak męczyć

dziewczyny zmykam bo mój synuś nie uwierzycie ... wytuszował sobie oczy moim tuszem:-D:-D:-D:-Da ja myslałam że takie duże chłopaki nie broją

czyli jednak ciąża inna czyżby na synka????

przemów jej do rozumu wreszcie że nie ma mamusi tak męczyć

dziewczyny zmykam bo mój synuś nie uwierzycie ... wytuszował sobie oczy moim tuszem:-D:-D:-D:-Da ja myslałam że takie duże chłopaki nie broją

Wiesz co juz sama nie wiem tak mowia ale czy to prawda hmmm ???
Ale kiedys pewna kolezanka z bb mi powiedziala ze synus :) innym utrafiła wiec i moze u mnie :)

ja tez uciekam ide poczytac do poklikania
ale synus dał czadu heheh :)

no kruszynka ale latwiej cie bedzie urodzic :-) wiec jest iplus :-) a wozek bardzo podobny do mojego ja w sobote jade odebrac moj a bedzie on taki
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1262363841) - Aukcje internetowe Allegro tylko mi trafila sie okazja i kupoje uzywany ale na gwarancji do kwietnia za pol ceny nowego :-) a kolor bedzie turkus-czarny :-) a trafilam na niego przypadkiem jak kolezanka dostala paczke z zamowionym wozkiem wlasnie takim i jak go poskladalysmy i wyprobowalyscmy to tak bardzo mi sie spodobal i przypasowal ze stwierdzilam ze chce tylko taki i zadnego innego :-)

najlepiej zupe rozol z makaronemm albo pomidorowa z ryzem cos czego nietrzeba gryzc tylko niepodawaj jej mleka ani zup mlecznych nic z mlekiem bo podnosi goraczke i zmniejsza dzialanie antybiotykow wiec narazie post na mleko i niech corcia wraca szybko do zrowia i niech ciebie niezarazi

wózeczek superowy :tak: też mi się podoba :tak:
:-D córcia to pewnie u mnie w brzuszku rośnie, a póki co mama chora :-D

a mailu napisali że do 14 dni a pani w rejestracji że już na następny dzień będę więc jeszcze raz wyślę maila może o mnie zapomnieli

przypomnij się :tak: a co :tak: niech się w końcu do pracy wezmą, ile można czekać :sorry2:

mi gin powiedział, że płeć mi powie dopiero w 28 tc :sorry2: daj znać co u maleństwa :tak:

jeszcze w 2-paku :laugh2: maleńka to naprawdę niespodziankę ci zrobi :tak:

no nie :-D:-D:-D ale uparciuch z niej... dziś rano Batonik pytała czy juz sie rozpakowałaś :-)

:-D:-D:-D to tak ja ja dziś na dłuzej wytuszowałam sobie rzęsy ;-) zafundowałam sobie przedłuzanie... mój maż jak mnie zobaczył to mówi, ze robia wrażenie :tak: naszczęście nie wygladają ja sztuczne:-D

Wiesz co juz sama nie wiem tak mowia ale czy to prawda hmmm ???
Ale kiedys pewna kolezanka z bb mi powiedziala ze synus :) innym utrafiła wiec i moze u mnie :)
niebawem się dowiesz :-D

mi gin powiedział, że płeć mi powie dopiero w 28 tc :sorry2: daj znać co u maleństwa :tak:
to dość późno, mi mówii,ze mozna spróbować ok 18-20tc... a osobiscie pierwszy raz usyszłąm o corci w 13 czy 14tc (na połówkowym) rozłożyła sie i bułka widoczna była jak nic:-D... ale wtedy to nie było jeszcze nic pewnego

przypomnij się :tak: a co :tak: niech się w końcu do pracy wezmą, ile można czekać :sorry2:

Kobitki ja juz na zesach chodze normalnie od 3 dni po nocach nie spie jutro jak pojde do poloznej to chyba sie rozrycze i nagadam jej ze nie mam juz sily na nic ilez mozna czekac??
wyrozrywa mnie jak taki z niej klocek ze chodzic nie moge..............

40 i 4 dni cos ten suwak sfiksowal tak jak ja chyba
jestem juz przeterminowana od wtorku pomozcieeeeeeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry