ja niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żonaa mi się nie chce gotować
reklama
C
claudia4you
Gość
Tak 3mać! Mi też sie nie chce, a z reszta komu się chce jeść obiad w taki upal. Ja to się cieszę że wreszcie w domu jestem ,moge z Wami sobie popisać.a mi się nie chce gotować
"FM" i "Santos" to mój cel !!!Zajrzyj i przekonaj się!!!
mmm...
Fanka BB :)
ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkamija niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żona
ja mierzę już dłuuugo bo 2,5 roku, mnie wciągnęłoA propo wykresów ja wogóle to zielona jestem w tych sprawach . Niestety nikt mi tego nie przedstawił, moze to nie jest konieczne?:-)
jeśli będziesz zainteesowana to po krótce mogę Ci wytłumaczyć o co chodzi
C
claudia4you
Gość
Chyba że tak, ale to jak sie go tu "ustawia"??nie jest konieczne ale bardzo upraszcza sprawę
C
claudia4you
Gość
Ok, ale daje to cos?ja mierzę już dłuuugo bo 2,5 roku, mnie wciągnęło
jeśli będziesz zainteesowana to po krótce mogę Ci wytłumaczyć o co chodzi
daje tyle, że wiem dokładniej, kiedy jest owulka. Wiem też czy @ mi się naprawdę spóźnia czy po prostu owulka się przesunęła i dlatego @ może przyjść później. Wiem jakie długie mam fazy lutealne (czyli fazy wyższych tempek) i na tej podstawie mogę podejrzewać jak u mnie wygląda praca hormonów Jeśli zaszłabym w ciążę i dostałabym krwawienie jakieś (czasem kobiety mają jeszcze przez kilka miesięcy niby-okres) to na podstawie tempek wiem czy to jest @ czy nie. i wiele innych informacji.Ok, ale daje to cos?
mmm...
Fanka BB :)
wiesz kiedy masz dni płodne i tym samym kiedy masz największą szansę zajść w ciążę, poza tym podwyższona temperatura utrzymująca się ponad 3 tyg po owulacji wskazuje ze możesz być w ciąż, no ale ja w mierzeniu tempki i wyktesach jestem początkująca, myśle że dziewczyny powiedza ci więcej na ten temat
reklama
C
claudia4you
Gość
Mniam.... ja akurat zjadlam ryby popilam sokiem i niedobrze mi jest, a glodna nadal jestem. Bo przeciez co to dla mnie 2 bułki i serek, wogóle sie nie nasyciłam , a lubie zjesc!!ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkami
Podziel się: