wiem, ze najgorsze przede mną pilnuję teraz samrowania... podobno jakgorzej jest jak brzucho opada...witam sie
Olkale śliczny brzuszek no i widzę, ze bez rozstępów hmm ja tez tak mialam a 2 tygodnie przed porodem tak mi wywaliło rozstępy, ze szok.Teraz trzeba cos z tymz robic
u mnie na usg w dniu porodu powiedzieli, ze Sebul 4 kg bedzie ważyl a jak sie urodził ważyl 3080 wiec jak widac usg dość istotnie się myli.
Co do wagi dziecka to przekonałam się o tym na ostatniej wizycie... wszystko zależy jak lekarz złapie elipsę brzuszka...dr najpierw wyliczyła 1800 g, potem 1900, a wkońcu 2200g... wiec różnica prawie pół kg
i ja trzymam &&&& za tesciki i za powodzenie na siłowniOd jutra zaczynam testować zobaczymy co pokażą ,spróbowac można a nóż może cos pomogą:-)
DZIĘKUJĘ:-):-):-):-):-)ŚLICZNY BRZUSIOTaki zgrabniutkiTo malutko przytyłaś ja z córcia to 16 kg i niestety troszke zostałoale chodzę na siłownie może coś uda się zgubić
Erba co u Ciebie...zagladasz tyko na chwilunie i nic nie piszesz jak sie czujesz?
Ostatnia edycja: