reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez sie juz nie nastawiam, bo to potem za bardzo boli jak się okazuje, że test jest negatywny. Mnie już to przerasta, a tez jestem niecierpliwiec robie 2 testy w miesiącu i nic :no:. Za bardzo sie w to angazowalam, a mój też jest przestraszony jak widzi, że mi zależy.
ja też się nie nastawiam, wcześniej myślałam, że żeby zajść w ciążę wystarczy się nie zabezpieczać, a to wcale nie jest takie praste:crazy:

reklama
a mój nowy termimetr właśnie dzisiaj przywędrował:-)Ale mnie cycuchy bolą, ała, ała.!!!!!JAkby mi ktoś igły wbijał- ale dla mnie w tym moemncie to już żaden objaw, a do testu jeszcze kilka dni- testować mam zamiar w piątek..mam już test acon( też od 10, a nie od 25 i nie bobo test, wiec mam nadzieje, że bez kreski widma)..jaesli te nic nie wukarze, to następny zrobię dopiero w środę za tydzień...

No dla mnie to juz chyba tez nic nie jest objawem, bo brzuch mnie co miesiac boli praktycznie tak samo, cycuchy zreszta tez, a ten miesiac co niby bylam w ciazy tez nic sie nie roznil od pozostalych.
A co do moich bolesci to oczywiscie brzuchol mie nawala znowu jakos tak intensywniej, ale Boze bron tak jak pisalam nie biore tego za zaden objaw, bardziej bym sie sklaniala, ze cos tam jednak nie jest do konca w porzadu no bo ile moze brzuch bolec:confused: ale skoro dwa usg "stwierdzily" albo raczej je wykonujacy, ze wszystko jest ok to juz sama nie wiem co mam myslec o tych moich bolesciach :dry:

reklama
Do góry