reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja niezbyt lubię zajmować się przygotowywaniem posiłków ale mąż wraca z pracy dopiero po 16 a w pracy nic nie je od rana i to dla niego przede wszystkim gotuję, taka ze mnie dobra żona :-p
ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkami ;)

Ok, ale daje to cos?
daje tyle, że wiem dokładniej, kiedy jest owulka. Wiem też czy @ mi się naprawdę spóźnia czy po prostu owulka się przesunęła i dlatego @ może przyjść później. Wiem jakie długie mam fazy lutealne (czyli fazy wyższych tempek) i na tej podstawie mogę podejrzewać jak u mnie wygląda praca hormonów :tak: Jeśli zaszłabym w ciążę i dostałabym krwawienie jakieś (czasem kobiety mają jeszcze przez kilka miesięcy niby-okres) to na podstawie tempek wiem czy to jest @ czy nie. i wiele innych informacji.

wiesz kiedy masz dni płodne i tym samym kiedy masz największą szansę zajść w ciążę, poza tym podwyższona temperatura utrzymująca się ponad 3 tyg po owulacji wskazuje ze możesz być w ciąż, no ale ja w mierzeniu tempki i wyktesach jestem początkująca, myśle że dziewczyny powiedza ci więcej na ten temat

reklama
ja lubię gotować ale dzisiaj nie mam weny, zresztą rozleniwiłam się na urlopie, najchetniej bym poszła na pstraga z pieczarkami ;)
Mniam.... ja akurat zjadlam ryby popilam sokiem i niedobrze mi jest, a glodna nadal jestem. Bo przeciez co to dla mnie 2 bułki i serek, wogóle sie nie nasyciłam , a lubie zjesc!! :wściekła/y:

Do góry