reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku :tak::-D:-D

ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja :tak: chyba że znowu zrobi psikusa :baffled::wściekła/y:

a od przyszłego cyklu jadę z clo :tak:;-):-)

kolorowych snow

wzajemnie :)
pa

Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku :tak::-D:-D

ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja :tak: chyba że znowu zrobi psikusa :baffled::wściekła/y:

a od przyszłego cyklu jadę z clo :tak:;-):-)
o ja na 05 przyjmujac cykl 28 dniowy , u mnie to sie po clo wszystko rozregulowalo raz bylo 35 raz 34 a teraz 31
ja zakonczylam branie clo bo juz 4 cykle bralam , zobaczmy co bedzie dalej , od wtorku jak wspominalam lutka i jak nie przylezie to 06 na wizyte , zobaczymy co bedzie

oki teraz to juz naprwde zmykam :)
baj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie nadrabiam,bo nie mam czasu,przepraszam...
Zuzia niedawno zwymiotowała od tego kaszlu. :-( Zaraz idę Ją umyć i idziemy do łóżeczka.

Zadzwoniłam do przychodni - Pani doktor kazała przyjść na 16:10,więc pojechałyśmy taxówką.
No i Zuzia ma w obydwóch uszkach zapalenie,do tego strasznie zawalone gardło. Lekarka powiedziała,że jakbyśmy dopiero jutro się dostały,to już bankowo z zapaleniem oskrzeli! :szok: I na dodatek byśmy nie spali,bo Zuzia by jękusiała z powodu uszu. :baffled: Czujecie? W ciągu jednej nocy siadły Zuzi uszka i gardło,a w ciągu drugiej jeszcze mogły siąść oskrzela! :szok:
Młodzinka dostała antybiotyk i krople do uszu. Ach,szkoda mi Jej niesamowicie. :-(

Tak bardzo chciała iść na podwórko,mimo,że ledwo wyszła z taxówki... :-(
A w domku się popłakała... Pytam się czemu,a Ona mi na to,dlatego,że jest chora... :-(

Zmykam Dziewczynki. Jak mi Córcia szybko zaśnie,to jeszcze do Was zaglądnę,bo G. będzie po 20tej.
Bidulka malutka tak się musi męczyć:-( zdrówka dużo dla niej i duzo siły dla mamusi bo jak dziecko chore to mama zazwyczaj wieczorem pada na twarz ze zmęczenia.
buziaki dla Was dziewczynki

no jasne ja przyniose swojskie winko malinowe hihihi

ten 1 byl za szybko nie pitol @ nieprzyjdzie a test bedzie pozytywny

no widzisz ja kosmetykow w przyszlym tygodniu bede szukac i po poniedzialku dostane juz do domu rozek z allegro za 1 zl hehehehe i ciuszki kompletuje jedna porcje dostana juz w sobote ale mnie tez ciesza te poszukiwania bo przynajmniej mam czym s zajete myslei poszukiwaniami, rybnkami i nauka gry na gitarze :-D fajnie ze zostalas chrzestna ja bymtez nieodmowila ale tam napewno niebede bo mieszkaja dosc daleko jakies 30-40km ode mnie a po za tym napewno kogos juz maja wybranego

no ja czekam do srody albo piatku na rezulaty hihihi wiec juz niedlugo niecaly tydzien

ja w ciazy przytylam 27 kg :-( bo mnie tescie futrowali i mezu slodkosci z pracy przynosil ale w drugiej juz tak sie niedam i bede uwazac

kochana spokojnie nic napewno fasolce niebedzie

teraz juz bedzie lepiej z dnia na dzien

a ja kochane juz szalu dostaje z tym jajnikiem co chwile boli jak cholera i mnie juz denerwoje czasem prawy zakluje ale ten lewy to daje mi dzis ostro popalic i zaczal mnie krzyz bolec jakby mnie owialo holera co sie ze mna dzieje sypie sie juz ze starosci czy jak????
w tej ciązy juz będziesz wiedziała co i jak i sama będziesz kontrolowała wagę także nic się nie bój:tak:
i dzięki za wsparcie Zabciu nasza:tak:

U mnie dziewczynki nic nowego, siorka była u lekarza i lekarka mówi, że gózek może byc od hormonów i dostała skierowanie do poradni piersi, ale sie uspokoiła!!!
Ja piję ziółka i mocno wierzę w ich moc!!!
Nie idę narazie na inseminację bo w martwym punkcie utkwiła sprawa mojej pracy i oddaje sprawy naturze a moze po ziółkach się uda!!! Ale jezeli za 3 m-ce nie będzie efektów to ide na inseminację!!!
witaj Robin, miło że wpadłaś:-) trzymam za Ciebie kciuki w dalszym ciągu i nawet się zastanawiałam gdzie się podziewasz.

ja jem dużo, ale np pochlaniam duże ilości jogurtów potrafie zjeść 5-6 dziennie :p tak to zajadam się owocami a takie normalne to jem śniadania i obiady a czasami zjem i kolacje. Tkże mam nadzieje, ze u mnie bedzie max 10-11 kg na +

dokładnie na razie jestem jogurtowy potwór :p nie wiem czy to dobrze musiałabym się lekarki zapytać czy taka duża ilość jogurtów nie zaszkodzi. Co o tym myślicie??

Słońce nie możesz tak myślec, ja brałam antybiotyk będąc w ciąży a nie wiedziałam na początku o tym więc się nie denerwuj porozmawiaj o tym z lekarzem .

dobrze, ze lekarka przyjęła ucałuj Zuzię niech maluszek wam zdrowieje

ja już mówię dobranoc dziewczynki bo padam a jeszcze musze włosy zafarbować :p
dzięki skarbie za słowa otuchy:tak:
co do jogurtów myślę,że nic złego się nie stanie.widocznie Twój organizm bardzo teraz tego potrzebuje.ja w ciąży z Julką bardzo długi czas jadłam biały ser i lekarz właśnie tak mi powiedział,że dzidzi mi zabiera wiele rzeczy i organizm potrzebuje żeby te niedobory uzupełniać.podjerzewam,że w tym momencie chodziło wykrztałcanie się kości, kręgosłupa.fajnie,ze organizm tak z nami gada;-)

No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!
dziękuję kochana:*
Byłam chora więc total odpuściłam, bo antybiotyk i ogólnie sampoczucie do bani i przytulanka były do chyba 18 dc a miały być do końca i to też nie były codziennie.ale już wiem, kiedy zaszłam.naprawdę to była cudowna noc i musiało to być wtedy:-D

Witam się.

Lena GRATULACJE

Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.

Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.
ślicznie dziękuję:tak:
Rybko jak Ty się czujesz?

no mam nadzieje ze tosia i ja :-D hihihii

pewnie ,że TAK!!!:)
trzymam kciuki za Was obydwie.oby Wasze testy niedzielne wyszły pozytywne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry