mogę polecic syrop , dzieki któremu "przeżyłam" też taki aszel przeszło mi po 2 dniaCH. a głowe chciało mi urwać SINEKOD. bez recepty naprawde jeśli to suchy męczący kaszel pomożetymczasem ja niby dzis ostatni dzien w pracy i trzy wolnego, ale zwalniam sie wczesniej, pisalam Wam, ze podziebiona jestem troche, wszystko mi juz przeszlo katar, bol gardla itp, ale mam koszmarny, suchy, meczacy kaszel ja tak zawsze pierwsze kilka dni przezibienia troszke tylko kaszle a jak mi juz przejdzie wszystko inne dostaje takiego koszmarnego kaszlu, ktory mnie trzyma ponad tydzien zawsze:-( przemeczylam sie jakos caly tydzien, ale zamaist lepiej to coraz bardziej mnie dusi i ludzi normalnie ostraszam powiedzialam, ze nie dam rady, mecze sie strasznie i spadam do domu sie kurowac przez weekend, przynajmniej ludzi nie bede straszyc
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
jak dla mnie owulki jeszcze nie było...nie ma wyraźnego skoku..no chyba, że za skok uznać 16dc, to w tym pzypadku jutrzejsza tempka musiałaby być wyższa niż 36,8- wtedy można byłoby uznać, że owulka miała miejsce 15 dc..a jak było ze śluzem??
kiciaq87
Fed up.....
kochana ta kłótnia już za daleko zaszła, dziś to już tak się pożarliśmy że mój chce się wyprowadzać! jakoś się tym zbytnio nie przejmuję, bo myślę że i tak tego nie zrobi. a cała ta kłotnia trwa już od poniedziałku.. mi niestety tak szybko nie przechodzi...
co do płodnych to trochę mnie to zastanawia jak to możliwe ,że 8dc zaczynają się u mnie plodne skoro w poprzednich cyklach @ trwała ok 7 dni więc 8 dc nie był płodny ...
Ja tez wczoraj bylam wkurzona na B no, ale nie az tak zeby dni plodne marnowac:-) ale Wy to widze, ze sie pozadnie poklociliscie, na pewno sie Twoj mezus nie wyprowadzi, tu masz racje, to tylko takie gadanie, ale mysle, ze nie bedziecie sie zbyt dlugo gniewac na siebie a co do plodnych to nie wiem moze po prostu chodzi o to ze @ sie skonczyla i mozna zaczac staranka no bo przeciez nigdy nie wiadomo kiedy wystapi owu, nie wiem, a kiedy Ci sie @ skonczyla? cos chyba pisalas niedawno, ze krotka bardzo mialas?
zielona.wampirzyca
mamusieńka
natomiast, jeśli jutro tempka będzie dalej poniżej 36,7, to albo owulki jeszczenie było albu cykl bezowulacyjny
zielona.wampirzyca
mamusieńka
zmykam do rodziców ja chwilke, niech się synek z dziadkami spotka..
kiciaq87
Fed up.....
mogę polecic syrop , dzieki któremu "przeżyłam" też taki aszel przeszło mi po 2 dniaCH. a głowe chciało mi urwać SINEKOD. bez recepty naprawde jeśli to suchy męczący kaszel pomoże
Dzieki za rade, ale ja niestety w Polsce nie mieszkam, mam jakis syrop niby wlasnie na taki suchy, drapiacy kaszel, a poza tym pije ciepla wode z miodem pozostawiona na noc i do tego cytrynka rano, przed sniadaniem, ale jakos mi niewiele to pomaga jak narazie i mecze sie okropnie
kiedyś lekarka mojego syna mówiła mi że u niektórych udzi miód moze powodować podrażnienie gardłaDzieki za rade, ale ja niestety w Polsce nie mieszkam, mam jakis syrop niby wlasnie na taki suchy, drapiacy kaszel, a poza tym pije ciepla wode z miodem pozostawiona na noc i do tego cytrynka rano, przed sniadaniem, ale jakos mi niewiele to pomaga jak narazie i mecze sie okropnie
kiciaq87
Fed up.....
kiedyś lekarka mojego syna mówiła mi że u niektórych udzi miód moze powodować podrażnienie gardła
No calkiem mozlwie, ale to chyba nie u mnie bo ja miodek uwielbiam cuz z tego skoro jak narazie mi sie pomaga mam nadzieje ze mi przejdzie do poniedzialku i obedzie sie bez jakichs innych lekow
reklama
Podziel się: