reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ejif dorze że wszytstko u ciebie w porzadku , tylko zastanawiam sie dlaczego chcesz czekac z badaniami chłopaka tak długo, przciez tez mozna zrobic je od razu :baffled:
my staramy sie 5 mc i lekarz nie uwaza tego za nienormalne.nie kazal mi ciagnac chloapak po lakarzach.ja tam wszystko sprawdzam ale on nie jest tak chetny do tego typu badan jesli nie jest to konieczne.podobno takie starania to norma (dla niektorych).sama znam kolezanki (wlasnie jedna na portalu pokzauje swoje kilkudniowe malenstwo) ktore zaszly po 10 czy 12 mc.Sa takie ktrym udaje sie od razu no i takie ktore musza sie pomeczyc.przykro mi strasznie.mam nadzieje ze sie doczekam w koncu!Bo kurcze niby wszystko jak w zegarku a jednak nie udaje sie jeszcze.jestem w pl i widze tysiace mlodych dziewczyn pchajacych wozki albo z brzuchem.mam je ochote pytac za ktorym razem sie udalo!

reklama
Sandra jestem po 7 testach na nie
ja tu czegos nie rozumiem...o co chodzi?czy suwaczki sa niedopasowane bo mnie sie wydaje ze wynika z nich ze jestes w okolicach owulacji wiec skad te testy?one mowia ze to twoje dni plodne czyli ze dopiero bedzie owu oraz ze to nawet nie polowa twojego cyklu wiec nawet do zaplodnienia nie moglo dojsc?skad te testy?czy to ja nie rozumiemj?

ja tu czegos nie rozumiem...o co chodzi?czy suwaczki sa niedopasowane bo mnie sie wydaje ze wynika z nich ze jestes w okolicach owulacji wiec skad te testy?one mowia ze to twoje dni plodne czyli ze dopiero bedzie owu oraz ze to nawet nie polowa twojego cyklu wiec nawet do zaplodnienia nie moglo dojsc?skad te testy?czy to ja nie rozumiemj?
Masz racje to juz 12 dzien czekam na @. To z zad te testy.

my staramy sie 5 mc i lekarz nie uwaza tego za nienormalne.nie kazal mi ciagnac chloapak po lakarzach.ja tam wszystko sprawdzam ale on nie jest tak chetny do tego typu badan jesli nie jest to konieczne.podobno takie starania to norma (dla niektorych).sama znam kolezanki (wlasnie jedna na portalu pokzauje swoje kilkudniowe malenstwo) ktore zaszly po 10 czy 12 mc.Sa takie ktrym udaje sie od razu no i takie ktore musza sie pomeczyc.przykro mi strasznie.mam nadzieje ze sie doczekam w koncu!Bo kurcze niby wszystko jak w zegarku a jednak nie udaje sie jeszcze.jestem w pl i widze tysiace mlodych dziewczyn pchajacych wozki albo z brzuchem.mam je ochote pytac za ktorym razem sie udalo!

ja rozumiem ze lekarz ci tak powiedział bo tak mówia i taka jest prawda, nie wszyscy od razu zachodzą w ciąże ale ty tak jak i ja chciałbyśmy jak najszybciej, dlatego sie dziwie ze nie zrobiliscie badan twojego chłopaka bo nam jak nie wyjdzie to przy nastaepnym wyjeżdzie to pl badamy meza....

Ja i tak czuje ze te testy ktore robilam byly popsute. Jeden na 1999 jest omylny a ja trafilam 7 zlych. To itak bardziej prawdopodobne niz lotek.

reklama
eijf cieszę sie że u ciebie wszystko ok !:-D
mnie dziś jakoś wyjątkowo biust boli i swędzi a dół brzucha też pobolewa mam nadzieję że może to jednak nie na @:crazy:.

Do góry