reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf cieszę sie że u ciebie wszystko ok !:-D
mnie dziś jakoś wyjątkowo biust boli i swędzi a dół brzucha też pobolewa mam nadzieję że może to jednak nie na @:crazy:.
a ktory to twoj dzien cyklu?termin @ juz minal?
u mnie jesli chodzi o objawy to ja juz chyba absolutnie niczemu wierzyc nie moge bo mialam juz chyba wszystko co mogloby wskazywac na ciaze a nia nie bylo!Teraz mialam tyle bialego sluzu ze myslalam ze to wlasnie to,a jednak nie!

reklama
eijf mnie się wydaje, że Bessa po prostu nie zmieniła suwaczka i on po dojściu do 31 dni cyklu rozpoczął odliczanie kolejnego cyklu czyli gdyby @ pojawiła się tak jak zawsze to teraz byłby ten "1 dzień do dni płodnych" a tak to nie było krwawienia a suwaczek liczy dalej:-)
Moim zdaniem to albo przesunięcie owulki albo ciąża.

eijf dobrze, że wszystkie wyniki ok! szkoda, że nie ma dzidziusia w tym cyklu :-( ale masz rację, nie będziesz już musiała przeżywać tych wszystkich nerwów w okolicach terminu @ - a to jest zawsze najgorsze, no i nie będziesz musiała wydawać kasy na testy

Eijf. Chyba ze to byl cykl bezowulacyjny to mam dni plodne. Sama nie wiem bo sie zgubilam. Najpierw myslalam ze brak @ to ciaza. Potem te testy i wszystko zaczelo sie sypac. Nadzieja przeplat sie z depresja. @ brak od 12 dni to pewnik. Suwak pokazuje jak bym miala @.

hej dziewczyny!
widzę,że dyskusja wrze :-)
eijf
cieszę się ,że wszystko w porządku ! teraz masz spokojną głowę ,że jest ok i możesz dalej się starać bez domysłów ,że coś jest nie tak-może to pomoże i tym razem się uda:-)

a mnie znowu brzuch tak boli na dole , ledwo siedzę, płodne w pełni więc boli czy nie przytulać się będę a co:-D czego się nie robi dla potomności;-)

u mnie jesli chodzi o objawy to ja juz chyba absolutnie niczemu wierzyc nie moge bo mialam juz chyba wszystko co mogloby wskazywac na ciaze a nia nie bylo!Teraz mialam tyle bialego sluzu ze myslalam ze to wlasnie to,a jednak nie!
Od nowa. To jest moj 43 dzien cyklu. Normalnie cykl mialam regularny i twal 31 dni. Ten cykl jest inny.

to mój 22 dzień cyklu cykle 25 lub 26 dniowe
w poprzednich cyklach tez sie wsłuchiwałam w siebie teraz juz nie tylko tak siedze i sie drapie po tych cycorach. no i plamienie maleńkie w jednym dniu miałam a tak to chyba nic

witam nowe straczki: jagodka, gwiazdeczka, bessa fajnie ze dołączyłyście ale uważajcie to forum uzależnia;-) :-D

za bardzo sie nie znam ale jesli masz problem z cyklami bezowulacyjnymi to po co ci duphaston?? z tego co wiem duphaston się łyka dopiero po owulacji:baffled:
co ci powiedziałą lekarka i w jakichdniach łykasz te tabletki?

Witaj :-) a co tam uzaleznie sie hehe!

No a duphaston mialam lykac od 13dc.

z jednej strony fajnie uslyszec ze jest o ale z drugiej i tak nie uspokoi to pytan pt dlaczego jeszcze nie?mam nadzieje ze wina nie lezy po stronie mojego.No coz teraz pozostaje czekac na @(mysle ze w przeciagu kilku dni) i znow odliczac.Nic juz nie poradze mysli sie o tym kiedy kolejna owu,kiedy kolejne odliczanie.wprawdzie nie zajmuje sie tylko mysleniem o tym ale troche to podporzadkowuje zycie.
ciekawe ktorej tym razem sie uda.pewnie znow nie wszystkim ale na pewno ktorejs tak!

reklama
Witaj :-) a co tam uzaleznie sie hehe!

No a duphaston mialam lykac od 13dc.

ja tez miałam przepisany duphaston na regulacje cykli ale troche o tym poczytałam i z tego co wiem najpierw trzeba sprawdzic czy jest owulacja dopiero potem brac duphaston, często lekarze nie sprawdzaja czy jest owulka i wypisuja najczesniej w 14 dniu cyklu ja miałam przepisany na 16dc gdybym zaczeła brac to juz owulki w ogóle bym nie miała, wiem bo mierzyłam temerature i owulka była dopiero ok 29-31dc,
dlatego chciałam cie ostrzec tym bardziej ze pisałas ze cykle masz bezowulacyjne i nie wiem dlaczego masz przepisany ten lek....

Do góry