reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czemu nie zrobisz testa?:-) ile ci sie spóznia?
tempka jest łatwa do mierzania wystarczy termometr elektroniczy, wybrac miejsce gdzie chcesz mierzyc (oralnie,waginalnie lub analnie) i o której godzine( zawsze o tej samej porze po min 3 godzninnym odpoczynky lub najlepiej śnie czyli najlepiej rano) i wsjo:-) gorzej jest z interpretacja ;-)

Właśnie o tą interpretację mi chodzi :-) spóźnia się dopiero jeden dzień ale ma jeszcze 4 dni, jeśli wezmę pod uwagę najkrótszy i najdłuższy cykl :) Więc jeśli się do piątku nie pojawi to teścik :) no chyba że nie wytrzymam i już jutro zrobię :)

reklama
Seimka Wam :)
Dawno mnie nie bylo, jutro nadrobie zalegle posty bo dzis to juz ledwo siedze. Pare dni w tamtym tyg neta nei mielismy bo cudowni budowlancy z bloku obok obcieli kabelek internetowy bez zapytania i powiadomienia ze beda cos robic :]. A w ten dlugi weekend wykorzystalismy jako mini wczasy :). Teraz czekamy na @ i zaczynamy staranka, i juz w pelni bede przezywac z Wami emocje.

Pozdrawiam Wszystkich i witam nowe Forumowiczki :blink::blink:

Melisa to sa tylko przypuszczenia. Nie mam okersu dobre 9 dni i czekam. Czuje sie zmeczona, mam problemy gastryczne i pochlaniam nektarynki. Testy zrobilam juz 7 sztuk i wszystkie negatywne. Co innego jak nie cykl bezowulacyjny?

owulacja równie dobrze mogła sie przesunąć i dlatego spóżnia sie@

Do tego wszystkego mam nadprodukcje jakiegos bialego plynu (mokro-ciagnacy) i bola mnie jajniki i czuje sie wzdeta w okolicach macicy. Czuje sie okropnie. Przepraszam ze tak narzekam.

ja udalam sie do lekarza.bardzo fajny facet bo mial juz konczyc ale mnie przyjal.na poczatku za glowe sie zlapal bo mowi ze rzadko kto tyle badan wykonuje i ze niezly mam gest.no wyplacilam sie rzeczywiscie ale jestem taka ze wolesprawdzic czy wszystko ok niz probowac nie wiedzac.No a powiedzial ze wyniki sa dobre ,wrecz idealne i nie widzi nic co byloby powodem tych moich niepowodzen.jeden wynik tylko musze skonsultowac bo on twierdzi ze to blad komputera.podobno wynik ten mial cos wspolnego z dwoma innymi ktore byly bardzo dobre.jutro zadzwonie.
w kazdym razie reszta w porzadku czyli w tym mc zarozno usg jak i badania krwi,hormonalne itd.byly ok.gula mi w gardle stanela i myslalam ze sie rozplacze co byc moze bylo widac bo z jednej strony fajnie uslyszec a z drugiej mialam nadzieje ze jest cos drobnego co przeszkadzalo i da mi na to lekarstwo i bedzie ok...kazal tylko cierpliwie czekac ale cierpliwosc nie jest moja dobra strona.mowil ze jak sie po roku nie uda to moj facet moze sie badac(mam nadz ze nie bedzie to potrzebne).idac do lekarza nie mialam wynikow zelaza i magnezu ale on twierdzil ze na pewno sa ok widzac reszte.no i w domu okazalo sie ze rzeczywiscie sa bardzo dobre.zelazo o ktore sie obawialam nie bylo nawet w tej dolnej granicy.poza tym powiedzial ze na te toxoplazmoze nigdy chora nie bylam (a mam dwa koty bo niektore tu straszyly).mowil ze to wcale nie najczesciej przez koty ale niedogotowane mieso czy niemyte warzywa,owoce.To tyle.wprawdzie za 2 tyg dostane kolejne wyniki.ciesze sie ze zrobilam bete bo nie musze sie jeszcze pare dni ludzic i pozostaje mi czekac na @...Szkoda ze nie mam co mc okazji robic bety bo to zaoszczedziloby mi pieniedzy na testach.taka beta tylko 28 zl a na testy idzie mi ...duzo wiecej

ejif dorze że wszytstko u ciebie w porzadku , tylko zastanawiam sie dlaczego chcesz czekac z badaniami chłopaka tak długo, przciez tez mozna zrobic je od razu :baffled:

Do tego wszystkego mam nadprodukcje jakiegos bialego plynu (mokro-ciagnacy) i bola mnie jajniki i czuje sie wzdeta w okolicach macicy. Czuje sie okropnie. Przepraszam ze tak narzekam.
pewnie owu ci sie zbliza a ten ciagnacy plyn to po prostu sluz plodny.taki jaki ma byc!

ja wlasnie mialam sporo takiego mlecznego sluzu, bardzo wodnistego po terminie @... i okazalo sie ze jestem w ciazy... trzymam kciuki... ale ja na twoim miejscu to robilabym tescior... nawet teraz bo po terminie @ powinien wyjsc juz pozytywny bez znaczenia o ktorej godzinie go robisz... :tak::tak::tak:

Melisa zawsze mialam jak w zegarku co 31 dni. To bylo nizmienne. Stres czy nie stres, gorsze czy lepsze chwile. 31 to bylo na 100% Moze panikuje bo cos sie zmenilo i nie czuje sie pewnie. Zreszta ja juz od roku co miesiac reaguje zbyt emocjonalnie. Przynajmniej ci od testow nie pojda z walizkami mimo kryzysu.

nie przepraszaj tutaj często piszemy o naszych objawach, szkoda że nie mierzysz temperatury wdedy mozna by było okreslic czy własnie teraz zaczyna ci sie owulacja czy moze zbliżasz sie do okresu

reklama
Do góry