reklama
C
claudia4you
Gość
przyjść powinna po odstawieniu luteiny, ale ile, to zależy od organizmu- u niektóych zaraz po, u innych po tygodniu
Dzieka za info. Zobaczymy cio będzie. Biore ja do niedzieli.
Takiego okropieństwa jeszcze w ustach nie miałam
kiciaq87
Fed up.....
ech nie widziałam tego odcinka, ale raz już tak mężowi zrobiłam hehe to się oboje uśmialiśmy
a powiedzcie mi dziewczyny w tych testach owu to jak długo muszę trzymać ,że tak powiem w moczu ten test? bo wiem ze wynik mam odczytać po 5 minutach, ale dostałam te testy bez instrukcji
u mnie tak samo jak u Mellisy, test trzymac w moczu okolo 10 sekund (najmniej 10) a wynik odczytac po 5 minutach, ja zaczelam robic testy w sobote i tak jak u Ciebie byla blada kreska ( kreska bledsza niz testowa - test negatywny ) dopiero wczoraj pierwszy raz wyszla ciemna kreska (mniej wiecej taka jak testowa - wiec test pozytywny ) no i dzis tez wyszedl pozytywny, mam jeszcze dwa wiec zrobie jutro i pojutrze tak z ciekawosci co wyjdzie, tylko zastanawiam sie, bo pisze na tych testach, ze jesli test wyjdzie pozytywny to owu powinna wystapic w ciagu 24-36 godzin, a czy wyjdzie pozytywny tez w czasie owu? jak jajeczko sie juz uwolni? musze na necie cos poszperac
... tylko zastanawiam sie, bo pisze na tych testach, ze jesli test wyjdzie pozytywny to owu powinna wystapic w ciagu 24-36 godzin, a czy wyjdzie pozytywny tez w czasie owu? jak jajeczko sie juz uwolni? musze na necie cos poszperac
z tego co wiem to hormon LH spada po owulacji, ale u niektórych osób utrzymuje sie dłużej znaczy pozytywny test jest kilka dni ale w tedy nie wiedomo czy jajeczko uwolniło sie w pierwszym dniu pozytywnego testu czy w kolejnym,
u mnie bylo tak ze ten pozytywny test czyli kreska grubsza od testowej była, a następnego dnia też była mocna taka sama jak ta testowa ale jednak troszke słabsza od poprzedniej, czyli hormon gwałtownie nie spadł ....
ok dziękuję, nawet nie liczyłam że wyjdzie pozytywny , bo to dopiero 8dc , ale teraz mam testować codziennie ? sorrki że tak pytam , ale pierwszy raz używam tych testów i jestem zielona:-)
jak masz duzo testów to pewnie:-)
ja miałam tylko 5 więc musiałam oszczędnie:-)
nadziejka82
Fanka BB :)
witam,co do testow owulacyjnych to te paskowe z netu sprzedawane na sztuki za dobre nie sa. maja slaba czulosc i trzeba nie pic conajmniej 2 godz przed testem zeby mocz nie byl za bardzo rozcienczony. mnie tez nie wychodzila druga kreska taka sama a lekarz potwierdzal owulacje. wg mnie po uwolnieniu jajeczka test owulacyjny bedzie negatywny.
witam,co do testow owulacyjnych to te paskowe z netu sprzedawane na sztuki za dobre nie sa. maja slaba czulosc i trzeba nie pic conajmniej 2 godz przed testem zeby mocz nie byl za bardzo rozcienczony. mnie tez nie wychodzila druga kreska taka sama a lekarz potwierdzal owulacje. wg mnie po uwolnieniu jajeczka test owulacyjny bedzie negatywny.
ja nie stosowałam testów z allegro wiec nie wiem...mozliwe ze nie sa zbyt dobre, ale niektórym wychodziły poprawnie...
ja uzywałam testów LH firmy hydrex kupowany w aptece i wydaje mi sie ze są ok
reklama
Podziel się: