reklama
C
claudia4you
Gość
Laski przez was jestem uzalezniona od tego forum, nieladnie
mmm...
Fanka BB :)
a tempka jak tam??eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo
Robale
Laski przez was jestem uzalezniona od tego forum, nieladnie
uzależnia i to jak, ja dzis wstawiłam ziemniaki na gaz i całkiem o nich zapomniłam przypaliłam je
eijf
no wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykacto u mnie nie będzie tak źle, myślę że w 200 się zamknie
na którą idziesz do lekarza??
mmm...
wcale się nie dziwię ze sie denerwujesz, a moze tam zadzwoń??a ja dalej nie mam wynikow zelaza i magnezu i wkorza mnie to bo chce do lekarza sie udac
C
claudia4you
Gość
Ja tak mam od 6 miesiecy to samo i to samo a zawsze jest nadzieja....eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo
Ciaza to najtrudniejsze mazenie czlowieka, a raczej kobiety. Pomodle sie za ciebie
eijf
w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
eijf
oj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminywcale się nie dziwię ze sie denerwujesz, a moze tam zadzwoń??
reklama
mmm...
dobrze ze wszystko zrobiłaś bierz ile masz tych wyników i pędź do lekarza, a żelazem i magnezem się nie przejmój, wszystkie najważniejsze badania maszno wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykac
Podziel się: