reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczynki kochane:)

Zgadzam sie.:tak:
Dodam jeszcze, ze producenci pisza na ulotkach absolutnie wszystkie mozliwosci "powiklan i skutkow ubocznych" tak na wrazie czego, zeby miec "plecy". I czasami nie warto ich czytac, bo gdyby sie przejmowac wszystkim to nic bysmy nie lykaly, bo wlasciwie wszystko jest trujace:-D

Biedactwo:-(
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

To ja sie dołączam - tez mam termin @ w tych okolicach, bo najprawdopodobniej wczoraj byla owulk....

A ta Twoja tempka pewnie jeszcze wzrosnie... :tak:
dziękuję Ci Maćku, spanikowałam bo kurcze nie dość,że człowiek się stara to potem takie głupoty robi nieświadomie.ale lekarz powiedzial,że bez antybiotyku by mi nie przeszło.no nic widzę,że Wy wszystkie macie to samo zdanie a że ja się z Waszym zdaniem bardzo liczę to już jestem spokojniejsza:)

wow witam sie jako pierwsza kurde juz niemoge spac bo maz wrocil o 5 i wlaczyl telewizor i byl jakis program o biznesie i mowili ze kobiecie teraz bardzo oplaca sie zalozyc wlasny biznes przed zajsciem w ciaze bo wystarczy zeby placila 200 zl miesiecznie tego tam zusu czy cos ijak urodzi dziecko to przez pol roku bedzie dostawla 6 tysiecy miesiecznie macierzynskiego:szok::szok::szok: no i oczywiscie juz niemoge usnac bo w glowie caly czas mam mysli co by tu w tym moim malym zadupiu mozna bylo otworzyc cos malego ale zeby sie utrzymalo kase na rozkrecenie wzieloby sie z urzedu te 19 tysiecy na wlasny biznes z unii wiec jakis wklad juz by byl :tak: kurde alew jak dlugo trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy zeby to dostac ????kurde niedlugo ide na rynek wiec cale dopoludnia bede myslec jaki wlasny biznesik by sie oplacil:-D moze wy macie jakis pomysly w sumie wiekszosc rzecy u nas juz jest 2 kebaby,1zoologiczny, 1 kosmetyczny,5-6 fryzjerow , sklep kompuerowy,serwis i naprawa komorek 2 sklepy z artykolami dla dzieci,2papiernicze,1 sportowy,klepow spozywczych jest na peczki + 3 markety wiec praktycznie prawie wszystko w tym miasteczku tu jest kurcze dobrze bylo by wymyslec cos nwego co by mialo wziecie:tak: lece w necie pobuszowac i spadam na rynek wroce do was kochane dopiero popoludniu i wtedy wszystko nadrobie od rana
Zabciu żeby to wszystko było takie proste...
a z tego co wiem, to nie jest to tak fajno, bo trzeba się nastarać o te pieniążki i pilować potem.

mnie bolał brzuch - takie skurcze miałam :-( i przytyłam :zawstydzona/y:

ja też :-)

a ja nie mam żadnego :-p bo pewnie nie będzie mi potrzebny...

wariatka :-p:-p

no proszę Żabka bizneswoman :-p też o tym słyszałam i trzeba sie zastanowić nad tym :-):-)

a mnie dzisiaj rozłożyło i leżę w łóżku :-( i brzusio dalej boli małpowo :-(
kochana zdrówka życzę i...życzę Ci takiego zachorowania jak ja, tzn z takimi konsekwencjami:D

My już też obudzone. ;-)
G. w pracy od 6. :tak:

Rybko,tak - podaję Zuzi probiotyk między antybiotykami,z co najmniej godzinna przerwą. ;-) Pamiętam to,jak sama byłam na antybiotyku. ;-)

Kochana,musisz nick zmienić. :laugh2: :-p

A kiedy masz wyniki swojej wysokiej betki? :-)
Słoneczko ucałuj Malutką i oby dzisiaj było już dużo lepiej:)
Ja na betkę znów tak ok południa jadę i przy okazji do lekarza z małą moją a wyniki betki pewnie znów wieczorkiem:)

Witajcie Kobitki :-)

wow żabka o tej porze :-D co to był za program o tym biznesie ?

Tosiu jak u Ciebie z umorkiem? Mam nadzieje że bóle odpuściły...

Lenka trzymam kciukasy za betkę...za jej piękny przyrost &&&

życzę fajnego dnia!
dziękuję skarbie.zaczynam się trochę denerwować tą betką.jak myślisz ta ze środy była na pewno ok?nie za mało, nie za dużo?

Hej!!

Zabka ja własnie mam tą dotacje z UP i powiem szczerze juz drugi raz bym jej nie wzięła.A zus to płace 350 zł + wynajem1220+ksiegowa150 i na koniec maja zamykam bo sie nie opłaca:(i dokładam do tego interesu.W UP robią problemy,każdy co innego mówi i wogóle Kochana tylko nie myśl że chcę cię odstraszyc lub co inngo ja tylko Ci mowie jak ja mam i jak co trzymam kciuki za interesik&&&&&&&

Agutka Jak Zuzia po nocce? Moja mała wymiotowała w nocy i wogóle znowu ma kaszel i idziemy do lekarza na 11.
Izuś to Ty juz masz doświadczenie w tym temacie i trzeba chyba takich osób jak Ty wypytywać jak to z tym naprawdę jest żeby sobie później problemu nie narobić.

Ja też się popłakałam na tym filmiku, jakie te dzieciaczki malutkie i jaka ta mama dzielna...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lena betka była piękna.
Ja pierwszą miałam 55 :-) bodajże...a kolejną 155 ;-) ale ja robiłam w diagnostyce więc tam są inne normy.
Najważniejszy jest przyrost. Ja kiedyś słyszałam że powinien wynosić minimum 65%, a mój ginek mi powiedział że 75%.
Wyniki znowu będą w nocy ?

Lena betka była piękna.
Ja pierwszą miałam 55 :-) bodajże...a kolejną 155 ;-) ale ja robiłam w diagnostyce więc tam są inne normy.
Najważniejszy jest przyrost. Ja kiedyś słyszałam że powinien wynosić minimum 65%, a mój ginek mi powiedział że 75%.
Wyniki znowu będą w nocy ?
W nocy będa wyniki, tzn wieczorem;)
no właśnie w tym luxmedzie są inne jakieś normy.
dzięki kochana.

Lenko,a nie możesz powiedzieć w laboratorium,że potrzebujesz express,bo np. idziesz dziś do gina? :-p
Czy u Was tej expresowej opcji nie ma?

raczej słonko nie ma a poza tym wytrzymam jakoś do tego wieczora;)

W ogóle byłoby inaczej, pojechałabym rano i byłyby wcześniej wyniki ale mój M pojechał po jakąs głupią skrzynię biegów do samochodu i muszę czekać do południa, szlag by to trafił! wkurzają mnie już Ci faceci i te ich samochody!!!

Dostałam pita...i krew mnie zalała jak zobaczyłam ile podatku mi zapierdzielili w zeszłym roku i składek a nawet do dentysty nie mgę iść sobie zrobić białej plomby.
Muszę się teraz szybko gdzieś rozliczyć, bo już mi niewiele czasu zostało.

Lenka,Ty wytrzymasz,a my? :-(
Hehehe,żartuje. ;-)
Na pewno będzie wysoka! :-)
dziękuję Ci Agutka:)

Dostałam pita...i krew mnie zalała jak zobaczyłam ile podatku mi zapierdzielili w zeszłym roku i składek a nawet do dentysty nie mgę iść sobie zrobić białej plomby.
Muszę się teraz szybko gdzieś rozliczyć, bo już mi niewiele czasu zostało.
ja się w takich rzeczach w ogóle nie odnajduję, ale na razie na szczęście nie muszę;)
współczuję kochana:*

reklama
Lenka będzie dobrze trzymam kciuki. Ja bety w ogóle nie robilam bo nie chcialam się stresować a powiedziałam co ma być to będzie :)

Do góry