reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny u mnie ok.Nie mam czasu na BB.Przyznam się,ze rzadko wchodze jakoś nie mam ochoty.Dzisiaj miałam straszny sen,mam nadzieje ,ze sie nie spełni.Sniło mi się,ze dostałam krwawienia:crazy::crazy:ale w sumie potem sniło mi się moje dziecko ,ze miało już roczek i była to dziewczynka mam nadzieję,ze ten drugi sen będzie tym proroczym.

Brzuch mnie boli jak na @:crazy:.Z innych objawów to tylko senność!! Boże zasypiam na stojąco!.Dobra lece się położyć bo ledwo na oczy widze!

reklama
Hej dziewczyny u mnie ok.Nie mam czasu na BB.Przyznam się,ze rzadko wchodze jakoś nie mam ochoty.Dzisiaj miałam straszny sen,mam nadzieje ,ze sie nie spełni.Sniło mi się,ze dostałam krwawienia:crazy::crazy:ale w sumie potem sniło mi się moje dziecko ,ze miało już roczek i była to dziewczynka mam nadzieję,ze ten drugi sen będzie tym proroczym.

Brzuch mnie boli jak na @:crazy:.Z innych objawów to tylko senność!! Boże zasypiam na stojąco!.Dobra lece się położyć bo ledwo na oczy widze!
Dobranoc :-D

Kochana na szczęście to tylko sen. Będzie dobrze

hej dziewczyny!
pytałyście czy ktoś coś zauważył , u mnie wystarczy że powiem wśród znajomych ,że np spóźnia mi się okres 2 dni to już wszystkie mówią ,że na pewno w ciąży jestem , i zaraz nawymyślają miliony objawów (a bo Ci się piersi powiekszyły, a bo brzuch jakiś większy itp) a ja nic nie mówię tylko się śmieję heh i tak mam z nimi za każdym razem:-)

ok płodne w pełni więc trzeba szaleć:-) jajniki mnie jakoś tak bolą dzisiaj że hej! biedny będzie dzis mój mąż oj biedny :-D

mazia
snami się nie przejmuj! ważne ,że z dzidzią wszystko ok

To dla was....
06.03.09
Dlaczego to właśnie nie ja?
Dlaczego to nie na mnie przyszedł czas?

Co mam robić, jak długo starać się
By się pojawiło to, czego bardzo chcę

By nowe życie we mnie powstało
To co mam teraz jest dla mnie za mało

Chcę kogoś poczuć w głębi siebie
Chcę dać mu życie
Chcę dac mu szczęście

13.03.09
Wierzę, że przyjdzie na Ciebie czas
Wierzę, że wkrótce odwiedzisz nas

Mam w sobie miejsce na Ciebie zawsze
To kiedy się pojawisz nie jest tak ważne

Przybądź gdy zechcesz, nie zwlekaj
Pamietaj, że zawsze będe czekać

Chcę Ciebie poczuć w glębi siebie
Chcę dać Ci życie
Chcę dac Ci szczęście.

reklama
To dla was....
06.03.09
Dlaczego to właśnie nie ja?
Dlaczego to nie na mnie przyszedł czas?

Co mam robić, jak długo starać się
By się pojawiło to, czego bardzo chcę

By nowe życie we mnie powstało
To co mam teraz jest dla mnie za mało

Chcę kogoś poczuć w głębi siebie
Chcę dać mu życie
Chcę dac mu szczęście

13.03.09
Wierzę, że przyjdzie na Ciebie czas
Wierzę, że wkrótce odwiedzisz nas

Mam w sobie miejsce na Ciebie zawsze
To kiedy się pojawisz nie jest tak ważne

Przybądź gdy zechcesz, nie zwlekaj
Pamietaj, że zawsze będe czekać

Chcę Ciebie poczuć w glębi siebie
Chcę dać Ci życie
Chcę dac Ci szczęście.

Piękne słowa,
Martilla u mnie na szczęście nikt nie wie że się staramy o dziecko, :-). Biedny Twój mąż.

Do góry