reklama
ja właściwie nie wiem co robić boję się brać tego wiesiołka
nie bierz narazie, poczekaj jeszcze
w czwartek ide na badania, jak bede miala podniesiony progesteron zrobie bete
tak zrób bete bedziesz pewna na 100%
no i mamy dziś 18 a mojej @ niema ale jeden dzień opóźnienia to jeszcze nic i nadzieji sobie nie robie, tym bardziej że mój mąż twierdzi iż mam ostry humorek, czyli jak zawsze przed @
dopiero sobie czytam to forum i próbuję się połabać w tych mierzeniach tempki itp ale nie jest to łatwe
dopiero sobie czytam to forum i próbuję się połabać w tych mierzeniach tempki itp ale nie jest to łatwe
Witam ponownie.
Pytanko o cykl bezowulacyjny. Czy moj @ wroci w terminie nastepnej @ czy jak to teraz bedzie? Pierwszy raz wiec pytam bardziej doswiadczonych.
powiedz mi skąd wiesz ze cykl był bezowulacujny? czasem jak cykl jest bez owu to owu wystepuje podczas @
no i mamy dziś 18 a mojej @ niema ale jeden dzień opóźnienia to jeszcze nic i nadzieji sobie nie robie, tym bardziej że mój mąż twierdzi iż mam ostry humorek, czyli jak zawsze przed @
czemu nie zrobisz testa?:-) ile ci sie spóznia?
tempka jest łatwa do mierzania wystarczy termometr elektroniczy, wybrac miejsce gdzie chcesz mierzyc (oralnie,waginalnie lub analnie) i o której godzine( zawsze o tej samej porze po min 3 godzninnym odpoczynky lub najlepiej śnie czyli najlepiej rano) i wsjo:-) gorzej jest z interpretacja ;-)
Ostatnia edycja:
Melisa to sa tylko przypuszczenia. Nie mam okersu dobre 9 dni i czekam. Czuje sie zmeczona, mam problemy gastryczne i pochlaniam nektarynki. Testy zrobilam juz 7 sztuk i wszystkie negatywne. Co innego jak nie cykl bezowulacyjny?
reklama
eijf
Fanka BB :)
ja udalam sie do lekarza.bardzo fajny facet bo mial juz konczyc ale mnie przyjal.na poczatku za glowe sie zlapal bo mowi ze rzadko kto tyle badan wykonuje i ze niezly mam gest.no wyplacilam sie rzeczywiscie ale jestem taka ze wolesprawdzic czy wszystko ok niz probowac nie wiedzac.No a powiedzial ze wyniki sa dobre ,wrecz idealne i nie widzi nic co byloby powodem tych moich niepowodzen.jeden wynik tylko musze skonsultowac bo on twierdzi ze to blad komputera.podobno wynik ten mial cos wspolnego z dwoma innymi ktore byly bardzo dobre.jutro zadzwonie.
w kazdym razie reszta w porzadku czyli w tym mc zarozno usg jak i badania krwi,hormonalne itd.byly ok.gula mi w gardle stanela i myslalam ze sie rozplacze co byc moze bylo widac bo z jednej strony fajnie uslyszec a z drugiej mialam nadzieje ze jest cos drobnego co przeszkadzalo i da mi na to lekarstwo i bedzie ok...kazal tylko cierpliwie czekac ale cierpliwosc nie jest moja dobra strona.mowil ze jak sie po roku nie uda to moj facet moze sie badac(mam nadz ze nie bedzie to potrzebne).idac do lekarza nie mialam wynikow zelaza i magnezu ale on twierdzil ze na pewno sa ok widzac reszte.no i w domu okazalo sie ze rzeczywiscie sa bardzo dobre.zelazo o ktore sie obawialam nie bylo nawet w tej dolnej granicy.poza tym powiedzial ze na te toxoplazmoze nigdy chora nie bylam (a mam dwa koty bo niektore tu straszyly).mowil ze to wcale nie najczesciej przez koty ale niedogotowane mieso czy niemyte warzywa,owoce.To tyle.wprawdzie za 2 tyg dostane kolejne wyniki.ciesze sie ze zrobilam bete bo nie musze sie jeszcze pare dni ludzic i pozostaje mi czekac na @...Szkoda ze nie mam co mc okazji robic bety bo to zaoszczedziloby mi pieniedzy na testach.taka beta tylko 28 zl a na testy idzie mi ...duzo wiecej
w kazdym razie reszta w porzadku czyli w tym mc zarozno usg jak i badania krwi,hormonalne itd.byly ok.gula mi w gardle stanela i myslalam ze sie rozplacze co byc moze bylo widac bo z jednej strony fajnie uslyszec a z drugiej mialam nadzieje ze jest cos drobnego co przeszkadzalo i da mi na to lekarstwo i bedzie ok...kazal tylko cierpliwie czekac ale cierpliwosc nie jest moja dobra strona.mowil ze jak sie po roku nie uda to moj facet moze sie badac(mam nadz ze nie bedzie to potrzebne).idac do lekarza nie mialam wynikow zelaza i magnezu ale on twierdzil ze na pewno sa ok widzac reszte.no i w domu okazalo sie ze rzeczywiscie sa bardzo dobre.zelazo o ktore sie obawialam nie bylo nawet w tej dolnej granicy.poza tym powiedzial ze na te toxoplazmoze nigdy chora nie bylam (a mam dwa koty bo niektore tu straszyly).mowil ze to wcale nie najczesciej przez koty ale niedogotowane mieso czy niemyte warzywa,owoce.To tyle.wprawdzie za 2 tyg dostane kolejne wyniki.ciesze sie ze zrobilam bete bo nie musze sie jeszcze pare dni ludzic i pozostaje mi czekac na @...Szkoda ze nie mam co mc okazji robic bety bo to zaoszczedziloby mi pieniedzy na testach.taka beta tylko 28 zl a na testy idzie mi ...duzo wiecej
Podziel się: