reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja jeszcze chyba bete zrobie bo ta moja tempka caly czas jest wysoko i nie wiem co o tym myśleć niby mialam @ ale jakoś krótko i mało

reklama
to u mnie nie będzie tak źle, myślę że w 200 się zamknie :)
na którą idziesz do lekarza??
no wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykac

eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:
Ja tak mam od 6 miesiecy to samo i to samo a zawsze jest nadzieja....
Ciaza to najtrudniejsze mazenie czlowieka, a raczej kobiety. Pomodle sie za ciebie :happy:

eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:
w sumie czuje sie lepiej(fizycznie) bo nie wymiotuje i moge jesc(ostroznie) ale lapie mojego chlopaka...no i pewnie slyszalas ze w ciazy znow nie jestem...

wcale się nie dziwię ze sie denerwujesz, a moze tam zadzwoń??
oj juz tyle dzwonilam ale w sumie kazala o 6 wiec zaraz jeszcze przekrece.najbardziej zalezalo mi na hcg ale zelazo i magnez tez wazne.te badania byly pod katem ciazy wiec pewnie jakis wplyw to ma a ja czesto jakis niedobor magnezu...choc lykalam witaminy

reklama
no wiekszosc badan jest za ok 30 zl.niektore tansze.u mnie tylko jedno bylo za 110 i jedno za 40 a ja robilam badania na 20 roznych rzeczy (ob,cpr,tsh,ft4,anty tpo,prolaktyna,beta hcg,fsh,progesteron,toksoplazmoza IgG,toksoplazmoza IgM,rozyczka,chlamydia trachomatis IgG,chlamydia trachomatis IgA,p/c.p jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!)test przesiewowy met.IIF,p/c.p.kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA,morfologia krwi,zelazo,magnez.polowa nawet nie wiem po co ale w sumie dobrze ze porobilam moze cos pomoze.nie wiem nawet do ktorej lekarz przyjmuje ale chyba gdzies do 19 i chcialam jeszcze skoczyc by zajrzal ale nadal zelaza i magnezu nie mam a pewnie zelazo powinnam lykac
dobrze ze wszystko zrobiłaś bierz ile masz tych wyników i pędź do lekarza, a żelazem i magnezem się nie przejmój, wszystkie najważniejsze badania masz

Do góry