a ok trzymam kciuki za was kiedy testujecie?no mam nadzieje ze tosia i ja hihihii
reklama
hejka jutro ci stuknie 5 tydzienBidulka malutka tak się musi męczyć:-( zdrówka dużo dla niej i duzo siły dla mamusi bo jak dziecko chore to mama zazwyczaj wieczorem pada na twarz ze zmęczenia.
buziaki dla Was dziewczynki
w tej ciązy juz będziesz wiedziała co i jak i sama będziesz kontrolowała wagę także nic się nie bój
i dzięki za wsparcie Zabciu nasza
witaj Robin, miło że wpadłaś:-) trzymam za Ciebie kciuki w dalszym ciągu i nawet się zastanawiałam gdzie się podziewasz.
dzięki skarbie za słowa otuchy
co do jogurtów myślę,że nic złego się nie stanie.widocznie Twój organizm bardzo teraz tego potrzebuje.ja w ciąży z Julką bardzo długi czas jadłam biały ser i lekarz właśnie tak mi powiedział,że dzidzi mi zabiera wiele rzeczy i organizm potrzebuje żeby te niedobory uzupełniać.podjerzewam,że w tym momencie chodziło wykrztałcanie się kości, kręgosłupa.fajnie,ze organizm tak z nami gada;-)
dziękuję kochana:*
Byłam chora więc total odpuściłam, bo antybiotyk i ogólnie sampoczucie do bani i przytulanka były do chyba 18 dc a miały być do końca i to też nie były codziennie.ale już wiem, kiedy zaszłam.naprawdę to była cudowna noc i musiało to być wtedy
ślicznie dziękuję
Rybko jak Ty się czujesz?
no moj niedzielny napewno bedzie z 1 krecha ale w srode to juz tylko bog wie jaki bedzie bo ja mam termin na srode max piatekpewnie ,że TAK!!!
trzymam kciuki za Was obydwie.oby Wasze testy niedzielne wyszły pozytywne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to ja jestem jak wiatr, wpadłam jednym oknem i już wylatuję drugim
Muszę zmykać bo trochę zmęczona jestem i brzuszek pobolewa.zjadłam trochę śledzi i teraz mam wyrzuty sumienia.o tej porze jeść
od paru dni totalnie odrzucilo mnie od słodyczy.mogą nie istnieć.kwaśne rzeczy mnie teraz kręcą.ale to pewnie chwilowa burza hormonów bo z Julą takich akcji chyba nie miałam;-)
Buziaki moje kochane, do jutra, tylko nie wiem, o której bo z M po mieście będę jeździła i betkę także robiła;-) papatki
Zmykam słonko:*
Muszę zmykać bo trochę zmęczona jestem i brzuszek pobolewa.zjadłam trochę śledzi i teraz mam wyrzuty sumienia.o tej porze jeść
od paru dni totalnie odrzucilo mnie od słodyczy.mogą nie istnieć.kwaśne rzeczy mnie teraz kręcą.ale to pewnie chwilowa burza hormonów bo z Julą takich akcji chyba nie miałam;-)
Buziaki moje kochane, do jutra, tylko nie wiem, o której bo z M po mieście będę jeździła i betkę także robiła;-) papatki
widzisz Zabciu zauważasz rzeczy, których nawet ja sama nie zauważam dzięki kochanahejka jutro ci stuknie 5 tydzien
nic nie wiadomo, czasem testy wcześniej wychodzą, Mississ wyszedl chyba wcześniej.także głowa do góry, ma być dobrzeno moj niedzielny napewno bedzie z 1 krecha ale w srode to juz tylko bog wie jaki bedzie bo ja mam termin na srode max piatek
Zmykam słonko:*
Zgadzam sie.na pewno nie zrobiłaś fasolce krzywdy!!!!!!!! ta maść nie ma tak dużego wpływu na to. aż tyle nie dostaje się jej do krwioobiegu. nie martw się. przy wizycie zapytaj lekarza. ale moim zdaniem nawet jak się bierze antybiotyk z początku ciąży to nic fasolce nie grozi. trzeba pamiętać że fasolka jeszcze nie jest połączona z twoim krwioobiegiem przez łożysko, więc nic do niej nie przeszło. dlatego rodzą się zdrowe dzieci nawet jak kobiety w początkach ciąży piły alkochol, brały leki itp. nic się nie stanie.
Dodam jeszcze, ze producenci pisza na ulotkach absolutnie wszystkie mozliwosci "powiklan i skutkow ubocznych" tak na wrazie czego, zeby miec "plecy". I czasami nie warto ich czytac, bo gdyby sie przejmowac wszystkim to nic bysmy nie lykaly, bo wlasciwie wszystko jest trujace
Biedactwo:-(Nie nadrabiam,bo nie mam czasu,przepraszam...
Zuzia niedawno zwymiotowała od tego kaszlu. :-( Zaraz idę Ją umyć i idziemy do łóżeczka.
Zadzwoniłam do przychodni - Pani doktor kazała przyjść na 16:10,więc pojechałyśmy taxówką.
No i Zuzia ma w obydwóch uszkach zapalenie,do tego strasznie zawalone gardło. Lekarka powiedziała,że jakbyśmy dopiero jutro się dostały,to już bankowo z zapaleniem oskrzeli! I na dodatek byśmy nie spali,bo Zuzia by jękusiała z powodu uszu. Czujecie? W ciągu jednej nocy siadły Zuzi uszka i gardło,a w ciągu drugiej jeszcze mogły siąść oskrzela!
Młodzinka dostała antybiotyk i krople do uszu. Ach,szkoda mi Jej niesamowicie. :-(
Tak bardzo chciała iść na podwórko,mimo,że ledwo wyszła z taxówki... :-(
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
To ja sie dołączam - tez mam termin @ w tych okolicach, bo najprawdopodobniej wczoraj byla owulk....Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku
ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja chyba że znowu zrobi psikusa
a od przyszłego cyklu jadę z clo ;-):-)
A ta Twoja tempka pewnie jeszcze wzrosnie...
wow witam sie jako pierwsza kurde juz niemoge spac bo maz wrocil o 5 i wlaczyl telewizor i byl jakis program o biznesie i mowili ze kobiecie teraz bardzo oplaca sie zalozyc wlasny biznes przed zajsciem w ciaze bo wystarczy zeby placila 200 zl miesiecznie tego tam zusu czy cos ijak urodzi dziecko to przez pol roku bedzie dostawla 6 tysiecy miesiecznie macierzynskiego no i oczywiscie juz niemoge usnac bo w glowie caly czas mam mysli co by tu w tym moim malym zadupiu mozna bylo otworzyc cos malego ale zeby sie utrzymalo kase na rozkrecenie wzieloby sie z urzedu te 19 tysiecy na wlasny biznes z unii wiec jakis wklad juz by byl kurde alew jak dlugo trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy zeby to dostac ????kurde niedlugo ide na rynek wiec cale dopoludnia bede myslec jaki wlasny biznesik by sie oplacil moze wy macie jakis pomysly w sumie wiekszosc rzecy u nas juz jest 2 kebaby,1zoologiczny, 1 kosmetyczny,5-6 fryzjerow , sklep kompuerowy,serwis i naprawa komorek 2 sklepy z artykolami dla dzieci,2papiernicze,1 sportowy,klepow spozywczych jest na peczki + 3 markety wiec praktycznie prawie wszystko w tym miasteczku tu jest kurcze dobrze bylo by wymyslec cos nwego co by mialo wziecie lece w necie pobuszowac i spadam na rynek wroce do was kochane dopiero popoludniu i wtedy wszystko nadrobie od rana
Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanko do dziewczyn ktore braly lutke czy sa jakies skutki uboczne ?
czy jakies dziwne objawy ?
mnie bolał brzuch - takie skurcze miałam :-( i przytyłam
ja też :-)Sama bym się chciała tak pochorować
no ja mam termin na srode ale tosia ma na niedziele wiec moge z wami bo tez mam chyba jeszcze 5 sztuk hihiihihi
a ja nie mam żadnego bo pewnie nie będzie mi potrzebny...
wariatkano mam nadzieje ze tosia i ja hihihii
wow witam sie jako pierwsza kurde juz niemoge spac bo maz wrocil o 5 i wlaczyl telewizor i byl jakis program o biznesie i mowili ze kobiecie teraz bardzo oplaca sie zalozyc wlasny biznes przed zajsciem w ciaze bo wystarczy zeby placila 200 zl miesiecznie tego tam zusu czy cos ijak urodzi dziecko to przez pol roku bedzie dostawla 6 tysiecy miesiecznie macierzynskiego no i oczywiscie juz niemoge usnac bo w glowie caly czas mam mysli co by tu w tym moim malym zadupiu mozna bylo otworzyc cos malego ale zeby sie utrzymalo kase na rozkrecenie wzieloby sie z urzedu te 19 tysiecy na wlasny biznes z unii wiec jakis wklad juz by byl kurde alew jak dlugo trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy zeby to dostac ????kurde niedlugo ide na rynek wiec cale dopoludnia bede myslec jaki wlasny biznesik by sie oplacil moze wy macie jakis pomysly w sumie wiekszosc rzecy u nas juz jest 2 kebaby,1zoologiczny, 1 kosmetyczny,5-6 fryzjerow , sklep kompuerowy,serwis i naprawa komorek 2 sklepy z artykolami dla dzieci,2papiernicze,1 sportowy,klepow spozywczych jest na peczki + 3 markety wiec praktycznie prawie wszystko w tym miasteczku tu jest kurcze dobrze bylo by wymyslec cos nwego co by mialo wziecie lece w necie pobuszowac i spadam na rynek wroce do was kochane dopiero popoludniu i wtedy wszystko nadrobie od rana
no proszę Żabka bizneswoman też o tym słyszałam i trzeba sie zastanowić nad tym :-):-)
a mnie dzisiaj rozłożyło i leżę w łóżku :-( i brzusio dalej boli małpowo :-(
Ostatnia edycja:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
My już też obudzone. ;-)
G. w pracy od 6.
Rybko,tak - podaję Zuzi probiotyk między antybiotykami,z co najmniej godzinna przerwą. ;-) Pamiętam to,jak sama byłam na antybiotyku. ;-)
Kochana,musisz nick zmienić.
A kiedy masz wyniki swojej wysokiej betki? :-)
G. w pracy od 6.
Witam się.
Lena GRATULACJE
Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.
Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.
Rybko,tak - podaję Zuzi probiotyk między antybiotykami,z co najmniej godzinna przerwą. ;-) Pamiętam to,jak sama byłam na antybiotyku. ;-)
ja tez agutka mnie dzis nazwala maniaczka testowanek hihihihi
Kochana,musisz nick zmienić.
No to ja jestem jak wiatr, wpadłam jednym oknem i już wylatuję drugim
A kiedy masz wyniki swojej wysokiej betki? :-)
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kobitki :-)
wow żabka o tej porze co to był za program o tym biznesie ?
Tosiu jak u Ciebie z umorkiem? Mam nadzieje że bóle odpuściły...
Lenka trzymam kciukasy za betkę...za jej piękny przyrost &&&
życzę fajnego dnia!
Agutka a jak się Młodzinka z rana czuje ? Nocka minęła spokojnie ?
wow żabka o tej porze co to był za program o tym biznesie ?
Tosiu jak u Ciebie z umorkiem? Mam nadzieje że bóle odpuściły...
Lenka trzymam kciukasy za betkę...za jej piękny przyrost &&&
życzę fajnego dnia!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Żabko,a to nie jest tak,że żeby dostać dotację z UP musisz mieć lokal? No o biznes planie już nie wspominając. ;-)
Cześć Myszko.
Zuzia w nocy miała wysoką gorączkę,której nie udało mi się zbić syropkiem. Dopiero po 2giej dawce lekko odpuściło.
Po antybiotyku dostała ataku kaszlu,że aż skakała na łóżku. :-(
A teraz leży w łóżeczku. :-)
Idę na kawkę! Później zajrzę Dziewczynki. ;-)
Cześć Myszko.
Zuzia w nocy miała wysoką gorączkę,której nie udało mi się zbić syropkiem. Dopiero po 2giej dawce lekko odpuściło.
Po antybiotyku dostała ataku kaszlu,że aż skakała na łóżku. :-(
A teraz leży w łóżeczku. :-)
Idę na kawkę! Później zajrzę Dziewczynki. ;-)
Podziel się: