reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej dziewczyny,
melduje ze wrocilam z weekendu ale nie mialam sily czytac tego wszystkiego bo strasznie bylo mi niedobrze i doslownie chodzic nie moglam.teraz wszystko zwymiotowalam i mi sie polepszylo...wprawdzie zoladek mnie boli bo podrazniony ale jest troche lepiej.tak poza tym nie najlepiej sie czuje niestety.Nie jest to jakis objaw ciazowy bo akurat wszystkich dopadl wirus i albo wymiotuja albo maja biegunke...mam nadzieje ze nie potrwa to dluzej niz ten jeden dzien(k znow mnie muli.nienawidze wymiotowac).
no a tak poza tym to nie sadze ze sie udalo.zreszta tradycyjnie zrobilam dzis test(10 dpo) negatywny.poza tym nic mnie nie boli,nie kluje.nicnic nic co mogloby wskazywac na to ze sie udalo.temperatura wysoka ale ona spada zawsze przed sama @.To tyle bo naprawde zle sie czuje.wyslalam mojego po cole bo rozgazowana pomaga przy wymiotach.mialam jutro jechac na badanie krwi i kupic sobie kiecke(to w ogole moje urodziny) ale nie wiem w jakim stanie bedziemy.ona na razie czuje sie ok ale skoro reszte dopadlo to i jego pewnie tez...

witaj kochana, nie zazdroszczę ci choróbska, pewnie jakiś rotawirus, bo tego badziewia pełno wszędzie...ale wykurujesz się szybciutko...ja mam zamiar testować w piątek, ale spróbuję wszystkimi swoimi siłami powstrzymać się z tym testowaniem do soboty- żeby to był 10 dpo...wiem, ze syna zobaczyłąm na teście w 9 dpo, ale to i tak bardzo wcześnie...z drugiej strony gin kazał mi testować 9-10 dpo, i zaraz z pozytywnym testem przybiegać, bo po pozamacicznej jest zwiększone ryzyko wystąpienia ponownej pozamacicznej....

a u mnie nie spadła a mam @ i dlaczego tak się dzieje??
eijf a może to jednak fasolka?? piersi cię nie bolaą??
nie no nic mnie w zasadzie nie boli(tylko jak nacisne ale tak zawsze mam),nic nie uroslo,smak sie nie zmienil itd.jedyne co mialam do wiecej sluzu po owulacji,ale juz dzis nie.do tej pory dosyc duzo.k...znow ide do wc wisiec...

reklama
Do góry