reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Yhy dokladnie czekam na swoja pierwsza, wymarzona, wysniona dzidzie :tak:
A co do Ciebie to poki nie ma @ pilka w grze jak to dziewczyny powiadaja ;-)

No wlasnie dziewczyny gdzie sie wszystkie podzialy :nerd::rofl2:
No wiesz ,a kurat dostałam @ przed chwilą. Masakra. Kolejny cykl przepadł :-(. Ale Ty jeszcze masz szanse w tym cyklu prawda?? :tak:

reklama
mi też sie marzy takie maleństwo, przez to powiem Wam że mi się często śnią dziewczynki, zwyczaj bliźniaczki, tylko zawsze w tych snach jestem w ciąży ale nie mogę ich urodzić.

a mi to sie tez śnią podobnie jak Tobie, ale głównie wtedy gdy któraś z miich znajomych jest w ciąży, a raz to mi sie śnilo, że urodziłam ale martwe :-(To było okropne. Tobie życzę bardziej owocnych snów i jeszcze bardziej owocnej jawy!! ;-)

hej ja też dopiero teraz weszłam bo byłam od rana w pracy - niestety urlop mi się skończył :-( a od września jeszcze więcej pracy bo dojdzie etat w szkole. Obecnie trwają wakacje ;-)
Z drugiej strony nawet się cieszę, że wracam do pracy bo jak byłam całymi dniami w domu (tylko z rana szłam na kilka godzin poprowadzić takie warsztaty) to bardziej przeżywałam, wsłuchiwałam się w swoje ciało a to mi nie służy :baffled: najlepiej myśleć o czymś innym i wtedy czas szybciej leci.

a mi to sie tez śnią podobnie jak Tobie, ale głównie wtedy gdy któraś z miich znajomych jest w ciąży, a raz to mi sie śnilo, że urodziłam ale martwe :-(To było okropne. Tobie życzę bardziej owocnych snów i jeszcze bardziej owocnej jawy!! ;-)
Ja Tobie również życzę abyś również szybko była w ciąży, oraz abyś całą ciążę przeszła jak najlepiej.

Milo mi bardzo, zycz a bedzie ci życzone :blink:
A jakoś dzisiaj cichutko tutaj jest, co dziewczyny obiad robią? Ja czekam na swojego, a potem może razem coś wymyslimy na obiadek :tak:.
A ty "robale" co porabiacie?

reklama
A propo wykresów ja wogóle to zielona jestem w tych sprawach :rofl2:. Niestety nikt mi tego nie przedstawił, moze to nie jest konieczne?:-)

Do góry