reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm i Robale a ja Wam piszę kolejny raz, że to naprawdę mogą być fasolki. Tym bardziej, że same piszecie, że to krwawienie było trochę inne niż @, a są też takie kobiety, które mają normalne krwawienia i jeśli nie mierzą tempek to w ogóle nie wiedzą, że mogą być w ciąży! Każdy organizm jest inny, każda ciąża inaczej przebiega :tak: ja myślę, że na Waszym miejscu to pierwszym krokiem jest beta, a następnie lekarz, bo czytałam, że każde krwawienie w ciąży należy konsultować (czasem trzeba od samego początku leżeć, czego Wam oczywiście nie życzę) więc najważniejsze to sprawdzić, czy to na 100% ciąża czy jej brak. Ja mam dobre przeczucia co do Was, trzymajcie się :tak::-D w razie co już się ustawiam do łapania fluidków :-D

mawet nie wiesz jak bym chciala te kreseczki zobaczyć, :((

No jest to cudowne uczucie zobaczyc te dwie kreseczki, ja nawet sie nie boje tak bardzo, ze nie uda mi sie zaciazyc, ale ze powtorzy sie historia z przed dwoch miesiecy:no: ale pamietam jak ten test robilam, po poludniu w 23 dc ( ale to jestem ja - niecierpliwiec :-p ) i zobaczylam ta druga kreseczka, blada bo blada ale byla i taka radosc, ze chcialam skakac normalnie, ale B byl w domu a nie chcialam mu tak od razu mowic:-p
pozniej jeszcze kilka testow, piekne kreseczki, a pozniej ten koszmarny dzien i ta wstretna malpa przylazla :no: no ale nic bylo minelo, mam nadzieje, za nastepnym razem bedzie inaczej:tak:

hejka dziewuszki, wreszcie przebrnełam przez tą sterte wpisów:-)

witam nowe straczki: jagodka, gwiazdeczka, bessa fajnie ze dołączyłyście ale uważajcie to forum uzależnia;-) :-D

ejif , robale sto lat, i upragnonej fasolki :-):-) z okazji urodzin
zielona masz słodkiego synusia, fajne minki robi:-):-)

czy testuje ktoś w tym tygodniu ?
ja testuje w piątek jak tempka nie spadnie:tak: to będzie w 14 dniu wyższych tempek

myślałam już w lipcu,że się udało zaciążyć,bo bolały mnie bardzo piersi,nie miałam żadnych objawów miesiączki...no i spóźniała mi się bardzo @ ale w 43 dniu przyszła,skąpsza niż zwykle,ale była....:zawstydzona/y:
widze ze miałąs tak jak ja po odstawieniu @ przyszła po 40 dniach a zanim przyszła wydawało mi sie ze to objawy ciążowe a po prostu oragniz zaczą normalnie pracować...

A ja muszę przyznac się,że wogóle nie mam zielonego pojęcia jak wygląda mój cykl,kiedy jest owulacja ....itd....jedynie mogę na bieżąco śledzić zmiany śluzu....w końcu od ponad 10 lat brałam tabsy z przerwą na synka i teraz zaczęłam na nowo przerwę....

tak jak dziewczyny pisałay spróbuj jednak mierzyc ta tempke, przez to ze masz tak długie cykle owulacje mozesz miec bardzo późno ja w tym cyklu miałąm ok 29 - 31 dc

ziewdzyny ile trzeba czekać na wyniki badań hormonalnych??
zalezy gdzie robisz u mnie w laboratorium wyniki jak robiłam rano ok 9 to były do odbioru tego samego dnia po 16

Wlasnie zobaczylam ten watek i tez chce zostac mama w 2010r. Juz po raz drugi. Mam maly problem teraz z cyklami bezowulkowymi. Dostalam duphaston od ginka i lakam go juz 3 cykle, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada w cyklu i naprawi. Myslalam tez o ziolkach stymulujacych jajniki, miala ktoras z Was podobny problem?

za bardzo sie nie znam ale jesli masz problem z cyklami bezowulacyjnymi to po co ci duphaston?? z tego co wiem duphaston się łyka dopiero po owulacji:baffled:
co ci powiedziałą lekarka i w jakichdniach łykasz te tabletki?

Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:

aga moze za wczesnie robiłas jeszcze nic nie jest przesądzone, z cykli króre oglądałam na 28dni w 12 dniu wyzszych temperatur testy juz wychodzą ale często ze słabą kreską

reklama
eijf, przykro mi kochana, ale sama mówiłaś, że w tym miesiącu w ogóle z owulką coś się przestwiło i nie strafiliście..nie łąm się, silna bądz i do starań nowych czas się szykować...:-)Ja dziewczynki dzisiaj zmykam- trening mnie jeszcze czeka i małęgo muszę położyć spać...całuchy babeczki, do jutra:-)

Do góry