izus180584
Fanka BB :)
no ja mam termin na srode ale tosia ma na niedziele wiec moge z wami bo tez mam chyba jeszcze 5 sztuk hihiihihi
Ja to lubię testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam termin na srode ale tosia ma na niedziele wiec moge z wami bo tez mam chyba jeszcze 5 sztuk hihiihihi
ja tez agutka mnie dzis nazwala maniaczka testowanek hihihihiJa to lubię testować
kolorowych snowok kochane zmykam , oczeta sie same zamykaja
dobrej nocki pappap i do juterka
kolorowych snow
o ja na 05 przyjmujac cykl 28 dniowy , u mnie to sie po clo wszystko rozregulowalo raz bylo 35 raz 34 a teraz 31Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku
ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja chyba że znowu zrobi psikusa
a od przyszłego cyklu jadę z clo ;-):-)
no mam nadzieje ze tosia i ja hihihiihej dziewczyny co tam slychac?kto w ciazy nowy?jest jeszcze ktos?:-)
Bidulka malutka tak się musi męczyć:-( zdrówka dużo dla niej i duzo siły dla mamusi bo jak dziecko chore to mama zazwyczaj wieczorem pada na twarz ze zmęczenia.Nie nadrabiam,bo nie mam czasu,przepraszam...
Zuzia niedawno zwymiotowała od tego kaszlu. :-( Zaraz idę Ją umyć i idziemy do łóżeczka.
Zadzwoniłam do przychodni - Pani doktor kazała przyjść na 16:10,więc pojechałyśmy taxówką.
No i Zuzia ma w obydwóch uszkach zapalenie,do tego strasznie zawalone gardło. Lekarka powiedziała,że jakbyśmy dopiero jutro się dostały,to już bankowo z zapaleniem oskrzeli! I na dodatek byśmy nie spali,bo Zuzia by jękusiała z powodu uszu. Czujecie? W ciągu jednej nocy siadły Zuzi uszka i gardło,a w ciągu drugiej jeszcze mogły siąść oskrzela!
Młodzinka dostała antybiotyk i krople do uszu. Ach,szkoda mi Jej niesamowicie. :-(
Tak bardzo chciała iść na podwórko,mimo,że ledwo wyszła z taxówki... :-(
A w domku się popłakała... Pytam się czemu,a Ona mi na to,dlatego,że jest chora... :-(
Zmykam Dziewczynki. Jak mi Córcia szybko zaśnie,to jeszcze do Was zaglądnę,bo G. będzie po 20tej.
w tej ciązy juz będziesz wiedziała co i jak i sama będziesz kontrolowała wagę także nic się nie bójno jasne ja przyniose swojskie winko malinowe hihihi
ten 1 byl za szybko nie pitol @ nieprzyjdzie a test bedzie pozytywny
no widzisz ja kosmetykow w przyszlym tygodniu bede szukac i po poniedzialku dostane juz do domu rozek z allegro za 1 zl hehehehe i ciuszki kompletuje jedna porcje dostana juz w sobote ale mnie tez ciesza te poszukiwania bo przynajmniej mam czym s zajete myslei poszukiwaniami, rybnkami i nauka gry na gitarze fajnie ze zostalas chrzestna ja bymtez nieodmowila ale tam napewno niebede bo mieszkaja dosc daleko jakies 30-40km ode mnie a po za tym napewno kogos juz maja wybranego
no ja czekam do srody albo piatku na rezulaty hihihi wiec juz niedlugo niecaly tydzien
ja w ciazy przytylam 27 kg :-( bo mnie tescie futrowali i mezu slodkosci z pracy przynosil ale w drugiej juz tak sie niedam i bede uwazac
kochana spokojnie nic napewno fasolce niebedzie
teraz juz bedzie lepiej z dnia na dzien
a ja kochane juz szalu dostaje z tym jajnikiem co chwile boli jak cholera i mnie juz denerwoje czasem prawy zakluje ale ten lewy to daje mi dzis ostro popalic i zaczal mnie krzyz bolec jakby mnie owialo holera co sie ze mna dzieje sypie sie juz ze starosci czy jak????
witaj Robin, miło że wpadłaś:-) trzymam za Ciebie kciuki w dalszym ciągu i nawet się zastanawiałam gdzie się podziewasz.U mnie dziewczynki nic nowego, siorka była u lekarza i lekarka mówi, że gózek może byc od hormonów i dostała skierowanie do poradni piersi, ale sie uspokoiła!!!
Ja piję ziółka i mocno wierzę w ich moc!!!
Nie idę narazie na inseminację bo w martwym punkcie utkwiła sprawa mojej pracy i oddaje sprawy naturze a moze po ziółkach się uda!!! Ale jezeli za 3 m-ce nie będzie efektów to ide na inseminację!!!
dzięki skarbie za słowa otuchyja jem dużo, ale np pochlaniam duże ilości jogurtów potrafie zjeść 5-6 dziennie tak to zajadam się owocami a takie normalne to jem śniadania i obiady a czasami zjem i kolacje. Tkże mam nadzieje, ze u mnie bedzie max 10-11 kg na +
dokładnie na razie jestem jogurtowy potwór nie wiem czy to dobrze musiałabym się lekarki zapytać czy taka duża ilość jogurtów nie zaszkodzi. Co o tym myślicie??
Słońce nie możesz tak myślec, ja brałam antybiotyk będąc w ciąży a nie wiedziałam na początku o tym więc się nie denerwuj porozmawiaj o tym z lekarzem .
dobrze, ze lekarka przyjęła ucałuj Zuzię niech maluszek wam zdrowieje
ja już mówię dobranoc dziewczynki bo padam a jeszcze musze włosy zafarbować
dziękuję kochana:*No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!
ślicznie dziękujęWitam się.
Lena GRATULACJE
Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.
Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.
no mam nadzieje ze tosia i ja hihihii