reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no zabieram to co mam i zaraz ide.przykro mi bo znow po raz 5 tym razem sie nie udalo...myslalam ze na wakacjach sie uda.
kiciaq-dzis juz pewnie nic milego sie nie zdarzy.moj chlopak zaczyna chorowac a mnie przeszlo.kupilam dzis kiecke jako prezent.to jedynie
agus-ja tez robie testy przed @ i w galerii ff widze ze bardzo czesto wychodza pozytywne juz od 10 dpo.naprawde czesto.

Dokladnie, co one robia, ze nie chca a maja, a potem narzxekaja ze sobie rady nie daja i mowia: nie rob sobie dzieci, bo to same problemy i koszty!! :wściekła/y: masakra
Masz rację, i tylko się słyszy będziesz mieć dziecko to zobaczysz jak to jest. Ja wysłuchiwałam " ja się starałam 7 miesięcy a ty ile byś chciała, jesteś młoda jeszcze się narodzisz". To drażni, lub młode dziewczyny które narzekają bo wpadły:wściekła/y:

Masz rację, i tylko się słyszy będziesz mieć dziecko to zobaczysz jak to jest. Ja wysłuchiwałam " ja się starałam 7 miesięcy a ty ile byś chciała, jesteś młoda jeszcze się narodzisz". To drażni, lub młode dziewczyny które narzekają bo wpadły:wściekła/y:
Nikt nie zrozumie checi posiadania milosci i bycia potrzebnym( czyli dziecko)
Nikt poki sam tego pragnie i nie moze miec
Jakby moja e widziala, ze tak tu pisze to by mnie chba powiesila :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry