reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja od stycznia czyli 7 cykli

ja się staram od maja.

to już bardzo długo, my dopiero 4 cykl

No my sie tez czwarty cykl staramy tzn ja tak sobie licze ze czwarty, ale tak calkiem na serio to trzeci, bo w pierwszym ostatni raz sie przytulalismy w 12dc wiec to na pewno za wczesnie bylo.
Ale jak dla mnie to juz i tak za dlugo bo ja to straaaaasznie niecierpliwa jestem:zawstydzona/y:
Ale cuz nic innegi nie pozostaje jak czekac, ehhh

reklama
hej dziewczyny!
pytałyście czy ktoś coś zauważył , u mnie wystarczy że powiem wśród znajomych ,że np spóźnia mi się okres 2 dni to już wszystkie mówią ,że na pewno w ciąży jestem , i zaraz nawymyślają miliony objawów (a bo Ci się piersi powiekszyły, a bo brzuch jakiś większy itp) a ja nic nie mówię tylko się śmieję heh i tak mam z nimi za każdym razem:-)

ok płodne w pełni więc trzeba szaleć:-) jajniki mnie jakoś tak bolą dzisiaj że hej! biedny będzie dzis mój mąż oj biedny :-D

mazia
snami się nie przejmuj! ważne ,że z dzidzią wszystko ok

moi znajomi tez nie wiedza, ze sie staramy tylko moja przyjaciolka najblizsza, tzn nie wie doslownie, ze sie staramy ale jak zaciazylam to jej pierwszej powiedzialam, zreszta na winko mnie ciagnela do siebie, a wymowka ze mnie glowa boli jej nie starczyla, bo dobrze mnie zna i wie ze dobrego winka raczej nie odawiam :-D wiec jej powiedzialam, no cuz skoro i tak nic z tego nie bylo:dry: dla tego teraz chocby nie wiem co nikomu nic nie powiem dopoki terminu @ nie przeczekam, to bedzie najgorsze jesli sie udalo, bo dobrze wiem, ze z jednej strony nie powstrzymam sie zeby test zrobic, a z drugiej jesli bedzie pozytywny to bede umieralal ze strachu zeby sie nie skonczylo tak jak ostatnio:dry: i zeby termin malpiszona przeczekac

Hej dziewczyny u mnie ok.Nie mam czasu na BB.Przyznam się,ze rzadko wchodze jakoś nie mam ochoty.Dzisiaj miałam straszny sen,mam nadzieje ,ze sie nie spełni.Sniło mi się,ze dostałam krwawienia:crazy::crazy:ale w sumie potem sniło mi się moje dziecko ,ze miało już roczek i była to dziewczynka mam nadzieję,ze ten drugi sen będzie tym proroczym.

Brzuch mnie boli jak na @:crazy:.Z innych objawów to tylko senność!! Boże zasypiam na stojąco!.Dobra lece się położyć bo ledwo na oczy widze!

Kochana to tylko hormony, nawet Ci na sny oddzialuja :-p wszystko bedzie ok:tak: musi byc

moi znajomi tez nie wiedza, ze sie staramy tylko moja przyjaciolka najblizsza, tzn nie wie doslownie, ze sie staramy ale jak zaciazylam to jej pierwszej powiedzialam, zreszta na winko mnie ciagnela do siebie, a wymowka ze mnie glowa boli jej nie starczyla, bo dobrze mnie zna i wie ze dobrego winka raczej nie odawiam :-D wiec jej powiedzialam, no cuz skoro i tak nic z tego nie bylo:dry: dla tego teraz chocby nie wiem co nikomu nic nie powiem dopoki terminu @ nie przeczekam, to bedzie najgorsze jesli sie udalo, bo dobrze wiem, ze z jednej strony nie powstrzymam sie zeby test zrobic, a z drugiej jesli bedzie pozytywny to bede umieralal ze strachu zeby sie nie skonczylo tak jak ostatnio:dry: i zeby termin malpiszona przeczekac

Widzę że nie tylko ja mam obawy co do robienia testów. Kochana gdy wyjdą Ci upragnione 2 kreseczki to będę się cieszyła jakby to moja ciąża była :-).

Ja sobie tak właśnie siedze i myśle jakie to życie jest pokręcone :) jeszcze tak niedawno często nie mogłam sie doczekać kiedy przejdzie @, czasem to nawet się modliłam byle dostać :) a teraz mam nadzieje że tym razem się nie pojawi i modle się żeby jej nie było :) :) pokręcone :)

u mnie też w zasadzie nikt nie wie ,że się tak na poważnie staramy, zawsze mówię znajomym jak pytają kiedy planujemy ,że wyjdzie to będzie:-) jak będę w stanie błogosławionym to dopiero im powiem:-) o! bo tak to pewnie ciągle by pytali czy już się udało , a tego wolę uniknąć. nie chcę się nikomu tłumaczyć dlaczego jeszcze nie itd\
a no i jak jestem przed testowaniem i ktoś mnie zaprasza na piwo a ja odmawiam to też wiedzą tzn domyślają się co się święci:-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki!!!! u mnie temp nadal stała 36,7, kiedy powinna spadac?

dzis dzien do dupy, nie moge znaleźć pokoju dla siebie,a przy tym pokłócilam sie z męzem o sprawy z byłą żona:angry:
chyba nic juz z tego dnia, lepiej iść spać

hej dziewczyny,
melduje ze wrocilam z weekendu ale nie mialam sily czytac tego wszystkiego bo strasznie bylo mi niedobrze i doslownie chodzic nie moglam.teraz wszystko zwymiotowalam i mi sie polepszylo...wprawdzie zoladek mnie boli bo podrazniony ale jest troche lepiej.tak poza tym nie najlepiej sie czuje niestety.Nie jest to jakis objaw ciazowy bo akurat wszystkich dopadl wirus i albo wymiotuja albo maja biegunke...mam nadzieje ze nie potrwa to dluzej niz ten jeden dzien(k znow mnie muli.nienawidze wymiotowac).
no a tak poza tym to nie sadze ze sie udalo.zreszta tradycyjnie zrobilam dzis test(10 dpo) negatywny.poza tym nic mnie nie boli,nie kluje.nicnic nic co mogloby wskazywac na to ze sie udalo.temperatura wysoka ale ona spada zawsze przed sama @.To tyle bo naprawde zle sie czuje.wyslalam mojego po cole bo rozgazowana pomaga przy wymiotach.mialam jutro jechac na badanie krwi i kupic sobie kiecke(to w ogole moje urodziny) ale nie wiem w jakim stanie bedziemy.ona na razie czuje sie ok ale skoro reszte dopadlo to i jego pewnie tez...

reklama
cześć dziewczynki!!!! u mnie temp nadal stała 36,7, kiedy powinna spadac?

dzis dzien do dupy, nie moge znaleźć pokoju dla siebie,a przy tym pokłócilam sie z męzem o sprawy z byłą żona:angry:
chyba nic juz z tego dnia, lepiej iść spać
temperatura spada na dzien lub dwa przed @

Do góry