reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jak dla mnie owulki jeszcze nie było...nie ma wyraźnego skoku..no chyba, że za skok uznać 16dc, to w tym pzypadku jutrzejsza tempka musiałaby być wyższa niż 36,8- wtedy można byłoby uznać, że owulka miała miejsce 15 dc..a jak było ze śluzem??

co do zluzu to jest klopot, teraz jest taki mleczno-wodnisty, zreszta po 2 miesiacach brania wiesiołka nie widze różnicy, w 11dc test owulacyjny pozytywny

reklama
A to jak z @ on powinien przyjśc po odstawieniu luteiny czy może przyjść w trakcie zażywania?
Halloooooooooooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wisienka, próbowalam zalozyc ale wyskakuje komunikat:
"Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.
If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program "

A szkoda, czylo wisienko pozostaje czekać tylko czekać. Chociaż nie przywitam jej z radością.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewuszki, ostatnio nic nie pisałam bo jakos weny nie miałam ale czesto was czytałam:-)...
zreszta u mnie nic nowego czekam na testowanie które bedzie za tydzien w piątek:-) objawów narazie żadnych nie mam...

co do płodnych to trochę mnie to zastanawia jak to możliwe ,że 8dc zaczynają się u mnie plodne skoro w poprzednich cyklach @ trwała ok 7 dni więc 8 dc nie był płodny ...

ja nie bardzo ufam temu programowi bo wyznacza dzien owulacji a taki dzien moze wyznaczyc tylko usg, więc niektóre dziewczyny wprowadza w błąd... ale takie jest tylko moje zdanie, nie kazdy musi sie z tym zgadzac;-)
tak wiec mozliwe ze jeszcze ci sie nie zaczely dni płodne, chyba ze pojawił sie jakiś śluz o cechach płodnych....
wiec moze jeszcze zdążycie sie z mężem pogodzić:tak::-)

czy któras z Was moze zinterpretować temperature?

4- 36,60
5-36,55
6-36,45
7-36,30
8-36,25
9-36,35
10-36,35
11-36,55
12-36,15
13-36,35
14-36,45
15-36,55
16-36,70
17-36,65

zaznaczyłam ta twoją temperature w moim zeszyciku;-) i z tego co widze to jezeli 11dc mogło byc zakłucenie to wzrost tempki byłby 13 dc i wtedy by to sie zgadzało z testem owu ale jezeli ten dzien nie był w żaden sposób zakłócony to wtedy obstawiałabym 16dc, jutrzejsza temperatura tez durzo bedzie mówiła...

reklama
kiciaq mellisa
już się pogodziliśmy:-) generalnie jestem uparta jak mało kto ,ale odpusciłam bo szkoda mi tego cyklu hehe i mąż się starał bardzo heheh więc już mi się go szkoda zrobiło :-) wieeeedziałam ,że się nie wyprowadzi hehe no a co do ff to ja już nie wiem jak z tymi płodnymi, będziemy próbować bo nic innego nie pozostaje, testy owu już mam więc trochę się nimi wesprę ;-)

Do góry