reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

musze Wam powiedzieć,ze chcę sobie zrobic prezencik ;-) umówiłam sie w czwartek na zageszczenie rzęs...już nie moge se doczekać jaki to będzie efekt...takie "holiłudzkie" oko 24/h ...;-):-D

... Hej Olkale ;-)

... bardzo dobrze że idziesz... ciekawa jestem efektu :tak: ... ostatnio czytałam, że zadbane mamy przed porodem rzadziej narażone są na baby bluesa ;-)dlatego ja zamierzam przed porodem iść do fryzjera i zrobić sobie francuski ;-) co by się nie czuć jak zombie :cool2:

... a Tobie też już niewiele zostało :szok: praktycznie za tydzień może już Natalka być na świecie :-) ... jak po generalnych porządkach z teściową :confused:

reklama
witam z rana...dziś wcześniejszego niz zwykle, bo o godzinę wcześniej ;-):-D
noc przespana, ale co za duzo to niezdrowo :-D tak naprawde czekam aż mi sie znowu zacznie chcieć spać, by do J. jeszcze sie przytulić ;-)
... Hej Olkale ;-)

... bardzo dobrze że idziesz... ciekawa jestem efektu :tak: ... ostatnio czytałam, że zadbane mamy przed porodem rzadziej narażone są na baby bluesa ;-)dlatego ja zamierzam przed porodem iść do fryzjera i zrobić sobie francuski ;-) co by się nie czuć jak zombie :cool2:

... a Tobie też już niewiele zostało :szok: praktycznie za tydzień może już Natalka być na świecie :-) ... jak po generalnych porządkach z teściową :confused:
tak ... ja tez ide do fryzjera mimo, że mam włosy długie to podcinam je co kilka miesiecy, lepiej sie układają... a przed świętami na pewno już nie pójde :tak:

A co do teściowej to mam nadzieje,ze byłaś dla niej łagodna i nie zrobiąłś z nią zbyt dużego porządku :-D:-D:-D na pocieszenie ja z moją sprzatałam w czwartek i tak sbie mysle, ze to dobrze, ze mamy kogos kto Nam pomoze, bez względu na... ;-):-p

witam z rana...dziś wcześniejszego niz zwykle, bo o godzinę wcześniej ;-):-D
noc przespana, ale co za duzo to niezdrowo :-D tak naprawde czekam aż mi sie znowu zacznie chcieć spać, by do J. jeszcze sie przytulić ;-)

tak ... ja tez ide do fryzjera mimo, że mam włosy długie to podcinam je co kilka miesiecy, lepiej sie układają... a przed świętami na pewno już nie pójde :tak:

A co do teściowej to mam nadzieje,ze byłaś dla niej łagodna i nie zrobiąłś z nią zbyt dużego porządku :-D:-D:-D na pocieszenie ja z moją sprzatałam w czwartek i tak sbie mysle, ze to dobrze, ze mamy kogos kto Nam pomoze, bez względu na... ;-):-p

A ja bylam w nocy ze skurczami regularnymi w szpitaly byly co 8 min odwiozlam oskara do kolezanki maz z kustykajaca noga i naszym kolega pojechali ze mna
od 21 byly co 10 min o 2 w nocy co 8 pojechalam dziecka serce bilo szybko i skurcze 145 na full przyszla polozna zbadala mowi ze szyjka twarda i wysoko mala siedzi jeszcze nie ma glowki calkowicie w kanale i 2 cm rozwarcia
Jestem tak wsciekla bo mowie jej ze syna odwiozlam mam jedna nerke i maz ze zlamana noga i wolalabym zostac a ona mowi ze z 5 godzin jeszcze potrwa cos tam sie rozkreca ale nie wiadomo i wyslala mnie do domu!!!!
Dala mi jakas tabletke niby na bol ze m,nie prawie sparazlizowalo i ciezko oddychalam ze strachu to mi wszystkie skurcze odeszly i jestem zalamana pije wlasnie herbatke z malin i placze jak bobr!!!!!
Znowbede musiala syna wozic po nocach maz skakac po schodach z bolaca noga a ja dzwonic do szpitala ze 3 razy tym razem i bole miec co 5 min!!!!!!!Jakie to niesprawiedliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
W PL dalabym z 500zl czy 1tys i kroplowka i szybko po klopocie tu jest to karalne wiezieniem i nikt nic nie bierze sama natura mowia a ja w d... mam ta nature mowie wam siadlam psyhicznieeeeeeeeeeeeeee

A ja bylam w nocy ze skurczami regularnymi w szpitaly byly co 8 min odwiozlam oskara do kolezanki maz z kustykajaca noga i naszym kolega pojechali ze mna
od 21 byly co 10 min o 2 w nocy co 8 pojechalam dziecka serce bilo szybko i skurcze 145 na full przyszla polozna zbadala mowi ze szyjka twarda i wysoko mala siedzi jeszcze nie ma glowki calkowicie w kanale i 2 cm rozwarcia
Jestem tak wsciekla bo mowie jej ze syna odwiozlam mam jedna nerke i maz ze zlamana noga i wolalabym zostac a ona mowi ze z 5 godzin jeszcze potrwa cos tam sie rozkreca ale nie wiadomo i wyslala mnie do domu!!!!
Dala mi jakas tabletke niby na bol ze m,nie prawie sparazlizowalo i ciezko oddychalam ze strachu to mi wszystkie skurcze odeszly i jestem zalamana pije wlasnie herbatke z malin i placze jak bobr!!!!!
Znowbede musiala syna wozic po nocach maz skakac po schodach z bolaca noga a ja dzwonic do szpitala ze 3 razy tym razem i bole miec co 5 min!!!!!!!Jakie to niesprawiedliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
W PL dalabym z 500zl czy 1tys i kroplowka i szybko po klopocie tu jest to karalne wiezieniem i nikt nic nie bierze sama natura mowia a ja w d... mam ta nature mowie wam siadlam psyhicznieeeeeeeeeeeeeee

Witaj, tulam tulam i trzymam kciuki żeby zaraz po herbatce z Malin Mała chciała przyjść na świat...
Szybkiego porodu Svensonka i bezbolesnego. Trzymaj się dzielnie kobietko!!!

Napisałam bezbolesnego!!!
Jakieś zmiany w samopoczuciu???

A ja załapałam jakies przeziębienie! Nie za miło!!!

jejku sorki z tych nerwow od rana zle przeczytalam
Samopoczucie kijowe tzn smutna zalamana i wogole
skurcze nieregularne mala plywa jak ryba
wzielam troche tego olejku o 8 zobaczymy czy cos pomoze wkoncu od wczoraj w wc nie bylam.....

:-)Hej laseczki!!! Witam niedzielnie ;-)

... Robin współczuje przeziębienia :sorry2:, że też akurat teraz musiało się przyplątać ... no chyba że to znak ;-)

... Svensonka, skoro miałaś już skurcze przepowiadające to lada dzień mała pojawi się na świecie nie stresuj się za mocno bo to w niczym nie pomaga wręcz odwrotnie ... wyluzuj troszkę zrelaksuj się a na pewno się rozkręci w mgnieniu oka ;-):tak:

spokojnie kochana trzymamy kciuki niedenerwoj sie bo to zatrzymoje akcje porodowa....

reklama
:-)Hej laseczki!!! Witam niedzielnie ;-)

... Robin współczuje przeziębienia :sorry2:, że też akurat teraz musiało się przyplątać ... no chyba że to znak ;-)

... Svensonka, skoro miałaś już skurcze przepowiadające to lada dzień mała pojawi się na świecie nie stresuj się za mocno bo to w niczym nie pomaga wręcz odwrotnie ... wyluzuj troszkę zrelaksuj się a na pewno się rozkręci w mgnieniu oka ;-):tak:

Oby to bylo dzissssssss a jak nie to dopiero w srode...........
mam nadzieje ze tesciowa w niebie nie bedzie chciala sobie zrobic prezentu na swieto zmarlych i dac mi coreczke jutro
Bo od polowy ciazy ciagle jak patrze na zegarek widze to sama godzine np.12:12 czy 21:21 to moze sie okazac ze to dzis godzina sie zmieniala w tyl?
No i oczy mnie swedza na placz ze szczescia kto wie
Ale ani plamien ani uplawow nic tylko male skurcze mam nieregularme co 8 10 min takie lekkie

Do góry