reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja ide na badania w czwartek i aż się boję jak mnie podliczy, mam do zrobienia progesteron, prolaktyne, eshadiol, TSH i TH4 jak myślisz dużo wyjdzie??
tam gdzie bylo takie ceny byly:
progesteron-25
prolaktyna-25
ths-15
reszty nie mialam.mialam inne czasem nawet nie wiem na co.te u gory dobre mi wyszly.
jedno badanie mialam az za 110 zl.teraz nawet nie wiem na co to bylo ale nazywa sie to:p/c.p.jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!),test przesiewowy met.IIF

wiem ze jakies badanie bylo sprawdzajace czy cos powoduje poronienia o ktorych nie wiem...

tam gdzie bylo takie ceny byly:
progesteron-25
prolaktyna-25
ths-15
reszty nie mialam.mialam inne czasem nawet nie wiem na co.te u gory dobre mi wyszly.
jedno badanie mialam az za 110 zl.teraz nawet nie wiem na co to bylo ale nazywa sie to:p/c.p.jadrowe i p.cytoplazmatyczne (ANA!),test przesiewowy met.IIF

wiem ze jakies badanie bylo sprawdzajace czy cos powoduje poronienia o ktorych nie wiem...
to u mnie nie będzie tak źle, myślę że w 200 się zamknie :)
na którą idziesz do lekarza??

Wlasnie zobaczylam ten watek i tez chce zostac mama w 2010r. Juz po raz drugi. Mam maly problem teraz z cyklami bezowulkowymi. Dostalam duphaston od ginka i lakam go juz 3 cykle, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada w cyklu i naprawi. Myslalam tez o ziolkach stymulujacych jajniki, miala ktoras z Was podobny problem?

Hej witaj na forum :-D
Mam nadzieje, ze wszystko sie u Ciebie pouklada pomyslnie i sie cykle i owulka unormuja jakos, my tu wszystkie mamy jakies mniejsze lub wieksze problemy tzn probojemy itp a tu ciagle nie wychodzi:baffled: jedne sie staraja dluzej inne krocej ale wierze, ze w koncu wszystkim sie nam uda:tak: Ty juz masz jedna pocieche wiec jakos tak pewnie Twoj instynkt maciezyncki jest zaspokojony w pewnej czesci, a my tak bardzo pragniemy go zaspokoic (kilka z nas ma juz tez dzieciaczki i staraja sie powtornie) ale wiekszosc pragnie zostac mamusiami poraz pierwszy:tak: i oby sie to wkrotce spelnilo i Tobie i wszystkim nam :-D

reklama
eijf a jak sie dziś czujesz lepiej ?
Ja nie wiem czemu zrobiłam dzis test i ni oczywiście 1 kreska d....d....d...... k.....wa mać mam już dość znowu lipa.To teraz czekam do @ i znów to samo :angry:

Do góry