reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki Dziewczynki - mam nadzieję,że się Jej szybko polepszy. :tak:
Półka mi się normalnie od leków zaraz urwie. :baffled:
Syropy przeciwkaszlowe na dzień i na noc,antybiotyk,syrop na gorączkę,krople do uszu,maść pod nosek,krople do noska,maść rozgrzewająca,a do tego w lodówce jeszcze probiotyk. ŁoŁ. :sorry2:
współczuję ale właśnie mówią że takie wiosenne grypowe zapalenia są gorsze niż zimowe

ale jaja żabka wysłałam do Ciebie priva i pewnie nie doszło bo wysłałam zabka87 a nie na odwrót zaraz wysyłam dalej do Ciebie czekaj:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moj Fiol ogląda Toy story w łóżku. nie ma gorączki ale wieczorem może sie to zmienić wiadomo na noc najgorzej :sorry2::-(

też sporo leków ma bo i antybiotyk, probiotyki, syropy trzy rodzaje, roztwór do gardła w psikaczu, czopki, maść rozgrzewająca.... :sorry2: sporo miałam w domu leków wiec dziś tylko tyle że kupilam antybiotyk i probiotyki.
zawsze uzupełniam naszą szawkę z lekami na wszelki wypadek.

Ja też tylko antybiotyk z probiotykiem zakupiłam,bo resztę miałam,więc bankructwa nie było,hehehehe. :-p ;-)

"Jeśtem taka słaba przez tę cholobę..."

Łoj. :sorry2: :-(

Nie nadrabiam,bo nie mam czasu,przepraszam...
Zuzia niedawno zwymiotowała od tego kaszlu. :-( Zaraz idę Ją umyć i idziemy do łóżeczka.

Zadzwoniłam do przychodni - Pani doktor kazała przyjść na 16:10,więc pojechałyśmy taxówką.
No i Zuzia ma w obydwóch uszkach zapalenie,do tego strasznie zawalone gardło. Lekarka powiedziała,że jakbyśmy dopiero jutro się dostały,to już bankowo z zapaleniem oskrzeli! :szok: I na dodatek byśmy nie spali,bo Zuzia by jękusiała z powodu uszu. :baffled: Czujecie? W ciągu jednej nocy siadły Zuzi uszka i gardło,a w ciągu drugiej jeszcze mogły siąść oskrzela! :szok:
Młodzinka dostała antybiotyk i krople do uszu. Ach,szkoda mi Jej niesamowicie. :-(

Tak bardzo chciała iść na podwórko,mimo,że ledwo wyszła z taxówki... :-(
A w domku się popłakała... Pytam się czemu,a Ona mi na to,dlatego,że jest chora... :-(

Zmykam Dziewczynki. Jak mi Córcia szybko zaśnie,to jeszcze do Was zaglądnę,bo G. będzie po 20tej.

zdrówka od cioci Tosi dla Zuzinki - dzielna dziewczynka to i z choróbskiem sobie poradzi

ten 1 byl za szybko nie pitol @ nieprzyjdzie a test bedzie pozytywny

wiesz o czymś czego ja nie wiem ;p
kochana jesteś

Kinga,no to szybkiego powrotu do zdrówka dla Filipka!
U Nas 7 dni leczenia...
Zuzia już leży w łóżeczku i ogląda bajkę. :tak:

Kurcze,mamy antybiotyk w tabletkach - pierwszy raz antybiotyk w ogóle i to na dodatek w tabletkach. :sorry2: No i pokruszyłam tę tabletkę,pomieszałam z wodą i Zuzia to wypiła,popijając herbatką. Gorzej było z probiotykiem - tego już nie bardzo chciała wypić. Aż się boję tych 7 dni. :baffled: Kolejna dawka leku w nocy. :szok: Boże,nie dość,że będę musiała Ją wybudzić,to jeszcze podać takie świństwo,ble. :baffled:

matka dasz rade :-)

a ja leże z kiciusiem moim i odpoczywam i nic nie robie dzisiaj ;-)

reklama
Kinga,no to szybkiego powrotu do zdrówka dla Filipka!
U Nas 7 dni leczenia...
Zuzia już leży w łóżeczku i ogląda bajkę. :tak:

Kurcze,mamy antybiotyk w tabletkach - pierwszy raz antybiotyk w ogóle i to na dodatek w tabletkach. :sorry2: No i pokruszyłam tę tabletkę,pomieszałam z wodą i Zuzia to wypiła,popijając herbatką. Gorzej było z probiotykiem - tego już nie bardzo chciała wypić. Aż się boję tych 7 dni. :baffled: Kolejna dawka leku w nocy. :szok: Boże,nie dość,że będę musiała Ją wybudzić,to jeszcze podać takie świństwo,ble. :baffled:
kochana dasz rade jak ja dalam rede przez 3 tygodnie co godzine od 8 do 11 inny lek co godzine i do poludnia i wieczorem do nocy to ty tez dasz ja tez mala musialam budzic niebylo latwo ale po tygodniu sie przyzwyczaila i jak przychodzila to juz sama lykala antybiotyk zeby isc dalej spac
ale jaja żabka wysłałam do Ciebie priva i pewnie nie doszło bo wysłałam zabka87 a nie na odwrót zaraz wysyłam dalej do Ciebie czekaj:-D
doszlo i juz odpisalam
zdrówka od cioci Tosi dla Zuzinki - dzielna dziewczynka to i z choróbskiem sobie poradzi

wiesz o czymś czego ja nie wiem ;p
kochana jesteś

matka dasz rade :-)

a ja leże z kiciusiem moim i odpoczywam i nic nie robie dzisiaj ;-)
tak wiem ze testujemy razem w niedziele ja co prawda tylko do towarzystwa ale zawsze :-)

kurde kobiety ale mmnie ten jajcor napierdziela dzis ostro daje zobaczymy jak bedzsie jutro jutro znow na rynek ide wiec znow bede miala zajecie na pol dnia

Ostatnia edycja:
Do góry