reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Yhy dokladnie czekam na swoja pierwsza, wymarzona, wysniona dzidzie :tak:
A co do Ciebie to poki nie ma @ pilka w grze jak to dziewczyny powiadaja ;-)

No wlasnie dziewczyny gdzie sie wszystkie podzialy :nerd::rofl2:
No wiesz ,a kurat dostałam @ przed chwilą. Masakra. Kolejny cykl przepadł :-(. Ale Ty jeszcze masz szanse w tym cyklu prawda?? :tak:

reklama
mi też sie marzy takie maleństwo, przez to powiem Wam że mi się często śnią dziewczynki, zwyczaj bliźniaczki, tylko zawsze w tych snach jestem w ciąży ale nie mogę ich urodzić.

a mi to sie tez śnią podobnie jak Tobie, ale głównie wtedy gdy któraś z miich znajomych jest w ciąży, a raz to mi sie śnilo, że urodziłam ale martwe :-(To było okropne. Tobie życzę bardziej owocnych snów i jeszcze bardziej owocnej jawy!! ;-)

hej ja też dopiero teraz weszłam bo byłam od rana w pracy - niestety urlop mi się skończył :-( a od września jeszcze więcej pracy bo dojdzie etat w szkole. Obecnie trwają wakacje ;-)
Z drugiej strony nawet się cieszę, że wracam do pracy bo jak byłam całymi dniami w domu (tylko z rana szłam na kilka godzin poprowadzić takie warsztaty) to bardziej przeżywałam, wsłuchiwałam się w swoje ciało a to mi nie służy :baffled: najlepiej myśleć o czymś innym i wtedy czas szybciej leci.

a mi to sie tez śnią podobnie jak Tobie, ale głównie wtedy gdy któraś z miich znajomych jest w ciąży, a raz to mi sie śnilo, że urodziłam ale martwe :-(To było okropne. Tobie życzę bardziej owocnych snów i jeszcze bardziej owocnej jawy!! ;-)
Ja Tobie również życzę abyś również szybko była w ciąży, oraz abyś całą ciążę przeszła jak najlepiej.

Milo mi bardzo, zycz a bedzie ci życzone :blink:
A jakoś dzisiaj cichutko tutaj jest, co dziewczyny obiad robią? Ja czekam na swojego, a potem może razem coś wymyslimy na obiadek :tak:.
A ty "robale" co porabiacie?

reklama
A propo wykresów ja wogóle to zielona jestem w tych sprawach :rofl2:. Niestety nikt mi tego nie przedstawił, moze to nie jest konieczne?:-)

Do góry