reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
oj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminy
a może pijesz dużo kawy?? kawa wypłukuje sporo pierwiastków

w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...

Eijf przykro mi strasznie, ze sie nie udalo, no ale tak jak piszesz dobrze, ze sobie te badania porobilas to jesli cos bedzie nie tak to sie lekarz za Ciebie wezmie przynajmniej i na pewno juz wkrotce sie uda.
Dobrze, ze czujesz sie lepiej moze jednak te urodznki nie beda az tak tragiczne i cos milego Cie jeszcze dzis spotka :tak: jeszcze raz wszystkiego dobrego :-D

Te w ciazy sa najgorsze, takie duze brzuchy maja, takie szczesliwe i zmeczone bo im ciezko chodzic. Widok, nie z tej ziemii. Najsmutniejszy na swiecie :-(

reklama
Do góry