reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja jeszcze chyba bete zrobie bo ta moja tempka caly czas jest wysoko i nie wiem co o tym myśleć niby mialam @ ale jakoś krótko i mało

reklama
to u mnie nie będzie tak źle, myślę że w 200 się zamknie :)
na którą idziesz do lekarza??
no wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykac

eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:
Ja tak mam od 6 miesiecy to samo i to samo a zawsze jest nadzieja....
Ciaza to najtrudniejsze mazenie czlowieka, a raczej kobiety. Pomodle sie za ciebie :happy:

eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:
w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...

wcale się nie dziwię ze sie denerwujesz, a moze tam zadzwoń??
oj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminy

reklama
no wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykac
dobrze ze wszystko zrobiłaś bierz ile masz tych wyników i pędź do lekarza, a żelazem i magnezem się nie przejmój, wszystkie najważniejsze badania masz

Do góry