reklama
C
claudia4you
Gość
Ile razy juz beczalam ze nie jestem w ciazy?? ciezko policzyc, zalamka terapia mi pomaga tylko tyle
mmm...
Fanka BB :)
a może pijesz dużo kawy?? kawa wypłukuje sporo pierwiastkówoj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminy
kiciaq87
Fed up.....
w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...
Eijf przykro mi strasznie, ze sie nie udalo, no ale tak jak piszesz dobrze, ze sobie te badania porobilas to jesli cos bedzie nie tak to sie lekarz za Ciebie wezmie przynajmniej i na pewno juz wkrotce sie uda.
Dobrze, ze czujesz sie lepiej moze jednak te urodznki nie beda az tak tragiczne i cos milego Cie jeszcze dzis spotka jeszcze raz wszystkiego dobrego
mmm...
chyba jak kazda z nas....to czekanie jest najgorsze zwłaszcza jak widzisz wokół siebie kobiety w ciąży i z wózkamitemp ok. 37,1 na początku po@ 36,5 ale mam już dość tego mierzenia , czekania
C
claudia4you
Gość
Te w ciazy sa najgorsze, takie duze brzuchy maja, takie szczesliwe i zmeczone bo im ciezko chodzic. Widok, nie z tej ziemii. Najsmutniejszy na swiecie :-(
C
claudia4you
Gość
A robaczka tez to denerwuje??
mmm...
i myślisz że wszystkim wokól się udaje a tobie nieTe w ciazy sa najgorsze, takie duze brzuchy maja, takie szczesliwe i zmeczone bo im ciezko chodzic. Widok, nie z tej ziemii. Najsmutniejszy na swiecie :-(
reklama
C
claudia4you
Gość
Dokladnie, co one robia, ze nie chca a maja, a potem narzxekaja ze sobie rady nie daja i mowia: nie rob sobie dzieci, bo to same problemy i koszty!! masakrai myślisz że wszystkim wokól się udaje a tobie nie
Podziel się: