reklama
kiciaq87
Fed up.....
No wiesz ,a kurat dostałam @ przed chwilą. Masakra. Kolejny cykl przepadł :-(. Ale Ty jeszcze masz szanse w tym cyklu prawda??
No szanse sa pewnie, ze tak dopoki nie zrobie testu, bo jak zrobie i wyjdzie negatywny to juz bede praktycznie pewna, ze sie nie udalo, a zrobie na pewno przed terminem @ bo ja to niecierpliwiec jestem ale jakos sie nie ekscytuje w tym miesiacu za bardzo, oczywiscie jesli sie nie uda bedzie mi bardzo przykro, ale jakos tak sie nie nastawiam ze sie uda, wydaje mi sie ze za duzo przytulanek bylo przed owu niz w jej czasie
C
claudia4you
Gość
Aha, to ja najpier musze termometr kupic bo nie mam ;-)daje tyle, że wiem dokładniej, kiedy jest owulka. Wiem też czy @ mi się naprawdę spóźnia czy po prostu owulka się przesunęła i dlatego @ może przyjść później. Wiem jakie długie mam fazy lutealne (czyli fazy wyższych tempek) i na tej podstawie mogę podejrzewać jak u mnie wygląda praca hormonów Jeśli zaszłabym w ciążę i dostałabym krwawienie jakieś (czasem kobiety mają jeszcze przez kilka miesięcy niby-okres) to na podstawie tempek wiem czy to jest @ czy nie. i wiele innych informacji.
mmm...
Fanka BB :)
to najlepiej elektroniczny kupAha, to ja najpier musze termometr kupic bo nie mam ;-)
kiciaq87
Fed up.....
a ja dzisiaj jadę do teściowej na serniczek ))))))))))))))))))))))))))))) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pycha
o mniam mniam jedno z moich ulubionych ciast przywiez troche
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a mój nowy termimetr właśnie dzisiaj przywędrował:-)Ale mnie cycuchy bolą, ała, ała.!!!!!JAkby mi ktoś igły wbijał- ale dla mnie w tym moemncie to już żaden objaw, a do testu jeszcze kilka dni- testować mam zamiar w piątek..mam już test acon( też od 10, a nie od 25 i nie bobo test, wiec mam nadzieje, że bez kreski widma)..jaesli te nic nie wukarze, to następny zrobię dopiero w środę za tydzień...
mmm...
i to jeszcze z prawdziwego wiejskiego serka ;Po mniam mniam jedno z moich ulubionych ciast przywiez troche
mmm...
a nie za wcześnie będzie??a mój nowy termimetr właśnie dzisiaj przywędrował:-)Ale mnie cycuchy bolą, ała, ała.!!!!!JAkby mi ktoś igły wbijał- ale dla mnie w tym moemncie to już żaden objaw, a do testu jeszcze kilka dni- testować mam zamiar w piątek..mam już test acon( też od 10, a nie od 25 i nie bobo test, wiec mam nadzieje, że bez kreski widma)..jaesli te nic nie wukarze, to następny zrobię dopiero w środę za tydzień...
C
claudia4you
Gość
Ja tez sie juz nie nastawiam, bo to potem za bardzo boli jak się okazuje, że test jest negatywny. Mnie już to przerasta, a tez jestem niecierpliwiec robie 2 testy w miesiącu i nic . Za bardzo sie w to angazowalam, a mój też jest przestraszony jak widzi, że mi zależy.No szanse sa pewnie, ze tak dopoki nie zrobie testu, bo jak zrobie i wyjdzie negatywny to juz bede praktycznie pewna, ze sie nie udalo, a zrobie na pewno przed terminem @ bo ja to niecierpliwiec jestem ale jakos sie nie ekscytuje w tym miesiacu za bardzo, oczywiscie jesli sie nie uda bedzie mi bardzo przykro, ale jakos tak sie nie nastawiam ze sie uda, wydaje mi sie ze za duzo przytulanek bylo przed owu niz w jej czasie
reklama
C
claudia4you
Gość
Mam zamiar przyda się Szoruję do apteki w tym tygodniu.to najlepiej elektroniczny kup
Podziel się: