reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

co do zluzu to jest klopot, teraz jest taki mleczno-wodnisty, zreszta po 2 miesiacach brania wiesiołka nie widze różnicy, w 11dc test owulacyjny pozytywny

co do sluzu, zapisuj sobie go ... moze tez duzo pomóc, i nie u wszystkich jest on taki sam, wystarczy ze bedzie miał jedna ceche słuzu płodnego tzn
jezeli to jest śluz mleczy wodnisty a wczesniej był mleczny gęsty to to oznacza że ten wodnisty moze byc słuzem płodnym...

reklama
kiciaq mellisa
już się pogodziliśmy:-) generalnie jestem uparta jak mało kto ,ale odpusciłam bo szkoda mi tego cyklu hehe i mąż się starał bardzo heheh więc już mi się go szkoda zrobiło :-) wieeeedziałam ,że się nie wyprowadzi hehe no a co do ff to ja już nie wiem jak z tymi płodnymi, będziemy próbować bo nic innego nie pozostaje, testy owu już mam więc trochę się nimi wesprę ;-)

no to super, teraz bedą przytulania na pogodzeniowe ;-)
jak juz pojawił ci sie jakis śluz płodny to spróbuj z testem owu

no to super, teraz bedą przytulania na pogodzeniowe ;-)
jak juz pojawił ci sie jakis śluz płodny to spróbuj z testem owu

marilla widziałas ten odcinek Przyjaciół gdzie monika sie pokłuciła z Chendlerem a miała wtedy dzni płodne?? hehe pogodziła sie z nim a po bzykanku powiedziała że nadal jest zła,:-D chyba przed wczoraj był ten odcinek... hehe co sie uśmiałam

marilla widziałas ten odcinek Przyjaciół gdzie monika sie pokłuciła z Chendlerem a miała wtedy dzni płodne?? hehe pogodziła sie z nim a po bzykanku powiedziała że nadal jest zła,:-D chyba przed wczoraj był ten odcinek... hehe co sie uśmiałam
ech nie widziałam tego odcinka, ale raz już tak mężowi zrobiłam hehe to się oboje uśmialiśmy:-D:-D:-D

a powiedzcie mi dziewczyny w tych testach owu to jak długo muszę trzymać ,że tak powiem w moczu ten test? bo wiem ze wynik mam odczytać po 5 minutach, ale dostałam te testy bez instrukcji:confused:

na moim tescie pisało żeby moczyc ok 10-15 sekund
a wynik testu odczytac po 5 minutach
no właśnie zrobiłam jeden, trzymalam jakieś 10-12 sek, wyszedł cień drugiej kreski taki nawet dobrze widoczny, czy to znaczy że owu jest niedaleko?:sorry2:

aguś
mmm nie napisała nic, a dziś miała wyjeżdzac chyba na wakacje wiec dowiemy się co i jak dopiero po jej powrocie

no właśnie zrobiłam jeden, trzymalam jakieś 10-12 sek, wyszedł cień drugiej kreski taki nawet dobrze widoczny, czy to znaczy że owu jest niedaleko?:sorry2:

na moich testach pisało że wynik jest pozytywny jesli kreska jest taka sama lub ciemniejsza od testowej kreski, a jesli pojawi sie słaba kreska to ze nie nastapił jeszcze wzrost i nalezy wykonac badanie ponownie, nastepnego dnia

reklama
Do góry