reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U mnie jest na tyle zabawna historia, że każdy kto mnie zna to głaszcze po brzuchu, tak mi rośnie i jest twardy :tak:, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy :-D, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie :tak:. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymy

U mnie jest na tyle zabawna historia, że każdy kto mnie zna to głaszcze po brzuchu, tak mi rośnie i jest twardy :tak:, ludzie ustępują miejsce w kolejce do kasy :-D, śmiać mi się chce ja tu mniej jem a brzuch rośnie :tak:. Dziwi mnie to, że odrzuca mnie od słodyczy, teraz mam ochotę na ostre i kwaśne :-). zobaczymy
No mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!
Ale uciesze się jeżeli Tobie (wam) się uda :-D

Mi jest cały czas niedobrze i wszystko mi śmierdzi, wszystko!! dzisiaj wyrzuciłam cała activię bo mi smierdziała. a poza tym to własnie ten brzuch!!aha i jem parówki potem czekoladę a potem zupkę chinska - wszystko w pół godziny, a potem mi znowu niedobrze. Tak wyglada moja psychika!!
Ale w czwartek TERAPIA, może moja terapeutka mi pomoże

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No mi tez sie wydawało, że mogę być jak miałam taki dziwny apetyt, a jak gdzieś szłam to najpierw brzuch potem ja. Byłam pewna, że jestem....ale nic. Ale może akurat Ty jesteś. Ja sobie to wkręciłam!! Już nie moge to robić - od roku się leczę, muszę zacząć normalnie żyć!
Ale uciesze się jeżeli Tobie (wam) się uda :-D

:-D z tym brzuchem to tak jak u mnie:-D. Nie wiem czy jestem czy nie, ale czekam aż Ty powiesz że już jesteś. Jeśli do listopada nic się nie pokaże to i ja będę leczona tabletkami na poprawienie mojego jejeczkowania :zawstydzona/y:. Ale co tam głowa do góry, mamuśki

Ostatnia edycja:
Mi jest cały czas niedobrze i wszystko mi śmierdzi, wszystko!! dzisiaj wyrzuciłam cała activię bo mi smierdziała. a poza tym to własnie ten brzuch!!

A może Ty jesteś a o tym nie wiesz !:-). Test może pokazywać jedna kreskę, wiem to po sobie :-). U mojej kuzynki ciążę wykryto dopiero w 12 tyg :tak: bo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),

reklama
A może Ty jesteś a o tym nie wiesz !:-). Test może pokazywać jedna kreskę, wiem to po sobie :-). U mojej kuzynki ciążę wykryto dopiero w 12 tyg :tak: bo nic nie było widać. Kochana ja bym już szła do gin. Trzymam kciuki, :-),
Ja byłam tydzień temu -dał mi luteinę, wczoraj przestałam ją brać i dziś dostałam @. Więc raczej nic z tego :wściekła/y:

Do góry