reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobitki :-)

wow żabka o tej porze :-D co to był za program o tym biznesie ?

Tosiu jak u Ciebie z umorkiem? Mam nadzieje że bóle odpuściły...

Lenka trzymam kciukasy za betkę...za jej piękny przyrost &&&

życzę fajnego dnia!

z humorkiem troche lepiej dzisiaj w domu leze - mega turbo przeziębienie mnie dopadło a bóle odpuściły i sobie poszły gdzieś może małpe zabrały ze sobą ;-)

reklama
Hej!!

Zabka ja własnie mam tą dotacje z UP i powiem szczerze juz drugi raz bym jej nie wzięła.A zus to płace 350 zł + wynajem1220+ksiegowa150 i na koniec maja zamykam bo sie nie opłaca:(i dokładam do tego interesu.W UP robią problemy,każdy co innego mówi i wogóle Kochana tylko nie myśl że chcę cię odstraszyc lub co inngo ja tylko Ci mowie jak ja mam i jak co trzymam kciuki za interesik&&&&&&&

Agutka Jak Zuzia po nocce? Moja mała wymiotowała w nocy i wogóle znowu ma kaszel i idziemy do lekarza na 11.

Agutka niech Zuzia wraca jak najszybciej do zdrówka.

Tosia nie daj się przeziębieniu. Chyba że spowoduje że @ nie przylezie przez najbliższe 9miesięcy :-)

izus a co to za interesik prowadzisz ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć witam się z kawką, ach wczoraj nawet się z wami nie pożegnałam poszłam z synkiem umyć się i mój M wyszedł z bb bo potrzebował laptopa a potem padłam ze zmęczenia

Aby otrzymać zasiłek macierzyński w wysokości 6000zł, a dokładniej 5700zł musi kobieta opłacać przed porodem najwyższą składkę od 6000zł, ale nie podali jaki to jest procent...pewnie ok 30% więc nie jest tak że płaci minimum i otrzymuje później maksymalny zasiłek.
Tak ja to zrozumiałam.

reklama
Do góry