Robale
Fanka BB :)
Ja mam tak samo, myślałam że to normalny okres ale jak porównam do innych to jest różnica. wiesz że do któregoś podajże do 3 można mieć krwawienie podobne do miesiączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja mama miala takie krwawienia jak byla w ciaży ze mnąJa mam tak samo, myślałam że to normalny okres ale jak porównam do innych to jest różnica. wiesz że do któregoś podajże do 3 można mieć krwawienie podobne do miesiączki
mawet nie wiesz jak bym chciala te kreseczki zobaczyć, (Tak, ja tez zycze kazdej z Was jak najszybszego zobaczenia 2 kreseczek, bo to piekny widok, a potem ruchy dzidzi , ach poprostu marzenie!
mawet nie wiesz jak bym chciala te kreseczki zobaczyć, (
mawet nie wiesz jak bym chciala te kreseczki zobaczyć, (
ja testuje w piątek jak tempka nie spadnie to będzie w 14 dniu wyższych tempekczy testuje ktoś w tym tygodniu ?
widze ze miałąs tak jak ja po odstawieniu @ przyszła po 40 dniach a zanim przyszła wydawało mi sie ze to objawy ciążowe a po prostu oragniz zaczą normalnie pracować...myślałam już w lipcu,że się udało zaciążyć,bo bolały mnie bardzo piersi,nie miałam żadnych objawów miesiączki...no i spóźniała mi się bardzo @ ale w 43 dniu przyszła,skąpsza niż zwykle,ale była....
A ja muszę przyznac się,że wogóle nie mam zielonego pojęcia jak wygląda mój cykl,kiedy jest owulacja ....itd....jedynie mogę na bieżąco śledzić zmiany śluzu....w końcu od ponad 10 lat brałam tabsy z przerwą na synka i teraz zaczęłam na nowo przerwę....
zalezy gdzie robisz u mnie w laboratorium wyniki jak robiłam rano ok 9 to były do odbioru tego samego dnia po 16ziewdzyny ile trzeba czekać na wyniki badań hormonalnych??
Wlasnie zobaczylam ten watek i tez chce zostac mama w 2010r. Juz po raz drugi. Mam maly problem teraz z cyklami bezowulkowymi. Dostalam duphaston od ginka i lakam go juz 3 cykle, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada w cyklu i naprawi. Myslalam tez o ziolkach stymulujacych jajniki, miala ktoras z Was podobny problem?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo