reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u mnie też marudzili czemu wesela nie ma, ale to jest nasza decyzja nie będe kupę siana wydawać tylko po to aby ktoś się wybawił. nie oszukujmy się za pieniądze jakie miałabym dać na wesele połowę dokładam mam mieszkanie. A cywilny tylko dlatego że nie che całego zamieszania z kościelnym. Cywilny mi wystarczy.
Claudusia a czemu Ty nie chcesz aby ktoś Cię odwiedzał, super zdjęcia masz fajna kobietka jesteś.

reklama
a może poprostu za bardzo się nakręcasz??może spróbuj trochę wyluzować, wiem że to wcale nie jest takie proste ale tym którzy się nie starają a wręcz przeciwnie, nawet o tym nie myśla udaje się
z jakiej trony pobierałaś wyniki badań??
to sie nazywa diagnostyka a strona www.diag.pl no i na mase rzeczy te badania robilam.niektore dopiero po 2 tyg.w sumie ciesze sie ze robilam.na hormony,toksoplazmoze,rozyczke i takie tam

u mnie też marudzili czemu wesela nie ma, ale to jest nasza decyzja nie będe kupę siana wydawać tylko po to aby ktoś się wybawił. nie oszukujmy się za pieniądze jakie miałabym dać na wesele połowę dokładam mam mieszkanie. A cywilny tylko dlatego że nie che całego zamieszania z kościelnym. Cywilny mi wystarczy.
Claudusia a czemu Ty nie chcesz aby ktoś Cię odwiedzał, super zdjęcia masz fajna kobietka jesteś.
taaak???
dzieka :-paz mi glupio

to sie nazywa diagnostyka a strona www.diag.pl no i na mase rzeczy te badania robilam.niektore dopiero po 2 tyg.w sumie ciesze sie ze robilam.na hormony,toksoplazmoze,rozyczke i takie tam
ja ide na badania w czwartek i aż się boję jak mnie podliczy, mam do zrobienia progesteron, prolaktyne, eshadiol, TSH i TH4 jak myślisz dużo wyjdzie??

reklama
Do góry