reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

vinga
przykro mi :-( ale nowy cykl nowa szansa!
wiem łatwo mówić , ale w końcu się uda.
ja z kolei trochę się dziś podłamałam... dowiedziałam się ,że koleżanka jest w 7 tyg ciąży, a wiem że na razie nie chcieli dzieci z mężem i znowu ta sprawiedliwość ten co nie chce ma, a ten co chce nie :-( i jeszcze muszę szukać gina w wawie znowu , bo wizyta 20-ego niestety nie dojdzie do skutku... ech idę po lody na pocieszenie

reklama
vinga
przykro mi :-( ale nowy cykl nowa szansa!
wiem łatwo mówić , ale w końcu się uda.
ja z kolei trochę się dziś podłamałam... dowiedziałam się ,że koleżanka jest w 7 tyg ciąży, a wiem że na razie nie chcieli dzieci z mężem i znowu ta sprawiedliwość ten co nie chce ma, a ten co chce nie :-( i jeszcze muszę szukać gina w wawie znowu , bo wizyta 20-ego niestety nie dojdzie do skutku... ech idę po lody na pocieszenie

martilla zjedz lody one zawsze poprawiaja humor;-)ja tez mam dzis iezki dzien,poklocilam sie z mezem i to chyba na dluzej niz jeden dzien:tak:martilla zawsze jest tak ze jak sie chce to sie nie ma:-(tez nie moge tego pojac:-(zobacz ile mlodocianych ma dzieci,a ile dzieci rodzi sie w rodzinach patologicznych,takich gdzie nie ma co jesc:baffled:po prostu az serce sciska:angry:a my planujemy,dobrze sie odzywiamy mierzymy tempke i d...:sorry2:ale sprawiedliwosc kiedys pryjdzie i nam tez sie uda;-):tak::-):-D

pati
wiem ,że się uda ale co za niesprawiedliwość na tym świecie no!
już mi trochę lepiej , lody mają tę moc ;-) na szczęście jeszcze trochę zostało w razie gdyby złe myśli powróciły. Mąż też chodzi za mną i powtarza ,że nam też się uda. Tjaa tylko czemu jak nam nie wychodzi wszyscy znajomi dookoła zachodzą-jak na złość! ;-)

No, luteina odstawiona! Teraz tylko pytanie kiedy sie @ pojawi:-( oby wcale .Kurcze opuscilam Was na 1 dzien i juz nie jestem w temacie.Ale pozdrawiam Was cieplutko. Ktorejs sie udalo za ten czas zafasolkowac ??;-)

hej kobitki, ale tu cisza u nas na forum :rofl2: no tak wiekszosc teraz oczekuje na testowanie, chyba tylko Martilla dni plodne teraz :confused:
znowu sie ruch zrobi okolo testowania:-D
mnie brzusio pobolewa caly czas, ale u mnie to norma wiec moze byc i na fasolke i na @ chociaz jakos mam przeczucie, ze sie nie uda w tym cyklu :baffled: no nic nie pozostaje nic innego jak czekac, ale jakos o dziwo jestem spokojna w tym cyklu juz chyba sie przyzwyczajam do tego czekania powoli :dry:

hej kobitki, ale tu cisza u nas na forum :rofl2: no tak wiekszosc teraz oczekuje na testowanie, chyba tylko Martilla dni plodne teraz :confused:
znowu sie ruch zrobi okolo testowania:-D
mnie brzusio pobolewa caly czas, ale u mnie to norma wiec moze byc i na fasolke i na @ chociaz jakos mam przeczucie, ze sie nie uda w tym cyklu :baffled: no nic nie pozostaje nic innego jak czekac, ale jakos o dziwo jestem spokojna w tym cyklu juz chyba sie przyzwyczajam do tego czekania powoli :dry:
Ja Ci zyczę oczywiście fasolki :tak:. Jeżeli chodzi o mnie to odstawilam luteinę i czekam na @. Nic mnie narazie nie boli ani nic, czuję sie dobrze, ale wątpie żeby tam była fasolka......
Raczej @ się pojawi :-( tak samo - w tym cyklu sie raczej nie udało. Ty również czekasz na pierwszą dzidzi??

Ja Ci zyczę oczywiście fasolki :tak:. Jeżeli chodzi o mnie to odstawilam luteinę i czekam na @. Nic mnie narazie nie boli ani nic, czuję sie dobrze, ale wątpie żeby tam była fasolka......
Raczej @ się pojawi :-( tak samo - w tym cyklu sie raczej nie udało. Ty również czekasz na pierwszą dzidzi??

Yhy dokladnie czekam na swoja pierwsza, wymarzona, wysniona dzidzie :tak:
A co do Ciebie to poki nie ma @ pilka w grze jak to dziewczyny powiadaja ;-)

No wlasnie dziewczyny gdzie sie wszystkie podzialy :nerd::rofl2:

reklama
Do góry